Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazeeee
most kurvára elgondolkoztam azon hogy mi lenne ha vennék egy endurót és hagynám a faszba a crossgépet...
eldöntöttem hogy midenféleképpen 4t kéne már....
enduró olcsó 4t ben...cross meg ugye gecidrága...
szerintem majd egy évrer hanyagoloma crossozást..áés veszek egy valami zsíros endurót
husquarna vagy valami más jó árban...
hasznaltmotor.hu
hasznaltmotorok.hu
motorpiac.hu
hasznalta uto.hu ezen belül van egy motorkerékpár link

igy hirtelen ennyi
Hy.

Milyen oldalakon szoktatok motorhirdtéseket nézni??? (a motor.hu-n kívül)
na előszőr is gratula az yz-hez.

másodszor,mi van az rxel? kihez fog menni végül?? aztán ha itt lesz esztergom közelbe elugrok zozihoz megnézni hogy milyen a kortárs moci
Jaja 1 suliba jártunk.
jóó hát monnyuk a pw után nemcsodálom
jól mennek a 80as gépek is
Nem ép jó de mondom gecire húz félek is kicsit tőle.Tom te honnan ismered az Atit te is oda jársz suliba ahova ő?
Gratula a cseréhez! A 2. képen a Varga Ati barátom áll melletted.
zsír a verdád
nem pici az a lánckerkék?
Na hali Vasárnap megkaptam az Yz t nagyon erős a Pw után meg 1 épként is .Haver ment vele utcán aztán 4 be emeli elejét.Tegnap voltam vele a nyergesi pályán úgy lighosan de 2. be beraktam aszt véig a pályán .Már meg a kuplungolás is! Ya meg a Fehér mondta hogy lehet hogy depóban szaladgálós motor nak használyák majd a Pw t.
06-30-275-32-49 ez a telszámom zozee!csörgess légyszi,visszahivlak!na páá all!!(bármi okosság irjatok)
5...........4................3.............2.............1... .........mostmár bármikor szolhat h menjek
még1perc
még 2perc
még kb5percet vagyok itt,mert netcafébol vok..uhogy plíz gyors légy!!!(legközelebb hnap 2körül leszek)
Nógrád megye közepén Aszód felé,de megoldhato a szállítás!bármikor,csak végre legyen olyan mint régen...amugy egy telszámot adhatnál...
A gyújtás dologhoz mit szolsz?
gecidurvaaaaa
ez a kemény verda...
karbon vázas...72 kiló...
monnyuk az ára elég kemény
monnyuk van régebbi 4t mégpedig a yamaha yzf..ott vannak olcsóbbak..de azt meg nemtom megérné e megvenni
rx-halál te hol lax? én esztergomba! itt vagy a közelben nórádba?szoktam arra járni.
szia most írtam neked egy oldalt csak kitörölte ez a geci!
ígértek egy faja leírást de nehéz a szervízkönyv téma amiből megnézzük mi a fölösleges a motorodba
adtak el néhány országban rx-et pegaso néven/nekem is volt egy / néhány inkább külső vátoztatással lehett itt a bajság ,hogy elkevertek valami alkatrészt vagy fene tudja .
de nézem neked gyorsba
szerintem így látatlanba valami elektromos doboz szar vagy nem is oda való teljesen + szar beállítások!
hát ja..
kiskorom óta kx et akarok
de igazából egy négyütemnek jobban ürülnék..de nemtom hogy 5 kiló körnéykén mlyet leeht kapni...szerintem semmilyet...
Szewa mindenki!Alul van teljesítmény ott nem annyira gyenge...de amikor manuálisan kikötöttük a powert aza állandóan nyitva volt,akkor sem ment ott ahol kellett volna h menjen,söt teljesen elfogyott a nyomaték a poweres tartományban!!!!Nekem mondtak vmi gyújtás szarságot is ,hogy amikor leadja a jelet a behúzomágnesnek ,akkor vmi elögyújtásnak változnia kell v vmi ilyen...Na nekem ez kéne pontosan h a gyujtásnak mennyi feszültséget kell adnia,melyik vezetékeken,milyen fordulatnál ?van e összefüggés az állórész és a forgórész között a gyújtásban??(típusra gondolok)
ennyire jobb motornak tartod a KXet?az YZ vel szemben?
jövöre megválok az yz től és veszek egy gecidurva kx et...
ezt a mocit vitték el előlem...épp indultunk volna felhivjuk az arcot...és aztmondta nincs meg...
annyira elkeseredtem hogy vettem egy yz-t...