Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a 625 is elég furcsa, meg az exc felirat, ezek még a sima lc4 felségjelzésüek, ezeknek az idomosnka meg önindtitósnak kéne lenni, de valahogy azt nem találom rajta.
az lc4es blokk a mai napig igy nez ki!
Stndar most lehet hülyeséget mnodok,de ez nem egy régebbi KTM modell ujraöltöztetve?mintha egy régi 94körüli 620as lenne a blokkja,persze az idomok az ujat idézik.Különben legyen akármi tényleg szép gép.

Áhh ez készen van!!!!!!Ekkora kacajt már régen ejtettem

Amúgy ez nem is biztos hogy a wudu é mert ez nem a vastankos változat .De az erő vitathatatlan benne,mert a Vukk is a jóisten felé néz,hogy köszönöm neked uram ezt a 100lóerőt
maradok a jó kis rxnél...itt a hegyen van nálunk 1 srác aki régen ilyennel tolta nekem akkor még az 50es rx volt ,de jobban ment....
cross
itt a gépezet linkje, ja és van 150 ccm 4T 90 cm magas meg vmi 200 as az is 90 cm magas
mennyi pénz 1 ilyen ? lehet elviszik a 80a rxemet 280ért... muhahahhaa az mekkora jó lenne a 125öst 300ba fogják elvinni az már 6kiló....faternak kell vmi 50es rx 2 körül nekem marad 4 vmi jobb mocira,de ugye 125 és rendszám...ez a lényeg
jah és ahhoz képest h 125/ 4T ahhoz képest elég kis pörgös gépezet
van nekem is szorakozni nagyon jo!!
14paci.kismoci,de anyira nem kicsi
új
13-dikén kaptam,még nem kerekeztem vele,nemis akarok,de kiáll egykerékre,végülis nem is szktam neki anyira hozni
csak olyan fél gázon
mikor kaptad,mennyiért,vadi új? járassad azért...ne húzzad neki 1ből mert aztán csörögni fog a blokk gratu elejét emelgeti? kár h 4t az gyenge
ezse rossz

jah,egy kérdés:ti a mocitokat bejárattátok?
Orion Pro Series 125 ez micsoda??? mit tud? 124 4t? 10 paci? ilyen kis motor?
ejj de fiatal kis jármű és 100lovas... nitrot nem látom rajat
gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű űűűűűűűűűűűűű
szevasztok !
azt hittétek , hogy nincs wudunak motorja hát tévedtek mert lefényképeztem!!!!!!!!!!
na milyen??
naná..ezt kell csinálni e
Azért kemény biiza!Bár mi endurósok nem puhányságunkról vagyunk híresek,én is, és sok endurós társunk biztosan átélt már hasonló "kutya" bajokat.Egy egy ilyen sérülés után egyre elszántabb lesz az ember,és megfontoltabb!
Faisst ez az élet! sok alvás,délbe harakiri az asszonnyal,délután meg YZ,este meg NET......Tudsz élni
na megyke aludni mert holnap korán kelek...
1kor tali asszonnyal...
vagyis 12kor kelés
joccakát
csőő
havernak sikerült:)
szerintetek kemény hazavezetni a hegyekből 70kilómétert törött lapockával??
Mármint a Pw 1 épként 57kg