bazeeee
most kurvára elgondolkoztam azon hogy mi lenne ha vennék egy endurót és hagynám a faszba a crossgépet...
eldöntöttem hogy midenféleképpen 4t kéne már....
enduró olcsó 4t ben...cross meg ugye gecidrága...
szerintem majd egy évrer hanyagoloma crossozást..áés veszek egy valami zsíros endurót
husquarna vagy valami más jó árban...
Na hali Vasárnap megkaptam az Yz t nagyon erős a Pw után meg 1 épként is .Haver ment vele utcán aztán 4 be emeli elejét.Tegnap voltam vele a nyergesi pályán úgy lighosan de 2. be beraktam aszt véig a pályán .Már meg a kuplungolás is! Ya meg a Fehér mondta hogy lehet hogy depóban szaladgálós motor nak használyák majd a Pw t.
Nógrád megye közepén Aszód felé,de megoldhato a szállítás!bármikor,csak végre legyen olyan mint régen...amugy egy telszámot adhatnál...
A gyújtás dologhoz mit szolsz?
szia most írtam neked egy oldalt csak kitörölte ez a geci!
ígértek egy faja leírást de nehéz a szervízkönyv téma amiből megnézzük mi a fölösleges a motorodba
adtak el néhány országban rx-et pegaso néven/nekem is volt egy / néhány inkább külső vátoztatással lehett itt a bajság ,hogy elkevertek valami alkatrészt vagy fene tudja .
de nézem neked gyorsba
szerintem így látatlanba valami elektromos doboz szar vagy nem is oda való teljesen + szar beállítások!
hát ja..
kiskorom óta kx et akarok
de igazából egy négyütemnek jobban ürülnék..de nemtom hogy 5 kiló körnéykén mlyet leeht kapni...szerintem semmilyet...
Szewa mindenki!Alul van teljesítmény ott nem annyira gyenge...de amikor manuálisan kikötöttük a powert aza állandóan nyitva volt,akkor sem ment ott ahol kellett volna h menjen,söt teljesen elfogyott a nyomaték a poweres tartományban!!!!Nekem mondtak vmi gyújtás szarságot is ,hogy amikor leadja a jelet a behúzomágnesnek ,akkor vmi elögyújtásnak változnia kell v vmi ilyen...Na nekem ez kéne pontosan h a gyujtásnak mennyi feszültséget kell adnia,melyik vezetékeken,milyen fordulatnál ?van e összefüggés az állórész és a forgórész között a gyújtásban??(típusra gondolok)
most kurvára elgondolkoztam azon hogy mi lenne ha vennék egy endurót és hagynám a faszba a crossgépet...
eldöntöttem hogy midenféleképpen 4t kéne már....
enduró olcsó 4t ben...cross meg ugye gecidrága...
szerintem majd egy évrer hanyagoloma crossozást..áés veszek egy valami zsíros endurót
husquarna vagy valami más jó árban...