Hali Mindenkinek!! Csanaki!!! Írjál ha kész a vidi!!! meg ha megvan a technika Hétvégén megyünk van feltöltve elemem meg elviszem e gépeket De jelezzél majd valahogy irjál mailt nézd meg a képeimet is lomtalanításos is van fent a MYVIPEN is meg ALTRIXOS is na pá mer suliban vok
az R az már elöl hátul tárcsás, formásabb idomok, mind a 2 oldalt van hütőidom,a jobb oldalt van a másik oldalra került a kipuff.
az Lc2 (folyadékhütés) az elől tárcsa hátul dob, csak jobb oldlat van hütőidom.
teljesitmény és futómű szinten az rx a legjobb, de az a legszervizigényesebb is.
utánna én a suzuki tsr-t, nagyából egy rangba a forditott telos KDX-el. de a suzuki egy fokkal erősebb, és a futóműve is kezesebb.
a legvégére marad a dt és a kawasaki kmx mindegyik elég soft endurocska.
meglátod a robimat, szakadni fogsz a röhögéstől, ugy néz ki mint ET
mentem egy kört a városban 10 emberből 15 nézte hoyg mi az isten az.
főleg ha megcsinálom ugy a blokját ahogy én akarom, akkor nem lesz ellenfele a városban.
125 ccm 135 kilóval.
(bár én nem is terepen használtam)
de akkor is a tsr ( mert nekem is az volt)
az Lc2 (folyadékhütés) az elől tárcsa hátul dob, csak jobb oldlat van hütőidom.
teljesitmény és futómű szinten az rx a legjobb, de az a legszervizigényesebb is.
utánna én a suzuki tsr-t, nagyából egy rangba a forditott telos KDX-el. de a suzuki egy fokkal erősebb, és a futóműve is kezesebb.
a legvégére marad a dt és a kawasaki kmx mindegyik elég soft endurocska.
---------------------------------
Ja és mi a különbség Yamaha Dt-R és az Yamaha Dt LC között????
mentem egy kört a városban 10 emberből 15 nézte hoyg mi az isten az.
főleg ha megcsinálom ugy a blokját ahogy én akarom, akkor nem lesz ellenfele a városban.
Hát, csak lesz ott valami elköthető gép, nem? 1-2 karika, tesztelgetés, ilyenek...
felőlem, találkozhatunk , de a robogoval nem hiszem hogy tudnál követni
most ugy is megyek át másik kérónkba ott emg nincs net
videók fent
holnap dumálunk
csőőőő mindenki
nemtok bejelentkezni msnre...