Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aham...
thx
rakok fel pár használt gépet kintről olcson ha nem baj...
a tc 4 sebességes lámpa nélküli krossz.
láttam már olyat hogy tetek rá lámpát. ha normálisan használod és megadsz neki mindnt akkor birnia kel ugyanúgy a használatot.
húúú gecc ma kipróbáltam az ugratót...mentem pár karikát 25össel jujj de geci jó mondjuk csak 4-5-6 métereket szálltam de tetszik nagyon első telók néha felkoppantak a picsába de nem gond mi az elképzelésed? de hosszúnak kell legyen hogy másik is tudják használni mint aki pl 50essel megy rá v 25össel...
husky
csak azért mert ezt találtam....
ja ok semmi megvan, de ha a TC re rászerkesztem a pilácsot akkor kibir motorikusan annyit mint a TE
mi a különbség a husky TE xxx és a TC xxx között????
magyarul a te és a tc között!???
gyuri
kéne egy érkezőt csinálni...
hogy kéne megoldani?
gecisok földet kéne megmozgatni...
van egy elképzelésem...nemtom hogy működne-e...
ez a kép a fejemről.. hát mondatom pfff bazze szóljál 3tól itthon vagyok azt ha kell viszek geci baltát is h kibasszuk azt a fát
endúróznak?
na mi a helyzet? nincs valami nagy pezsgés itt a topikban!
képeket is fejezzed be zozee mer unom ! de jók amúgy

köszi wukk2!
ha már másért nem is, de ezért érdemes volt élni !!!!
milyen pici a gyuri

bazz..holnap akarunk érkezőt csinálni az ugratóhoz...mert kicsit necces ebből a magasságból sima talajra érkezni.. a csuklóm még mindig fáj..vazeeee
bazzz...aszittem hogy wudu baszta be a képet magáról...
persze csak most látom hogy zozi csinálam...
na nembaj...
az vastank bazz??
én ugylátom hogy nem...
nézzétek..ez meg én vagyok

apám wukk
te még a hülyénél is hülyébb vagy, és még irni se tudsz értelmesen, te valami elmegyógyintézetből szabadultál.
arow cső minimum 15 Le, persze a 2T nél tud dobni anyit, de egy 4T nél lehetetlen.
a jön a haverom és megmondja hogy mért vastankos.
megmondom én neked, azért vastankos mert annak gyártották. a 40Le nak bőwen elég az is. meg hogy ekkora faszok mint te ha elesnek vele, akkor remélhetőleg megfejelik a tankot, és ott elyben megdöglenek.

nem létezik hogy ilyen hülye legyél, de legalább már rájöttél hogy W.D.40.=wudu"wu2"wuk=meg a f...szom tudja mivel egyenlő.

a lényeg hogy hülye vagy és kész.
Ok Huzuka!!!!A gép péntekre vagy mára l essz meg most már 100% mert apa kifizette
azé mostmár leeshetnétek rólam nekem igazi tuning drz m van! arow cső 15 ló minimum
megkérdeztem a havert mondta ne dőljek be nektek hüjeséggel szivattok, és ti nem értetek hozzá hétvégén lessz fénykép jön a haver és megmongyja miért van vas tankom is
ne szivassatok mert elegem van a hüjeségből meg az egészböl!
képeket is fejezzed be zozee mer unom ! de jók amúgy
és csigariga mi az hogy nem merek? én?
hali emberkék!
zoozee nagy király vagy !jók a képek! lehet időd neked is!
kész lehet wuduwukk2drzpilótaember de kell adni neki az ívet mert menőzött a 100 lovas gépével most meg már tudja ,hogy csak 40 paci de az se lenne szar csak a "mesejáték műsora" után lett gyenge a motor
aztán ezek után ezt már késő meg fájó bevallani neki !
halálra röhögöm magam! nagyon jó

Gero!
Megvan még a KDXem,de ha tényleg érdekel ,akkor hívj fel és inkább nézd meg magad.
A számom 0620-2202475
Szerintem kezdő gépnek jó a DT is.Nekem sima telós KDXem van,és sztem nem jobb a fordított változat.Annyi h a fordítottra jobban kell vigyázni,bár egy harisnyával meg lehet oldani.

Vukk wudu még a fórum közelébe sem mer jönni ,biztosan monta neki Karakk hogy jönnek a DRZ vadászok