Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Police DR-Z hajtóvadászatról?
Mi a xar ez???
Az a baj,hogy minden tapasztalat nélkül mondod ezt hogy a dRZ az is isten.Tényleg nem mentél még akkor jobb motorokkal.Hidd el az a 100köbcenti óriási különbség!!
Nem vagyok irigy,igaz csak egy kis 125ös motorom van,de sztem reálisan látok ellenben veled.
A te céljaidra tökéletesen meg fog felelni,ezt nem vitatlja senki,meg azt sem h jó motor,de a legjobbtól fényévekre van!!
A DR-Z az olyan csóró embereké mint amilyenek mi vagyunk, itt nincs píz drága KTM-re. Amugy nem tuttok valamit az idelyi Police DR-Z hajtóvadászatról?
nem is tudom mit mondjak
na iegn erre jó ami a képen van, supermotonak a városba, de a tengelyig érő sárban már...

de félreértések elkerülése végett( theográf, nak is ilyen van) én nem a drz-t szidom csak a wudun röhögök hoyg hogy tud értelmes ember ekkora faszságokat irni.Mert ha még egy 14 éves gyerek irná, akinek minden vágya egy drz, és ezért istennek tekinti az más, de ez...
keréke 50 ló
az összes japán motorgyártó cég főtengelyen mért adatot ad meg az ilyn hülyék vakitására mint te.
egyedül a husaberg az ami keréken mértadatokat ir ki.

zoozee
husky
csiga
HOL VAGYTOK ILYENKOR?????????? ILYEN KURVAJÓT MÁR RÉG RÖHÖGTEM
Az árat is megemlíthenénk, szerintem is szexi
DR-Z:
te egyre hülyébbeket irsz ember, kicsit nézz körül mielőtt irsz ha ilyen hülye vagy.
szerinted hány kilo egy drz? 140
és eg yhusky 110.
a 95-ös fe 600 as husaberg 108 kilo
futóműve a legkirályabb
mi az a 40 es belsöcsövü normál telo??????? a huskymon 51 es belsöcsövű WP telo volt alatta, hátul meg egy öhlins. és az egy 96-os motor volt, nem 2000 akárhánya.
szerinem fogj a kezedbe egy motorkatalogust és olvasd át az enduro részt.
hát azt nemtudom ti hol éltek 100 köpcenti az semmi viszont nagy nehéz huskival meg ktm-mel mit akartok
szerintetek a kerekén hány lovas a drz? a drz ott 50 lóerős!!!!!
leszarom akkor is a legjobb de afutóműve még az erejét is túlszárnyajla!!ne fikázzátok
csakis az írégység beszél belőletek
amúgy szabolcsba élek és itt drz-zek!
Hát nem tudom te hol élsz,és tényleg csak sajnálni tudlak hogy nem ültél még jó motoron.Most minden bántás nélkül nélkül nézz már rá egy DRZ400E enduróra és egy TE510re...szerintem a különbség egy ovodás számára is egyértelmű.Csak néhány dolgot hadd mutassak már neked miben jobb a husky:

-A drz futóműve egy xar.Egy régi konstrukció,míg a huskié jövöbe mutatóan marzocchi villával szerelt..Azért a KTM is a white powerrel szállítatja a futóművet,mert ezek a világmárkák,a világszínvolnal...míg a drz-n saját neve nincs xar van.
-A drz blokkja megbízható és faxa erős is..De nem elromolhatatlan!Kérdezd meg Theographot,de én is ismerek nemegy olyan embert akinek már szét volt szedve a suzuki....különben meg a huskira 2év garit adnak.......
-A drz elvileg 50lóerős(42igazából),de nyomába sem érhet egy 525ös ktmnek,egy 510es huskinak,egy WR450nek,650es husabergnek........és akkor még a nagy 4ütemű gyári krosszokat nem is említettük.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Én csak egyet ajánlok neked:Mielőtt felelőtlen kijelentéseket teszel,először tapasztald meg milyen a fent említett motorok íze,menj velük egy kört és rájössz mekkora marhaságot mondtál az előbb!
ember ülj rá egy nagyobb endurora és utánna mond hogy a legerősebb.
12 évesen a romet utánn a simson is erős volt .

és mivan mondjuk a husaberg fe 650-el? keréken 62Le
az mi akkor gyenge vagy mi??

erre csak:

wudu rajtad csak: tok.

ááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááá
w.d.40: "drz a legjobb és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....van rendes motor is DRZ 400 e"
Ez így iga-z , kössz w.d.40. ] ] ] ]
erős?
menny egy cr500al...na..az már erős...
amugy drz jó motor...de nem a legjobb...
hali
na most már biztoshogy adrz-nél nincs jobb motor a földön!!!!!!!!!!!!!!!
hiábaa szaroztátok tényleg nagyon erős sőt nem lehet nála erősebb
mindenki mongya hogy az övé milyen erős de ez tényleg kibaszottul nagyon állat erős
nem bántam hogy alegjobb motort választottam igaza volt a havernak
drz a legjobb és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoozee ha meghalgatsz nem veszel szemetet mikor van rendes motor is DRZ 400 e
-? +!!!
szal 510 -est veszel?
arrol a wolrd champion feliratrol is csinálj már egy képet
ja és a legviccesebb..
már tom miért van ilyen köcsög hangja amotoromnak...
azé mert váznál van az a két háromszög féle szar ami a hengerfejnél rögzíti a blokkot..
na mind a két hátomszog el van törbe...vagyis csak 3 csavar tartja a blokkomat...para?
hol tok olyat szerválni???
na..
kipucoltam,kitakaritottam...bedugdostam mindent...
az elején jó volt..
aztán megint beszart....
faszom...szerintem uj gyertya kell mé megint...
igen mert van mellette 1 rx 80 is.... és az elég terepen eljárkálni,de utána lehet kategória váltás lesz,ezen gondolkodom és utcai motort szeretnék,vagy supermotot ezért adom el illetve ha elviszik elviszik ha nem nem
Jónapokat mindenkinek!
Alakulnak velem is dolgok lassan...Elvileg ma jön le egy srác megnézni a KDXet és úgy szeretném ha este már nem is látnám a garázsban.Voltam fennt pesten,meg szerettem volna nézni egyúttal a KLXet,de hiába az előzetes megbeszelés nem volt a gép első lánckerék,és így nem is mentem ki Csepelre szemrevételezni.Elvileg szerez rá egyett,legfeljeb felvonatozom jövö hét végén.Nálunk is szakad az eső mint állat,meg az egész országban,most jöttem haza Kecskemétről....láttam szegény túramotorosakat,mint az ázott verebek

Hja ezt a képet meg én csináltam mulhéten itt ny1en.Lehet nálatok Pesten ez általános,de egy motoros rendőr ne furakodjon a lámpánál.Nekem felbaxta az agyamat
csao
na most értem haza
zozi köszi a segitséget
minnyá lemegyek aztán szétkapom a gépet.
amugy nekem votl egy dt-m és az is ezt csinálta,cseréltem gyertyát és jó lett...
gyertyát megnéztem..semmi baja..
azért kipucolom a karbit meg a fuvokákat meg a fasztudjamég mit
meg megnézem azt az esetleges szétcsúszást
na most megyek reggelizni aztán szerelni..majd jövök
csaooo
semmilyen kuplungot nem kellett kiengedni mert mire motorközelébe kerültem vízszintesen zuhogott a kibaszott eső úgyhogy tele is lett a faszom az idővel vazze!!!!!!
olyan mérges vagyok , hogy nem is édekelnek a motorok soha többé !