Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek nagyban valami úton jól van már hátulról hallom h vmi zümmög....jól van tükörbe pillantok látom hogy villog a srác h álljak le...jól van miért is ne...50es derbi supermotoval... és kihívott gyorsulásra aszitte rx is 50es
itt már meséltem a derbi storit???
hát nekem 6.52 a 100 de lehet még valamivel alatta mert akkor fulladozgatott az elején
Én pl gyorsulási versenyen rendesen le tudom verni,csak a rajtnál kell figyelni.De ott nagyon.....
Nem igazán emeli magát,ha nem akarom..Meg ha ki is áll picit,előre kell dőlni aztán húzni tovább
neked mennyire emeli magát a kdx? neked is azért rá kell segítened nem? (mondjuk kisebb villa van benne)
Nem volt erre Vukk koma,sem karakk,sem Gedon bácsi a WU2vel....

De irigyellek titeket..gecijót motorozhattatok......
Nem rossz,bár ezt terepen használták rendesen meg kell hagyi.Különben ugyanaz mint az enyém,a fordított teló kivételével.Azt tudod ugye hogy ez nem a gyári kipuff rendszere.Valami krosszé lehet szerintem,de lehet jó hangja lehet vele.Egy misét megérne,bár nem tom ez a forgalomhelyezés hogyan alakulna.......Sztem regadó meg minden lóxar..szóval ha a rendszám fontos neked,akkor hagyd a picsába.Amúgy láttam már jobb ajánlatot is,de nem rossz!
én voltam erre arra...meg próbálgattam a 80assal is meg a 125össel is az akaratlagos kerekezést...hát én inkább elfelejtem mert sokszor majdnem esés lett a vége 125össel úgyis úgy megyek hogy 3asig nem ér le az eleje jó mondjuk csak 5-10centiket van fönt a kerék de elég nekem az(persze ez aszfalton nem terepen )
szevasztok !
megjöttünk a halálendúróból egész nap mentünk illetve csúsztunk keresztbe-hosszába volt sok-sok sár, eső is esett egy kicsit
de geci jó volt most megnyugodtam meg elfáradtam a motor 20 kilóval biztos nehezebb meg a ruhám is ganajul néz ki
szóval boldog vagyok teljesen !!

ti mentetek valamerre?
még nem néztem volt itt okos wukk2 meg a "haver"-ja?/remélem írtak okosat/

jó hír husky-val most beszéltem és végre lett deklije! úgyhogy érik az egri vár túra/találkozó!
2005-ös szoval újszerű.Megvolt az első nagyszervíz.Kapott 40 üzemóra után magaskompressziójú dugattyút.Végig szervízelve azóta is.Kb olyan 50 üzemóra lehet benne.kb.
áráról megeggyezünk, de 1.3 milla.Kb egy oan háromnegyed szezont mehetett.
szerintem ez egy sima kx lehet... de nembittos
mi az ára? mien állapotban van? valamit irj már róla, ja és egy képet is
thx
Akkor senkit sem érdekel egy 2005 Rmz 450-es?
Hy. Mi a véleményetek erről a mociról??(ha már nem tudtam belinkelni akkor így...)

KAWASAKI KDX 125 SR! , 299 000 Ft

ÁLTALÁNOS
1998. 3.hó ,

MŰSZAKI ADATOK
2 ütemű, 125 ccm, 1 hengeres motor, 30 Le vízhűtés, 6 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul,

LEÍRÁS
Jó Állapotban! Nem csörög, Nem zörög, nem lötyög,Nem csöpög! (2005-ben lett behozva Svájcból!)Forgalomba Helyezhető!
Mi a véleményetek erről a mociról? Megéri?

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor_vpage.js p?id=34002
hja én se találtam benne értelemset :S de volt benne 250 2T full cross
Most nem akarok bírálni de ezek majdnem mind robogok.....
Egyetlen jó motor van benne: a VOR :)
egy kis választék
itt egy kis link a moto.it-ről jó nézegetést
remélem jo lett...
utiköltség változó, amugy meg a motor.hu-n multkor volt egy te 410 "97-s 380 vagy 400 ért, nemtom pontosan de 400 körül...
közbe motoroztam 1 30km-t kivittem a 80ast találkoztam Faisstékkal...most meg várom a vevőt...4kor mennem kéne el itthonról szóval necces...mondta h 4 előtt ideér...fogadok h beállít 3:59kor
néztem én is
Husqvarna TE 410 Euro 1.200 BG Dettagli
Del 1997 Cilindrata: 410 Lombardia

Tehát ha számolunk: a motor ára 300ezer pénz.Az utiköltség sztem megvan 40ből.Akkor továbbszámolva 95ezer a regadó.És a forgalomba helyezés még vagy 60ezer ft....Tehát cakk-pakk:
500ezer forintból van egy rendszámos 97es évjáratú TE-410ed
Szerintetek megérné?
Uraim!Ez egy 100ezer forintos járgány!!!!
Azbesztmegbassza ,holnap indulok veszek egyet....
Eszméletlen..qrva olcsó minden RX..egy 96os tök jó állapotú kerül 100ezer forintba..hihetetlen....
találtam egy jó WR400at,8000kmrel de azért is 780ezret kérnek...mire behozod majd 1misi lesz.....