Nemazé mondom okostolyások,de ha ugyanezeket a módosításokat végrehajtják bermelyik motoron, akár egy DR-Z-n -én azzal számoltam- akkor az is lehet 92 elbaszott paripa, mert: 400/40=750/x x=750*40/400 vagyis x=75
na ezt a hivatalos husaberg oldalról szedtem.
" Aztán jön a lényeg. 750ccm hengerűrtartalom! Megváltoztatták a vezérlést, a hengerfejet és a főtengelyt. Nem lehetett egy egyszerű munka. A Drift Magazin szerint a fékpadon nem kevesebb mint 92LE teljesített a motor!
Természetesen még ez sem volt elég, hiszen a küllemnek is változtatni akartak. Csillogós hátsóidomot és airbrush technikával fújt idomok díszítik a motort minden oldalról. Már csak én hiányzom róla, hogy kipróbáljam....."
az sajnos nem szerepel sehol hogy a 92 lo az keréken vagy főtengelyen, ha főtengőn mérték, akkor is keréken olyan 78-80 Le körül van, ami akárhogy nézem...
de biztos hazudnak, és egy drz vel simán odabassza a wudu kollega.
azt a geci durva mindenit király a gép vazze csak kár hogy a drz sokkal erősebb tőle de ezt a szakavatott szemek rögtön látják!!!!!!!!!!!!!!!!
látod wd 40 ezt a szar motort?
rájöttem hogy a következő motorom egy gecidurva kx lesz..ja..
monnyuk kiskorom óta kawát akartam...
azt is vettem volna csak az orrom elől elvitték
rohadna meg....
valami ilyesmi lesz
szia wd40 !
na a felsorolt szeméttelep sorrendet végig kéne próbálnod és biztos vagyok benne "picit" változna a véleményed! többet biztos nem köszönnél a haverodnak aki emlékeztetlek azt mondta nagyon erős a drz!
kicsit mehet...
" Aztán jön a lényeg. 750ccm hengerűrtartalom! Megváltoztatták a vezérlést, a hengerfejet és a főtengelyt. Nem lehetett egy egyszerű munka. A Drift Magazin szerint a fékpadon nem kevesebb mint 92LE teljesített a motor!
Természetesen még ez sem volt elég, hiszen a küllemnek is változtatni akartak. Csillogós hátsóidomot és airbrush technikával fújt idomok díszítik a motort minden oldalról. Már csak én hiányzom róla, hogy kipróbáljam....."
az sajnos nem szerepel sehol hogy a 92 lo az keréken vagy főtengelyen, ha főtengőn mérték, akkor is keréken olyan 78-80 Le körül van, ami akárhogy nézem...
de biztos hazudnak, és egy drz vel simán odabassza a wudu kollega.
látod wd 40 ezt a szar motort?
16milla..hehe
...
monnyuk kiskorom óta kawát akartam...
azt is vettem volna csak az orrom elől elvitték
rohadna meg....
valami ilyesmi lesz
exc450 2.195.000
ezé vesznek gecisokan drz-t..
amugy drz is jó motor...de nem mind1 hogy mire...
magyarul soft enduro vs. hard enduro
egyik lightos másik hardos
na a felsorolt szeméttelep sorrendet végig kéne próbálnod és biztos vagyok benne "picit" változna a véleményed! többet biztos nem köszönnél a haverodnak aki emlékeztetlek azt mondta nagyon erős a drz!