Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

evenx mesél a kdxről kishapsi a tsrről én az rxről...faisstnak meg volt dt80a...de szentem 125se sokban különbözik,az gyenge
ts125r ről saját 2 és fél éves tartós tesztem van . arról tudo mesélni.
pont van 1 eladóm...94es rendszámos tiptop állapot.... 340
rxről kérdezz bármit...
Yamaha DT 125 R
Aprilia RX 125
Kawasaki KDX 125
Suzki TS 125 R
ezekhez kellene vmi tesztelés, hogy összetudjam hasomlítani őket
----------------------------------------
Azé szétnézek a neten is
Teszteléseket???Keress rá neten.Sok ujságcikk van felscannelve,de konkrétan milyen tesztek érdekelnének?Hátha tudunk segíteni.....
hát igen,csak mindennek az akadálya a pénz...
Hy.

Nem tudtok vmi oldalt, ahonnan motorokhoz teszteléseket lehet nézni????

-----------------------
Köszi.
baltát tudatosan vittem ki hogy kivágjuk a fát
fényképező...az meg alap ja
Akkor így már más a leányzó fekvése.Értem ..Azért egy 2001es az csak 5éves nem 15.....
miért nem adnád el a helyemben? most van 1 2001(!!!!!!)es 500ból kijön rendszámmal 1ütt ha 300ért elviszik ma az rxet akkor még utána elviszik vagy a riejut vagy a 80ast és azt megveszem
na megyek lemosom a tegnapi sarat...mert ugye "terepen nem nagyon használt" van a hírdetésben
Ebben igazad van.Én lehet el sem adnám a helyedben az RXet,mert rókafogta csuka a helyzet.De te érzed.Igazából pénz kérdése itt minden.

WuduWukk2! Csendben vagy nagyon,nem láttalak motorozni a 100lóerős DRZ-del ny1en!Pedig egy olyan tuning gépre mindenki felfigyel!!!Meg itt a fórumon se nagyon látom a képet a gépedről.....
klx meg 250es...a1es jogsi lesz..
hát ktmek drágák 95körüli exc van de az még szar meg vannak ktm mxek de azok is fostosak szal lehet marad rx.....lehet van 1 99es rendszámos 2 garnitúra felnivel(enduro+sm) meg jól néz ki meg minden az 500...de annyiért meg már kapnék exc 125öt is...szóval nem tom, Ma jön a srác ha elviszi elviszi ha nem akkor motorozgatok még vele
Jó kérdés...Vegyél KLX250et rendszámmal.Lehet nem erősebb mint az Rx de sztem jó .De a fene se tudja.Ha mindenképpen 125ös kell akkor husky lehet,meg ktm exc125.Az komoly kis gép.
és 300ért nem kapok ilyen 94es rendszámos motort? az a lényeg h rendszámos legyen és 125ös...meg erősebb legyen mint ez az rx... apám nem engedi h 50es papírokkal legyen
hát a fényképező az alap holnap jön 1 srác megnézni rxet...300ért a 125öst... fáj a szívem odaadni mert imádom,de elvileg tudok rajta keresni...csak hát utána mit veszek? a 80as kevés...
De jól elvagytok látom..szegény természetvédők most morognának attól a kivágott fáktól .
Érdekes endurósok vagytok ti...baltával és fénképezővel jártok motorozni ..Mondjuk anno én is voltam lapáttal és ásóval,amikor visszafordítot csináltunk
Ma voltam én is motorozni...a városban ,de hát csk ez jutott nekem most,alig vártam kicsit rakatni leheseen egy két kanyarban,meg egy kis földutas rész jöjjön
jaja...

Na most sikerült hazaérni...Dáviddal meg Karesszal mentünk 1 röpke kört...hát emberek isteni volt a sárban dagonyázni és benne ragadni utcai gumikkal Fát kellett vágnunk h tudjunk jókat szállin
Köszi, na most már van fogalmam a Kdx-ekről Faszán néz ki, látom karban tartod a gépet.
21es elöl és 18as hátul?Mert akkor tényleg használható darabok..add el inkább bontásba az egészet
Nekem a Kawán DID gyármány van,én sztem kurva jó,egy megrogyás nincs még benne,pedig 14éves
amúgy nem drága....vadi új 529.000 szóval nem vészes,megnézed a konkurenciát az 700nál kezdődik... legyen az derbi vagy aprilia vagy kis kawa,gasgas...
höhö enyémben showa villák vannak...meg 2 excel felni virul benne...már nem azért de a 2 felni többet ér mint 60 pénz
Egtész jó cucokból van össszerakva,sztem 50es közt igen komoly erőt képvisel.Csak nem forgalamazzák nálunk annyira,meg drága is.
Minarelli blokk van benne,Paioli villák,Dell"orto karbi......szóval azért vannak komponensek benne