Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát kereskedő? most is van itt 1 rieju azt is csinálgatjuk apuval,eladásra készül ha jöttök pestre és valamiért nem tetszik Gáboré,eljöhetsz ezt is megnézni
szerintem elviszem yz-t egy szerlelőhoz
bratyóménak valami zárlat baja van és most viiszik el valami elektromososhoz
az a baja hogy öninditózol beindul és iditozik tovább
kiveszed a kulcsot és akkor se haggya abba..addig amig le nem merük az aksi
elég oltás
Hy All!

A 125-ös DT-R-ből hány ló sajtolható ki, ha csak a fojtás van ki véve, tuning nékül???(Láttam egy két hirdetést, ahol 30, meg 32 paciról írnak, de ezt nem nagyon hiszem )
A 125 KDX-ekben van fojtás??? Fojtás nélkül hány lovasak???(abból is láttam 32 pacisat )
Na és az RX-ben???
Szombaton mikor lesz kész az ülés?
XLZX

Belőled jó kereskedő lenne
Beszélek vele. Nekem mondta faterom hogy Szombaton v. Vasárnap lehet hogy kéne mennie Pestre, majd meglátjuk h mi lesz, majd szólok
A robogó "bemelegítésre" kellett.......
Rroli
igen teljes arow rendszer, viszon bátyám most mondta hogy faterod hivta, csak az a hülye elfelejtette hogy szombat délután jön meg az ülés a kárpitostól(az is át lett huzatva) ugyhogy csak a vasárnap jó nekünk. vagy a jövöhéten bármikor.
hát marha gyorsan kopik,vagy törik,fajtától függ...enyém utcai gumikkal van
Különben azokkal a bütykös gumikkal, amivel eladó a 160-as Rx, nem gázos utcán járni?
akörül lehet,csak drz drágább...mondjuk fentartása lehet h olcsóbb...de szentem robogó után elég neked 30 ló is.
Mennyi egy Drz 400 hány lóerős? Mert Kishapijé 45 és sztem nem sokkal gyengébb...
125ös CROSS azért más hangjuk van rendesen meg hát ott azért volt 1 kevés visszhang is..
Hallottam Teremcrosson 125-ös 2t-et és azt hittem bexarok olyan kurva jó hangjuk volt.
kellemes de nem nagyobb mint enyémnek ezt hansúlyozni tudom mondjuk nekem gyári racing rezó van+kiherélt dolgok....szal vizsgára majd kell bele gyapot
És milyen hangja van?
de ha az túl erősnek bizonyul majd akkor itt az enyém is... szintén rendszámos árban hasonló,300-320 körül...94es
neki 160as és igen én már hallottam is bibibí
Kishapi!

Arrow rendszer van a mocin ( Rx 125 ) ?
hajrá hátha okosodsz vmit...abban a könyvben a 30. oldal körül van szó róla ha jól nézegettem
jó cuccok most lehúzgálom és megnézegetem !! köszi király vagy
na megteszik amiket találtam?
users.atw.hu/hetyo/Rotax123/21-40.zip
http://users.atw.hu/he tyo/Rotax123/1-20.zip
http://users.atw.hu/hetyo/Rotax123/41- 60.zip na most így hírtelen ennyit tudtam tenni...végülis a power benne van
a rotax 123as blokkhoz
talááááááááááááááááltam kézikönyvet