Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép árak....
hali!
raktam sebastian tortelliről vidit ha érdekel valakit...
hát olyan hozzád illők
zsírak a videók?
csak azért viszik el mert pesten van és sokan akarnak ilyen fasza motort.. hehe
hátja...csak jöjjenek...
majd meglátom jövő 7en elvileg jönnek rxért.... majd meglátjuk mi lesz
nézd meg ..hallgad emg ha jójó ha nem nem
Mi a véleményetek- Husquarna wre 125 1995ös 11ezer km(szentem dugócsere esedékes,nem tuti) rendszámos,szentem nagyon pataent állapotban így képről 280ért.- ???? na mit szóltok hozzá? Zozee ha esetleg tudnál róla vmit szkennelni...megköszönném-
husky

na az ahol én vetem a váz nyulványt annak nincs meg a száma, és a neten se találom.
viszont van egy srác, a husaberges forumba ir sokat.
Tel.:30/530-3275 levicross néven, neki van eladó husky ja is, meg nekem mondta anno hogy tud szerezni hozzá alkatrészt. probáld meg hivd fel.

mond azt neki hogy a husaberges forumról a husky adta meg a számát.
Küldtem mailt........
basszátok meg most irigyellek tieket.
na de majd nemsoára a ktm-ben ugyis tesztelni kell a szervizelt motorokat
roli, este leszek msn-en, küld el az msn cimed a kishapsi@freemail.hu-ra és fölveszlek.
na feltöltöttem őket...szal..lehet röhögni:)
Msn-en is beszélhatünk....
Kishapi!

Írnál infokat az RX-ről? A pontos árát is írd már meg lécci!
Jó mailbe is ( talán jobb )

rolrunner@vipmail.hu
na ittvagyok...geicjót motoroztam..minnyá feltötöm a videókat aztán lehet röhögni
Akkor Szaszili holnap mész a hegyre patakban fürdetni a kicsikét?Ha igen akkor qrva jó motorozást kívánok neked!
ezt a wudus témát tényleg zárjuk le,remélem wudu szelleme messze kísért már a fórumtól,vagy ha itt akar maradni akkor normális hozzászólást kérünk.
Nah de most elolvasom ezt a címlapos beszámolót,tetszett az első kép is már
Red Bull roManiacs beszámolóban nem én vagyok a DRZ 400 néven lévő hozzászóló. De azért megnyugtató a tudat, hogy rajtunk kívül van még egy olyan pancser aki nem mond nemet egy fosgyenge drz-re.
kishapsi...nem néztél utána a deklinek???????
értékelném ha megnéznéd........kösz
húú akkor gondolom te is halgattad a haveroktól hogy:" nem tudod hogy mit hagysz ki hogy nem bulizol" szöveget, én rendszeresen halgatom a bátyámtól meg a bulizos haveroktól.
Ez az utobbi két hozzászólás kurva jo volt, kb én is gondolkodom, ezzel be is lehetne fejezni a wudus témát.

És valahol szerintem ez így is van rendjén...
Én se cigizek,nem bulizok, nem járok moziba, nem kábítószerezek, nem nyerőgépezek...
És ezt a motorozásnak köszönhetem, azt hogy van egy fantasztikus hobbim ami nélkül nem is lennék ugyanaz az ember .