Szerintem ez a wudu gyerek csak kamu,valaki szivat csak minket.
Jók azok a kis krossz gépek,nagyon durván mennek,jól irányíthatóak.
Itt ny1en a teremkrosszon is volt egy kis srác,(talán a Weisz Márk) aki a nagyokkal ment együtt,és elég eredményes pedig volt a mezőnyben csak 250-450es gépek voltak.
akkor most világosíts föl mi az az s ramon???
eddig a Ktm el anyit foglalkoztam, hogy néha hátranéztem hogy megvan e még a gyerek a ktm el mert minden ktm est lehagytam.
de most hogy nincs husky szerviz, a husabergből meg anyira kevset kell javitani, kénytelen voltam a kTm hez menni. nem akartam mindenféle sor4 et csinálni.
Ejj, találtam 1 embert, aki megtekeri a dzsenerátolomat Jánoshalmán. Ismeritek? Hogy dolgozik?
Azt mondta, 8-10e, jó sok, de az újat nem is merem megkérdezni.
Megtekerném én is,(villamosmérnök vok), de nem tudom leimpregnálni, és olajban van a cucc, szal nem tudom, hogy egy sima lakk+synth oil mit csinálna, meg nincs kedvem többször szétszedni, szal inkább bízom a szakira szerintem.
majd ott meglátogatunk!
de az se jó, mármint a nézegetés
wuknak a legjobb nem azért mert nincs esze nem kell gondolkodnia hanem mert mindjárt kiszámolja!!
Jók azok a kis krossz gépek,nagyon durván mennek,jól irányíthatóak.
Itt ny1en a teremkrosszon is volt egy kis srác,(talán a Weisz Márk) aki a nagyokkal ment együtt,és elég eredményes pedig volt a mezőnyben csak 250-450es gépek voltak.
csak egy 80 as cr el mentem...
az de durvaaa
tök lazákat lehet vele kerekezni
volt szerncsém egy 0 oráshoz, hát egy élmény volt. mikor nyit a power áhhh
inkább egy sx50 be
a superduke blokkot, egy 125sx vázba belegyömöszölöm
steve ramon versenybringája
gecidurván néz ki...
ricsi haveromnak kettő is van...
eddig a Ktm el anyit foglalkoztam, hogy néha hátranéztem hogy megvan e még a gyerek a ktm el mert minden ktm est lehagytam.
de most hogy nincs husky szerviz, a husabergből meg anyira kevset kell javitani, kénytelen voltam a kTm hez menni. nem akartam mindenféle sor4 et csinálni.
használd a "válasz erre " feliratú vmit-és akkor mindig tudja az illető hoyg neki szolt e vagy nem.
Azt mondta, 8-10e, jó sok, de az újat nem is merem megkérdezni.
Megtekerném én is,(villamosmérnök vok), de nem tudom leimpregnálni, és olajban van a cucc, szal nem tudom, hogy egy sima lakk+synth oil mit csinálna, meg nincs kedvem többször szétszedni, szal inkább bízom a szakira szerintem.
Valakinek tapasztalata a témában???
mert amúgy lehet hogy a netről teszi be a képet.
Küldjél már be légyszíves egy képet a motorodról!
eltörött!
letört róla a két menetes bigyó amibe az a csavar van betekerve ami tartja a berúgó racsni pöckét tartó lemezívet! tudod ott a rugónál!
de az se jó, mármint a nézegetés
wuknak a legjobb nem azért mert nincs esze nem kell gondolkodnia hanem mert mindjárt kiszámolja!!
Remélem be fog válni a husq Zoozee,sztem jó lesz!
Foxracing! a kis CR125 megvan még?