Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen és ezeket követi rögtön a haverom etz blokkos igazi crossmotorja ! azután kis szünet és drz 400
nem azért de az uj ATK 450.-es se lehet olyan szar.....sőt

ja és a beta...a ktm blokkal.....

meg az aprilia ami nagyon disznó v2-es rxv.....meg a sherco....

szóval a drz--odéb van

az aprilia rxv 450 is megbassza a drz-t viszont nem kicsit!!!!!!!
kishapsi jó a sorrend de még talán a yamahákat is odavehetjük vagy a tavalyi győztes crf450x-es honda is a drz előtt van a sorban egy századdal de nem milliméterrel hanem évszázaddal!

lekésted
elsőnek én irok vélemyényt a forma1 re.
szerintem kurvára nem érdekel itt senkit az enduro cross topikban, keree egy forma 1 es topikot és ott beszéld ezt meg.
annyira hiteltérdemlő a masterendúró teszt, hogy a drz nincs is köztük !!!
ezért gondolom nem lehet hülyeség4
haver ezt benézted .....ez nem az a topik

az endurok között, ahogy mi hazsnáljuk:
1. KTM husaberg, husqvarna ( mind ugyanolyan jó)
2. gas gas
3. suzuki.
hy!! tudom hogy nem témába illő de nyert az ALONSO Schumi 1 Szar Raikönnenek meg szar az autója Írjatok véleményt
nehéz szülés a sorrend de tényleg a masterenduró teszt van legközelebb az igazsághoz!!!pár oldallal előrébb beszkenneltem már !
olvasd el az idei masterendurot....
Felállítana valaki egy sorrendet (kezdje a legjobbal): Husaberg, husqvarna, suzuki, KTM. csak az endurok között.
ezért már megérte, hogy nem mentem el motorozni! wudu te egy igazi fasz vagy ! ez tényleg vicc nem akarom szarozni a drz-t mert kategóriájában jó motor tudod hobbyamatőrkirándulómotorpótló de kész vagy te nagyon!!!
mentél már " szarokkal" is életedbe vagy csak a legjobb drz motorral sikerült ??

50 ló keréken az igen!! jó az 40-nek is talán maximum esetleg se!
ajánlom próbálj ki egy szart is egyszer!
mittom én, nem enyém.
A harmadik képen nem fordított menetiránnyal
lett feltéve az első gumi
Igaz így szép a győzelem
Akkor az egy jó fogás volt, most a motor.hu-n van 2000-es 1030000ft-ért
evenx
ezt a rendes motorosokat mire értetted???
ha ezt a beirását látná szaszili amit wudu irt, szerintem eg yoldalas röhögő smile-kat rakna be ő is.
figyel
menyi egy drz?? 1 milio körül nem??
az az 520 exc amit fölraktam, nyáron vette haverom, 750 ért, és 2001 es.
hol kapsz enyiért ktm-t?
és abban is biztos vagyok hogy az alkatrész árak is ugyanolyan árban vannak a ktm hez meg a drz hez.
Azért meg kell hogy mondjam itt is vannak rendes,becsületes motorosok.Akik tudják mi a különbség a drz és többi jó motor között.

lsd pl Szaszili.......
Tavaly a rendőrök DR-Z vel küldték, de lehet idén nem lesznek, nem láttam még cikket a Naplóban meg sehol, mert ha nem lesznek veszek egy DR 650 vent. De ez csak Veszprém megye
az az igazság hogy nem látom értelmét....a vitának.....mert felesleges......
had higyjen amit akar.....minek gyözköditek ....láthatóan zseni !!!!

A legjobbtól lehet fényévekre van, de az elérhetőtöl nem. Ha annyi manim lenne én is KTM-be ölném bele.
hát a vége az lesz hogy beszélek zoozee ékal, fölbaszuk a a teherauto a motorokat, és irány szabolcs.
viszem bátyám rx-ét, és meg látjuk melyik a jobb, pedig az csak egy 160 as rx.