Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ő jobb helyzetben van, beki legalább ott áll a motor a garászban tudja nézegetni. én mi a faszomat nézegessek itthon a falat? ??
nemsokára kezdődik a 4 hét gyakorlat a KTM be, remélem azért ottnéhe kölcsön lehet venni egy mocit

de amgy mi lett husky nak az oldaldeknijével? nem lehet hegszteni?
ja az övéhez kell!
szegény már nagyon motorozna
elvonási tünetei vannak lassan kezelni kéne!
és ez a husky é hoz kell vagy máséhoz?
igen felhívta! a srác pont most jött németből és útközbe beszéltek de még nincs dekli!
zooze
husky felhivta a srácot akinek megadtam a számát?? a husky oldaldekni miatt?
de kicsi lesz neki, de már gyártják az átalakitó kitet hozzá, igy már 600 as lesz, wudu ellen még igy se mer kiálni.
ja azt elfelejtettem mondani , hogy mindjárt hazaér Husky és megöli vukkot!
nem lesz kicsi az neki?
zoozee
450 es vesz a kissrác
Akkor kedves w.d.40, most én is elmondom, hogy az 510 jobb motor, mint a dr-z. Mindegy, hogy vastankos, vagy műanyag. Ezt egy vastankostól hallottad. Ez tény, nincs mit erőlködni rajta. Uff, én beszéltem, kedves márkatárs. Muti képeket a gépedről!
és engem nem láttál ? én is ott voltam ott beszélgettünk! új mocid lesz ? yami? mekkorka?
csanaki
uj yz-t veszel?
A motor szinte vacsi új.Csak vannak rajta karcok meg ilyesmik.írtam e-mailt.
pontosan. a 620 as ktm-t, törött talpcsonttal berugtam. a husky-t meg zuzodott bokával, papucsban is.
a legjobb fórum amit valaha láttam igazi jó sztorik!
wudu-vuk2 készen van mint a mateklecke itt már a motorok mindegynek látszanak! de azért térítsük mert vevő rá úgy látom! hajrá vukk számold ki !
amugy nem erő..hanem teknika kell hozzá...
monnyuk haveromnak is állandóan én rugdosom a köcsög ktmjét
nemtod berugni??
zsír:)
vacsi új?
Azért adom el mert kis ember vagyok és a meredek hegyen nem bírom berúgni.Nem bírok elég erőset rúgni.MEg kurva erős is,asszem elég nekem egy jó kis 250-es.A wr meg jó kis öszvér. MEg nem tudom eléggékihasználni a krosszt, mert nem tudok utazgatni pályákra.Endúrózni sokkal jobb lenne,csak kéne önindítós motor.Ezért akarok cserélni.De nem fosom össze magam az erőtől, elég bátor vagyok.
Csátok ma faterom végre kifizette a mocit csütörtökön vagy Pénteken hozza a Fehér Zooze láttam ma a burgernél 1 Gasgas mc 125öt sárgát
mivel számoltad ki aztat??
bocs a hülyézésért de erre nincs más szó!
amúgy meg a tuning gépekre azért tesznek vas tankot mert nagyon gyorsan megy és az így megszerzett előnyt mágneses sakkészlet alkalmazásával elsakkozhatod !!
amúgy sakkozol? az se lehet egyszerű veled!
nézzétek meg a fuckin run 3at