Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg tudok egy hejet ajánlani de nemhiszem h van weblapja
KAKASD ott van egy moci bonto és állitolag nem kis területű hely és van nagy választék

ha találok felrakom
vor
hej! erről mi a véleményetek??
nekem olyan linket adj ahol rxhez van minden
link
ez egy jó mocis bontos, egyben elados link
hát akkor ott valami komolyabb baj lesz,hátrafele indul el??? képet tegyél már a mociról..és rendes ducati vezérlő elektronika lett visszatéve a helyére?
Na ujra itt...visszatérve veszek 10-es gyertyát(bár ugy tudom volt benne az is)de a gyertyával nincs gond az szépen ki van égve.amugy a "Ducattis"-power elektronika füstölt el.De ott a másik gond h egy másik haveromnak is volt RX u.ilyen mint az enyém(SIX DAYS REPLICA),és neki se aksi se power electronika,semmi,hanem állandora kikötötték neki a szelepet(tehát mindig nyitva volt és baromira ment),de már ezt is probáltuk és semmi,egyszerüen amikor elérte a powernyitás fordulatát olyan mintha simsonon ülnék...+szerintem a keverék nem annyira szegényes mert ha "kinyit a power" és fórt húzok akkor bedadog mintha sok bengát kapna+volt már h fordítva indult be a motor--azaz beraktam 1be és hátrafelé indult el...+néha amikor rárugok (ezt ritkán csinálja)mintha tüsszentene a kipufogó.ennyi...
de az a 250-es yz_ f jó lenne
nemtok angolul...
akkor ott az angol ebay...
ha esetleg jobban tudnék németül... mert az én tudásom kevés
írsz neki mailt és megadja a tel számát...én rendeltem már cuccokat ebayről
yamaha yz 250F
esetleg ez 2500...
de nincs telószám
yamaha yz 250F
esetleg ez 2500...
de nincs telószám
Helóka !!!ki tud nekem Huqvarna TE 610 92 évjárathoz ball oldali deknit amia berugonál van lécci aki tud az írjon nagyon kéne!!!!!!!!!!!!!előre is kösziiii
még tart a licit...ennyiért nem lehet elvinni...ha nem éri el azt az árat ami jó az eladónak akkor nem küldi el. ennyi
ktm
nem igazán hinném h ez 1898 €....
zsior a géped, bevállanám csak nem rajtam múlik
a fenébe is!!! nem akar valaki kamiont venni??,
szentem nem parás amivel áttudnak baszni azok a műszaki cikkek...telók meg stb stb ilyenekkel nem.
hja és telcsiszámot se nagyon látok
A kenda az egyik ami a legtovább bírja.Nekem az van és állandóan le akarna vágni magáról a gép.Szoval sztem elég jól fog.
de ez ijen licitálós féleséges oldal lehet de nem kötelető licitálni, szal akkor ez ojan mint a vatera.hu..
sztem
végülis nemtudom nekem is csak monták de szét kell nézi, még én nem, néztem azon szét de ma megnézem
nem srác hanem sár