Most ezzel mit akarsz mondani?Nem érted hogy nem azzal van a gond, h nem nyit hanem hogy nem megy amikor kinyit!!!!!!!!!!!! ??(a kishapsi számát add meg légyszi)
Mind1 mondjatok 1helyet ahol biztosan odaviszem és aztmondják h "igen én megtudom csinálni!"Kérek 1 Tel számot v címet!ahol külön ilyen elektromos buziságokkal foglalkoznak!
Pontosan a CSEREI utcában volt leadva h csinálják meg,kib***sztunk 150000HUf ot és nem lett jó!!!!Amugy milyen szelepet égettünk el??????A kipufogó le lett véve a motorról és ugy lett kiégetve(tehát a hengert nem érte CO)!!!!Vagy van a kipuban is vmilyen szelep?????
evenx ez közel sem így van annak a csávónak az apja csinálta + őket,és ő karosszérialakatos,autószerelő,villamosmérnök v mi)én csak annyit tok h festés volt 15 (sárgánál)és hogy nem költöttek olyan sokat rájuk ,és régóta nyomják ezekkel és nem sok gond volt velük
nem az a lényeg h mikor nyit mert mint mondtam ha állandóra ki van kötve akkor sem megy!!!A kipufogónak van szerepe a powerben?(mert az csutkára ki lett égetve CO val,a hátsó dob meg ki van herélve!)Amugy Ti merre laktok?
nem az a lényeg h mikor nyit mert mint mondtam ha állandóra ki van kötve akkor sem megy!!!A kipufogónak van szerepe a powerben?(mert az csutkára ki lett égetve CO val,a hátsó dob meg ki van herélve!)Amugy Ti merre laktok?
de szentem 7.800 fölött niyt jóval,Kishapsival is ezt beszéltük mikor ott voltam náluk hogy neki is elég későn nyit mondjuk az 160as de hát ugyanott kell nyitnia....nekem is későn nyit...meg ugyebár megy olyan 6-7 ezerig (nem tom pontosan nincs ford szám mérőm) és ott kezdem el hallani hogy nyílik és akkor még rácsavarok a gázra és akkor még megy fölfele a fordulat jön a hangja még mindig odahúzom neki és csak akkor érzem h teljesen nyitva amikor érzem hogy nagyon megindul és nagyon szántom a dolgokat hátul de az biztos h 8ezer után van.
Köszönöm a gumikat!
Esetleg tudtok olyan webhelyet ahol van mitas és pesten van mert ezt választotam mindennképp
előre is köszi és hogy a dt- re milyen méretűt lehet feltenni hátsó gyári 4.10 18 első 2.75 21
hát bevallom őszintén én abban a hitben vagyok hogy a power valahol 8 és 10 ezer között nyit mert 13-15ezer a piros tartomány ...de van vmi robbantott rajzom is meg mi1másr elő keresgélem hátha melgesz
Az a ducatti elektronika mit vezérel pontosan????Nem csak azt h a power kihúzzon 7800rpm nél???DE visszatérve haveromnak nem volt semmi elektronika,semmi fesz szabályzo,se ducatti vezérlö,sa akumlátor,minden elektromos cucc le volt szedve--és ugy volt h a gyujtásból ami feljön 5 vezeték abból 3ment a trafóra 2pedig rá volt kötve directbe a kihúzó mágnesre , és ment mint az állat!!
nagyon fájt a szivem érte...
a tulaj lelépett kulfoldre...majd ha haza jon.
a lové már megvan rá,de trezorban orzik,legalábbis én ott merném csak hagyni,ott is nehezen.
na mizu veletek magyar srácok!!!
rég irtunk...
mocizgattok még?????
Esetleg tudtok olyan webhelyet ahol van mitas és pesten van mert ezt választotam mindennképp
előre is köszi és hogy a dt- re milyen méretűt lehet feltenni hátsó gyári 4.10 18 első 2.75 21