Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a suliban mentem vele, oszt mikor kifogyo a benzin fölkaptam a honom alá és viszasétáltam vele, összesen olyan 65 kilo lehet
jól megnőtt a kis pw
Szerintem ez a wudu gyerek csak kamu,valaki szivat csak minket.

Jók azok a kis krossz gépek,nagyon durván mennek,jól irányíthatóak.
Itt ny1en a teremkrosszon is volt egy kis srác,(talán a Weisz Márk) aki a nagyokkal ment együtt,és elég eredményes pedig volt a mezőnyben csak 250-450es gépek voltak.
Tudom hogy nem téma most de itt van pár hétvégi kép Ebszőnyről
nem
csak egy 80 as cr el mentem...
az de durvaaa
tök lazákat lehet vele kerekezni
sx85-el mentél már?
volt szerncsém egy 0 oráshoz, hát egy élmény volt. mikor nyit a power áhhh
neeee,
inkább egy sx50 be
há , csinálok én majd ott olyan tuningot bele, hoyg füled farkad ketté áll .
a superduke blokkot, egy 125sx vázba belegyömöszölöm
450 sx nek a verseny változata,gyárilag széttuningolt versenygép.
steve ramon versenybringája
gecidurván néz ki...
ricsi haveromnak kettő is van...
akkor most világosíts föl mi az az s ramon???
eddig a Ktm el anyit foglalkoztam, hogy néha hátranéztem hogy megvan e még a gyerek a ktm el mert minden ktm est lehagytam.
de most hogy nincs husky szerviz, a husabergből meg anyira kevset kell javitani, kénytelen voltam a kTm hez menni. nem akartam mindenféle sor4 et csinálni.
hát ki fog a ktm nél dolgozni?
ez most kienk szolt?
használd a "válasz erre " feliratú vmit-és akkor mindig tudja az illető hoyg neki szolt e vagy nem.
hozz nekem egy s ramont ha megkérhetlek
Ktm Zsembery Törökbálint.
Ejj, találtam 1 embert, aki megtekeri a dzsenerátolomat Jánoshalmán. Ismeritek? Hogy dolgozik?
Azt mondta, 8-10e, jó sok, de az újat nem is merem megkérdezni.
Megtekerném én is,(villamosmérnök vok), de nem tudom leimpregnálni, és olajban van a cucc, szal nem tudom, hogy egy sima lakk+synth oil mit csinálna, meg nincs kedvem többször szétszedni, szal inkább bízom a szakira szerintem.

Valakinek tapasztalata a témában???
Az rögtön kiderülne,hogy nem az övé,mert amilyen balfék eddig,tuti egy műanyagtankos E-t tenne be a vastankosa helyett
melyik ktmbe leszel?
de egy olyat amin rajta van, eg ytáblával a kezében hofy wudu 40.
mert amúgy lehet hogy a netről teszi be a képet.
WD40!
Küldjél már be légyszíves egy képet a motorodról!
most elmegyek nemsokára jövök és mutatok fotót addig oltsátok wukk2-őt! mindjárt kiszámolja!
JA ELŐBB ELFELEJTETTEM ÍRNI MI LETT A DEKLIVEL

eltörött!

letört róla a két menetes bigyó amibe az a csavar van betekerve ami tartja a berúgó racsni pöckét tartó lemezívet! tudod ott a rugónál!
ya nem 2005 öst
majd ott meglátogatunk!
de az se jó, mármint a nézegetés
wuknak a legjobb nem azért mert nincs esze nem kell gondolkodnia hanem mert mindjárt kiszámolja!!
Wudukám! Tényleg felbaszod az agyam mostmár!Légyszíves ne írjál hülyeségeket,a hallgatás okosít!

Remélem be fog válni a husq Zoozee,sztem jó lesz!
Foxracing! a kis CR125 megvan még?
Yamaha Yz 85 lessz lehet hogy láttalak nem tom kint csocsóztunk haverokkal