Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kussolsz toljad magad fölfele msnre
csííra mi?
akkó lesd meg ezt a képet vazzz
én odaálltam volna rxel 1ütt átugrott volna simán.... szal képen nem láccik annyira....

*takadna-takarodna
geci nagyokat ugrott....takadna elfele... majd tesz föl tuti videót is...van olyan h no handet ugrik detto ilyen magasságban kis csíra
Hűű, a második elég komoly
kibaszott jó ugratót talátam Faisstéknak...jó volt hülyülni
Este válaszolok csak sietek most el.
Ja, kösz mindenkinek a generátoros tapasztalatokat...
Csa, na, mikortól jössz Zsemberihez?
Cak mert én itt dolgozom szemben Budaörsön, és akár találkozhatnánk akkor majd egy-két-tíz-húsz karikára.
Úúúúúúúúúú, ennnnnnnnnnyirenagyonnagyoooon elmentek otthonról,.,.,..., ÁÁááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááá......................................... ............................................................. ...........................
és hol marad a drz400? nem aszt akarsz?
én annyi pénzért 600-ast vennék, de te tudod.
Valami 125-endurót akarok venni majd a 80-as után, olyan 250 max 300 ezrem lesz rá, de inkább 250, mert ugye ha majd kell valami nem akarok kimenni 0-ra
jó kis motor,de kategóriájában vannak nála erősebbek,azért kerékre lehet ráncigálni meg lehet vele hülyéskedni futóművéről nem tudok sokat,az rx jobb az tuti
van egy haverom neki ktm 125 sx van. megy a bajnokságban és már a 4.5 millát eléri a gépe összesen!ebből a telóra eső rész a legtöbb több mint az új alapmotor ezenkívül egy kis kipufogó meg a motorba minden extra bepakolva!+néhány súlycsökkentett alkatrész. azt rebesgetik 45-50LE között tud a masina ja és nem vuk2 mondja! /megkérdem feltehetek -e a képeket/
Hello mindenkinek!
Evenx: megvan még a kdx-ed???lehet érdekelne, ha el tudom addni a dt-t . Amugy a kdx-edet 125-ös endurokhoz hasonló évjáratúakhoz mihez tudnád hasonlítani(erősség, futómű)
Mindenkinek: van egy eladó dt 80-am, ha érdekel valakit, írjon az mgergo27@freemail.hu címre
az a 24 lo az egy kicsit tulzás.
a lc2 es dt 18 Le, a dtR változat már éppen hogy érinti a 24 et.
Úgy látom nem csak nekem lett gyanús a fényképen látható LC4es.

Amúgy meg az érdekelne,hogy egy igazi versenygép miben tér el a boltból kihozottól?
Vegyünk alapul egy 125ös gyárikrosszt!Kíváncsi vagyok rá,főleg az anyagi vonzatára!
a kis DT elvileg 24lóerős,de a forgalmiba általában 8KWot szoktak írni.Mert fojtottan tényleg annyi!Én mentem fojtott verzióval,hát ne cseréljen senki velem az élményért,mert közel sem volt az.A motor pörgött,de minek?????a szimóval agyoncsaptam volna .De fojtás nélkül pofás.Különben meg csúszópénz kérdése Hány kw szerepeljen a forgalmiban,ugyis át kell iratni
faisst!
nagyon jo videokat nyomsz fol! igy tovabb!
fuckin run 3: elkezdtem nezni, mielott elolvastam volna, amit irtal hozza. nezem-nezegetem.....
mondom magamban: ez be van baszva!
es utan olvasom hogy telleg be van...
Hy emberek!

Lenne egy kérdésem, ha valaki tudja, hogy a yamaha dt 125-ösek hány KW-osak írja meg lécci.
A1-el vezethetők????

----------------------
előre is THX
de keszult egy limitalt szerias, full hardcore racinges valtozat is 100 loeros drz blokkal!
az nem exc, hanem sxc! letezik onondito nelkuli, "racing"ossabb valtozat is belole. ez lehet az. lc4 keszul(t) 400,625,640,660 valtozatban is. majd nyaron a fidesznel kiokositanak!
az lc4 egy regi motor, csak ujraoltoztetik, kulonfele verziokat csinalnak belole hogy meg mindig el lehessen adni...
sima lc 4 blokk láttam 99est is lc4 el