Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ilyen alapon akkor szembeállítok a 750-es Husabergel egy 190 lovas ZX14-et, na ahhoz képest meg a Husaberg a romett.
Nemazé mondom okostolyások,de ha ugyanezeket a módosításokat végrehajtják bermelyik motoron, akár egy DR-Z-n -én azzal számoltam- akkor az is lehet 92 elbaszott paripa, mert: 400/40=750/x x=750*40/400 vagyis x=75
ez a hirdetések között találtam
takaroggggy 92 lóóó...
kicsit mehet...
na ezt a hivatalos husaberg oldalról szedtem.
" Aztán jön a lényeg. 750ccm hengerűrtartalom! Megváltoztatták a vezérlést, a hengerfejet és a főtengelyt. Nem lehetett egy egyszerű munka. A Drift Magazin szerint a fékpadon nem kevesebb mint 92LE teljesített a motor!
Természetesen még ez sem volt elég, hiszen a küllemnek is változtatni akartak. Csillogós hátsóidomot és airbrush technikával fújt idomok díszítik a motort minden oldalról. Már csak én hiányzom róla, hogy kipróbáljam....."

az sajnos nem szerepel sehol hogy a 92 lo az keréken vagy főtengelyen, ha főtengőn mérték, akkor is keréken olyan 78-80 Le körül van, ami akárhogy nézem...

de biztos hazudnak, és egy drz vel simán odabassza a wudu kollega.
azt a geci durva mindenit király a gép vazze csak kár hogy a drz sokkal erősebb tőle de ezt a szakavatott szemek rögtön látják!!!!!!!!!!!!!!!!
látod wd 40 ezt a szar motort?
hoppá...elég brutál az a husaberg...
limitált szériás 750 es husaberg
ehh..80.000 dolláros motor...
16milla..hehe
őő..oké...majd leugrom ide a közértbe..
szerintem...holnap ne ma mert ma vasárnap van ....hétfön meny be egy boltba és rendeld meg....ennyi....
...
rájöttem hogy a következő motorom egy gecidurva kx lesz..ja..
monnyuk kiskorom óta kawát akartam...
azt is vettem volna csak az orrom elől elvitték
rohadna meg....
valami ilyesmi lesz
ezzel a fütyivel foglalkoztok ahelyett hogy nekem mondanátok valamit hogy honnan a rákból szerezzek ilyen merevitő lófaszt
ja és az yzf lehet r1 és r6 is
drz 1.448.000
exc450 2.195.000
ezé vesznek gecisokan drz-t..
amugy drz is jó motor...de nem mind1 hogy mire...
na már megint dr-z 400e vs. KTM, Husky, Husa stb.
magyarul soft enduro vs. hard enduro
egyik lightos másik hardos
tényleg ne keverjük ide mert az összes cross beverekedné magát drz elé!!!!
wd40........eltünt mint szamár a ködben
szia wd40 !
na a felsorolt szeméttelep sorrendet végig kéne próbálnod és biztos vagyok benne "picit" változna a véleményed! többet biztos nem köszönnél a haverodnak aki emlékeztetlek azt mondta nagyon erős a drz!
az yzf...az cross ...ne keverjük ide mert túl hosszú lenne a lista

wudu kollega megint irt 2 jókora hülyeséget és megint lelépett, majd jövöhéten megint jön, és megint ir vmit, addig legaláb lsz min röhögni.
jó télleg a crfx és a yzf, és awr kimaradt a sorból.
most nézem a motorkatalógus friss példányát és nincs a versenyendúrók között a drz ott se!!!!!!!!!
ja és jön krepi.....xr-je is.......zéé...és csak aztán a dr-z