hát akkor ott valami komolyabb baj lesz,hátrafele indul el??? képet tegyél már a mociról..és rendes ducati vezérlő elektronika lett visszatéve a helyére?
Na ujra itt...visszatérve veszek 10-es gyertyát(bár ugy tudom volt benne az is)de a gyertyával nincs gond az szépen ki van égve.amugy a "Ducattis"-power elektronika füstölt el.De ott a másik gond h egy másik haveromnak is volt RX u.ilyen mint az enyém(SIX DAYS REPLICA),és neki se aksi se power electronika,semmi,hanem állandora kikötötték neki a szelepet(tehát mindig nyitva volt és baromira ment),de már ezt is probáltuk és semmi,egyszerüen amikor elérte a powernyitás fordulatát olyan mintha simsonon ülnék...+szerintem a keverék nem annyira szegényes mert ha "kinyit a power" és fórt húzok akkor bedadog mintha sok bengát kapna+volt már h fordítva indult be a motor--azaz beraktam 1be és hátrafelé indult el...+néha amikor rárugok (ezt ritkán csinálja)mintha tüsszentene a kipufogó.ennyi...
Helóka !!!ki tud nekem Huqvarna TE 610 92 évjárathoz ball oldali deknit amia berugonál van lécci aki tud az írjon nagyon kéne!!!!!!!!!!!!!előre is kösziiii
KAKASD ott van egy moci bonto és állitolag nem kis területű hely és van nagy választék