faisst te sem vagy eccerű
megnéztem a videoidat há: .
a kanyaros gázos elesős megoldás nekem is bejött már, csak egyenes uton, szinjégen tömött buszmegálló előtt . azt hittem a kroszgumi még jégen is tapad, hát rá kelet jönnöm hogy nem, vagy lehet hogy az 1 henger 610 ccm miatt fotgatta el a hátulját? , mindegy a lényeg hogy akorát estem hogy ...
Zoozee?Minek neked RMZ?Azt hittem jó lesz neked husky v a KTM.
Amugy Szaszili tudna Foxracing motorájól bővebben mesélni,voltak már együtt motorozni.4 sebesseges igen.
de vuk2-nek nem a "sima vastankos" verziója van hanem valami nagyon komoly tuningos limitált szériás darab jutott eszembe a leírása alapján! azér olyan erős
Ezt nézzétek:A kedvenc hirdetés fajtám:
APRILIA RX, 400 000 Ft
ÁLTALÁNOS ADATOK
1997. 5.hó, Fehér-Lila, vizsga: Nincs, 13.900 km, 2. tulajdonos,
csere: Kisebbre
MŰSZAKI ADATOK
2 ütemű, 125 ccm, 1 hengeres álló motor, !!!!!!!!!40 Le (13000 1/min)!!!!!!!!, vízhűtés, 6 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 120 kg,
LEÍRÁS
Eladó egy Aprilia Rx jó motor és esztétikaiállapot. Új gumilk és fékbetétek. !!!!!!Női tulajdonostól!!!!!!. !!!!!!!!Alig használt szezonra felkészítve!!!!!!.
az volt a szar hogy ugye biciklis út volt és azon volt kb 1-2 centis iszap...
csak annyira csuszott hogy a kanyarban nem kellett gázt húzni hogy kidobja a seggét..csak döntöttél és már ment is..kurvajó volt...
de a vizen átkeléshez sajna huztam...hát lehet hogy nemkelett volna
már néztem a dunaparti farolást ! komoly tilos terepmotorozn tudod!!??!!
de jól beszappanoztátok az iszapot hogy így csúszik! mi is szoktunk henteregni !
Hát az európai keményf*szúak?
Akko nem 20ki?
Percről perecre változik. (Jó irányba)
megnéztem a videoidat há: .
a kanyaros gázos elesős megoldás nekem is bejött már, csak egyenes uton, szinjégen tömött buszmegálló előtt . azt hittem a kroszgumi még jégen is tapad, hát rá kelet jönnöm hogy nem, vagy lehet hogy az 1 henger 610 ccm miatt fotgatta el a hátulját? , mindegy a lényeg hogy akorát estem hogy ...
Amugy Szaszili tudna Foxracing motorájól bővebben mesélni,voltak már együtt motorozni.4 sebesseges igen.
hány sebességes az rmz 450-esed? meg irányárat lécci nyomassál nekem mert potencionális vevő lennék!
köszönöm
It"s real . A vastank csak 40 pacit rejt.
Kérem kapcsojjjaki
nézzétek meg a videóknál a ktm es úszást..
nem emléxem már mit irtam be cimnek...
kurvajó
Wr 250-es csere esetleg érdekelne.
Tel számom:06-30/3367860
APRILIA RX, 400 000 Ft
ÁLTALÁNOS ADATOK
1997. 5.hó, Fehér-Lila, vizsga: Nincs, 13.900 km, 2. tulajdonos,
csere: Kisebbre
MŰSZAKI ADATOK
2 ütemű, 125 ccm, 1 hengeres álló motor, !!!!!!!!!40 Le (13000 1/min)!!!!!!!!, vízhűtés, 6 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 120 kg,
LEÍRÁS
Eladó egy Aprilia Rx jó motor és esztétikaiállapot. Új gumilk és fékbetétek. !!!!!!Női tulajdonostól!!!!!!. !!!!!!!!Alig használt szezonra felkészítve!!!!!!.
majdnem elaludtak csúszás közbe
ja itt van tokodaltáró de a gépet nem ismerem megnézem ha gondolod
az volt a szar hogy ugye biciklis út volt és azon volt kb 1-2 centis iszap...
csak annyira csuszott hogy a kanyarban nem kellett gázt húzni hogy kidobja a seggét..csak döntöttél és már ment is..kurvajó volt...
de a vizen átkeléshez sajna huztam...hát lehet hogy nemkelett volna
meg az se baj ha hayabusa!
de jól beszappanoztátok az iszapot hogy így csúszik! mi is szoktunk henteregni !