kishapsi jó a sorrend de még talán a yamahákat is odavehetjük vagy a tavalyi győztes crf450x-es honda is a drz előtt van a sorban egy századdal de nem milliméterrel hanem évszázaddal!
elsőnek én irok vélemyényt a forma1 re.
szerintem kurvára nem érdekel itt senkit az enduro cross topikban, keree egy forma 1 es topikot és ott beszéld ezt meg.
ezért már megérte, hogy nem mentem el motorozni! wudu te egy igazi fasz vagy ! ez tényleg vicc nem akarom szarozni a drz-t mert kategóriájában jó motor tudod hobbyamatőrkirándulómotorpótló de kész vagy te nagyon!!!
mentél már " szarokkal" is életedbe vagy csak a legjobb drz motorral sikerült ??
50 ló keréken az igen!! jó az 40-nek is talán maximum esetleg se!
ajánlom próbálj ki egy szart is egyszer!
figyel
menyi egy drz?? 1 milio körül nem??
az az 520 exc amit fölraktam, nyáron vette haverom, 750 ért, és 2001 es.
hol kapsz enyiért ktm-t?
és abban is biztos vagyok hogy az alkatrész árak is ugyanolyan árban vannak a ktm hez meg a drz hez.
Tavaly a rendőrök DR-Z vel küldték, de lehet idén nem lesznek, nem láttam még cikket a Naplóban meg sehol, mert ha nem lesznek veszek egy DR 650 vent. De ez csak Veszprém megye
hát a vége az lesz hogy beszélek zoozee ékal, fölbaszuk a a teherauto a motorokat, és irány szabolcs.
viszem bátyám rx-ét, és meg látjuk melyik a jobb, pedig az csak egy 160 as rx.
ja és a beta...a ktm blokkal.....
meg az aprilia ami nagyon disznó v2-es rxv.....meg a sherco....
szóval a drz--odéb van
lekésted
szerintem kurvára nem érdekel itt senkit az enduro cross topikban, keree egy forma 1 es topikot és ott beszéld ezt meg.
ezért gondolom nem lehet hülyeség4
1. KTM husaberg, husqvarna ( mind ugyanolyan jó)
2. gas gas
3. suzuki.
mentél már " szarokkal" is életedbe vagy csak a legjobb drz motorral sikerült ??
50 ló keréken az igen!! jó az 40-nek is talán maximum esetleg se!
ajánlom próbálj ki egy szart is egyszer!
lett feltéve az első gumi
Igaz így szép a győzelem
ezt a rendes motorosokat mire értetted???
ha ezt a beirását látná szaszili amit wudu irt, szerintem eg yoldalas röhögő smile-kat rakna be ő is.
menyi egy drz?? 1 milio körül nem??
az az 520 exc amit fölraktam, nyáron vette haverom, 750 ért, és 2001 es.
hol kapsz enyiért ktm-t?
és abban is biztos vagyok hogy az alkatrész árak is ugyanolyan árban vannak a ktm hez meg a drz hez.
lsd pl Szaszili.......
had higyjen amit akar.....minek gyözköditek ....láthatóan zseni !!!!
viszem bátyám rx-ét, és meg látjuk melyik a jobb, pedig az csak egy 160 as rx.