Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam most vetted nemrég az Rx-ed. És már adod is el?!
na van iwiw meghívóm....kinek küldjek?
Mennyi lenne a pontos ára?
JÓ REGGELT SKACOK!!

HOL VAGYTOK EMBEREK ?????????????????????
nagy a pangás, távollétetekért csak egy kifogást fogadok el ha motorozni vagytok!

itt idáig esett de most úgy néz ki kiengedjük kuplungot , jó saras lesz megint!
ma nem kell sárspray-t venni
addig is a kiválasztottról még kép
én ma csak 1 röpke karikát mentem,saraztam is amennyire a street gumi engedte meg föltettem motor.hu -ra ha elkel akkor husquarna wre 125 lesz belőle vagy esetleg kishapsi 160as rx-e majd meglátjuk
ja és ma megint agyonendúróztuk magunkat!
nagyon tengeralattjárót csináltunk a motorokból meg mi is rendesen átáztunk most szárítom oilradiátoron a csimmámat hogy tudjunk menni reggel ismét mint a marhák!

ti motoroztok azért remélem ?
szeva fiúk!
ismét nagy a pangás a topikban! hol vannak maguk?

amúgy a motor egy srácé a husqvarna kereskedésbe hozták ott nézegettem ez 1 tavalyi modell de disznó jövő héten kész lesz és mielőtt veszek egyet ezt próbálhatom ki ! /jó volna ha jó lenne/

faisst !
nézzé rá a gyertyára meg a karbira de nekem a múltkor szétcsúszott egy csatlakozó a tank alatt és hajszálra ezt csinálta ! be nem ázhatott amúgy? szerintem elektomos a hiba így látatlanba persze ha van benzin!

amúgy multkori dilemmám KTM vs. HUSQVARNA a husky fele dől! /nem akarom elkiabálni de úgy néz ki az lesz belőle/
ya nézd meg mind a 2 őt

roli
tőlem kérdezz, a bartyóm asztalos, ugyhogy nem vágja a motor részét. ha meg olyat kérdezel, akkor továbbitom a kérdést felé.
az a 2 barom te hallod amiket összehordtak...gyorsba föl is tettem az rxet irányár 350 ... motor.hu-n megtalálható és hidd el 2 hét és viszik
Kishapi tesódnak megtudnád adni a mailcímét? Vagy Tőled kérdezzek?
hallóóó
segitsen valaki
kb egy hete jelentkezett a betegség...
ha kinyit a póóóver kb egy másodperc muvla elkezd akadozni a motor és nem gyorsul tovább.. olyan mint ha tiltás lenne de nem...
gyertya fos?
vagy esetleg nem kap elég benyát...szal el lenne tömőődve valami??
plííz help
köszike
gyuri...
mentem ma azzal az rmx el..
ahhoz képest hogy enduró egész jól megy..
kb ugy mint az yz-m póver nélkül
ma 2 srác legyengézte az rxemet mondván a kdx jobb hát így lefáradtam 1 csöppet pedig mérés is bizonyítja higy 23 kw,annyi van a forgalmiban is az 32nek felel meg pontosan asszem
evenx
én versenyeztem aszfalton auto meg motor elen is .
A8 4,2 es oudit 130 ig nem ért utol.
740i BMW emelkedőnek 40 ről kilöve 120-130 nál ért csak utol.
városban a 750 gixxer nem tudod elmenni,csa a hosszu nyujtott kanyarban.
jo gép
azért ott a world champion felirat
lenne egy eladó, és ráadásul ismrem is a golfot, csak hát tudod az a kurva pénz.

zoze
azért figyeljetek azzal a 160 al, az enyém ora szerint 175 körül ment, azt beleszerettem az aszfalton motorozásba, oszt mi lett a vége.
inkább menjen csak 120 at , de addig folyamatosan a levegőbe legyen a kereke.
Nagy bizony a csend.Amúgy valami barátodé a motor?Szép nagyon,nekem tetszik kurvára!Tegnap is láttam egyet Pesten.áhh,rögtön rajta maradt a szemem. le is fényképeztem.
Ez biztos megy 160at gyári áttételel.
szevasztok srácok!
nagy a hallgatás túl lepihentetek a napokban!

van egy két kép szerintetek kicsit koszos, de ez megy 160-at betonon lazán nem kell áttétellel variálni !!!
Ideje lesz összerakni a srácnak egy bowdenes dízel Golfot, mert ez így nem mehet tovább...
cr 500 a videok közöt!!
szóval nem tom minek egy terepmotorra 160as végsebesség......
Sztem a lényeg h terepen gyorsuljon mint állat.Persze h az RX kurva jó és erős,de háttttt,főleg egy yz.....esetleg ha supermoto lenne.Amúgy meg megnézném melyik állat megy körmös gumival 160at......jó lehet aszfalton a gumi tapadása
hejjj hát mi ez a csend????
amugy halkan mondom a huskynak(ameikkel mentem) rá van irva az oldalára gyárilag h : world champion és melette a husky jel :)
hát 1 barom kb de tengap leírtam neked msnen csak bratyód volt gépnél.... összefutottam 1 sráccal aki kivitt 1 csobánkai pályára /remélem még összefutok majd vele mert nem emlékszem pontosan merre kellett menni / voltak ktm-ek yamahák nem tom összvissz 9 motor volt
de a tesomnak raktam ösze, ugy volt hogy faszán meg lesz csinálnva, és megmarad neki motorozni, csak közben rájött hogy a benzines auto egy rakás szar, mert megint megszopta vele( haldoklik a computer a kocsijában) oszt kell a zsé neki azt megcsináltatni.
hali!
raktam fel egy pár vidit, nézzétek meg
remélem teccik majd