Szaszili!
Jól van akkor leugrok a héten érte.Nem is tudtam hogy dolgozol...azt hittem csak a sulit csinálod,meg az absolut...Áhh alig várom már hogy a következő géppel felaszabaduljak a hegyre...
Holnap viszem a gumit lecserélni fogósabbra ,
úgyhogy majd ugorj le a héten és odaadom a kopottat,
hogy fel tudd rakni a MZ crosserőgépedre .
Sajnos nekem már nem fog annyit hogy jó legyek vele a dagonyába.
Veszek ki egy nap szabadságot hogy kedden tudjak menni fel a hegyekbe motorozni
Sietnem kell nehogy elszivárogjon az esővíz
A jó kis eső után édes lessz a patakokban meg a feljárókon
Jegyzem meg ezt hívják fanatizmusnak ... Szerintem...
annál a haveromnál viszont sokkal jobban jártál akinek próbálták a gépét és eközben ellopták nagy lendületből !meg se lett 1 éve volt
be se mondom a haverom volt a fasz ezügyben azóta röhög kínjában szegény. /szerencsére ha lehet ilyet mondani csak egy dr 650-ről volt szó/
Dehogy szólnak...Múltkor vizsgáról rohantam haza mint az őrült,most meg Kecskemétről téptem haza,hogy délután jönne...Kicsit unom ezeket a "vevőket"..Persze előtte telefonon hiv vagy 3szor hogy mikor meg hogy meg minden,de akkor már luxus hivni,h öcsi boccs lehet van 1 motor,vagy inkább nem megyek érte...szal érted
Tudjátok mit nem értek?Árulom szerencsétlen motorom és már v a 3ik "ügyféllel" konkretizálunk le időpontot,alkalmazkodok hozzá és baxik eljönni a megbeszélt időpontban,én meg várom mint a sült galambot...Ez szerintem már parasztság!
Sajnos azt kell hogy mondjam az DRz felett kezd lassan eljárni az idő,mert nézzünk rá nyugodtan a konkurenciára:Hondánál a crf450x,apriliánál RXV450,sherconál 4.5i,Kawánál még semmi (de megmerem kockáztatni h KLX300nak jobb a futóműve mint a szuzun),Husabergnél,huskynál,ktmnél,GasGasnál,Yamahánál.....é s látod amiket kapásból felsoroltam az MIND JOBB MINT A DRZ!!!!!!!!!
Így van,mielőtt valaki félreértené a DRZ és pl egy XR400R is ugyanolyan jó motor,ugyanúgy el lehet menni vele hétvégén endurózni.Lehet egyenlőre én is a két modell közül választanék ha tehetném,de azt sose fogom kijelenteni hogy az xr,a drz kurva kibaszott erős,és a többi mehet a levesbe!!!mert nem az a többi igazi versenyenduróhoz hasonlítva!
itt nem az istenitésről van szó, mert theograf-nak is drz je van.
és itt az utobbi 2 oldalban nem a drz lett szidva(bár lehet ugy tünik) hanem wudu kollégának a hülye beirásai. mert összevisza tesz felelötlen megjegyzést.
azt a berget nemazért tettem be.
de ilyen alapon az is tirpákság hogy le szarozza a 3 legnagyobb hard enduro gyártot, egy japán teknikával.
majd utánna kezdjetek el gondolkozni.mert a 95-ös 350 es husaberg 40 le, és az 11 éves teknika, ehez képest a drz-t ha jól emlékszem 99 ben kezdték gyártani.
most vettem észre..még a délutáni motorpróbáról marad trajtam...