Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

A nyikorgásra szokták használni a rézpasztát. A fékbetét fém részét kenik be vele mielött betennék a féknyeregbe. Nem muszály rézpasztát venni. Lehet kapni kimondottan erre a célra mást is. Én vettem egy tubussal, és elég lesz 1000 évig.
halli sürgösen eladnàm supermotom! alku nèlkül 110000 ft az àra! a motor 2007-es. motorikusan jo kondiban van! futò mü jò! müsszakilag jo àlapotu, egy gyujtàskapcsolo meg egy hàtso gumi kell rà! esztètikailag kell vele.kicsit foglalkozni! de ezèrt adom oda 110000ft èrt!

www.kepesmotor.hu/derbi-superm...

akit èrdekel keresen
A motoromnak van egy két apróbb hibája amit nem igazán értek.
Ha rálépek a hátsófékre akkor az iszonyatosan nyikorog.
Jól fog meg minden csak baromira hangosan, idegesítően, nyikorog.
Ezzel mit lehetne csinálni? A másik érdekes jelenség, mikor jól meghúzatom a motort és leveszem a gázt akkor az alapjárat hatalmas. Ilyenkor a motor pörög mint a fene és egy kis idő után az alapjárat beáll a normális fordulatra. Na ez is mitől lehet?
Van még egy másik jelenség is. Mikor megyek a motorral és egy kicsit elhúzom a légszűrő csövet, hogy több levegőt kapjon a motor, akkor a motor egy kicsit jobban megy. Mintha sok benzint kapna. Most 80- as fűfúvóka van a 17,5- es karbiban. Esetleg nem lehetne azt csinálni, hogy a gyári légszűrőt egy kicsit megvágni, kifurkálni?
Van itt olyan nemes lelkű vállalkozó aki leírná dedós szinten lépcsőről lépcsőre hogyan is kéne a vízpumpát felújítani ( főképp a szimeringek cseréjét ) illetve az olajcserét hogyan kéne kivitelezni ( alul a leeresztő csavar, és hol töltöm be a friss olajat ? ? Na és a hűtővizet hol engedem le ?
szia már nincs meg
Üdv Emberek! Kipróbáltam hosszabb távon derbit. Hát szívás. Hátul 62 fogaa lánckerèk van elól 13 gázra jön kerèkre 2 ben azt megy 65 vègre. Rendeltem most hátra 48 fogasat remèlem azzal lesz egy 65-70 es utazóm. Mit gondoltlk? Egyèbkènt megkapta a 21 es karbit így sokkal faszább.
Hali! derbi rieju aprilia alkatrészek:honlap:kisenduro tel:06304906559
Hello! A víz kiegyenlítő tartályod nem adod el ? :))
nekem is ugyan ez a problémám csak nekem 70es henger van rajta de minden más gyári és kb 80 a vége
Én 15 53-as áttételről váltottam 13 53-ra, de nekem egy kicsit rövid. (hamar kell váltani)
Szerintem egy 14-essel jobban járnál.
15-össel nekem nem pörgött ki 6.ban, de 80-at ment
Így a gyári áttéttel 72-nél az istennek se akar többet menni
Lánckerekednek van egy kis biztosító lapkája, amiben van 2 db kicsi csavar. Azoknak a furattávolságát mérd meg és megtudod melyiket kell megrendelned, mert ha az nem egyezik meg a jelenlegivel, akkor vehetsz hozzá olyat is, amit nem kapsz minden sarki boltban.
Látom hogy olcsóbb csak itt nem tudom személyesen átvenne .Kicsit messze van :) Amúgy melyiket kéne megrendelnem ? vagyis mik a méretek ?
http://bolthely.hu/generalspee...
én innen rendeltem lánckereket. Kicsit olcsóbb
Szeva!
Kösd ki mögüle a kettes ekét!
http://www.nagyvas.hu/motoralk...

Jó lenne ez a lánckerék ?
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy a full gyári "senda" 90km-en 6 litert eszik. Én ezt rettentően soknak tartom, mivel még akkora erő sincs benne hogy 6 litert megegyen
Esetleg találkozott már valaki hasonló problémával vagy tudja mi lehet a megoldás?
Még nem jutottam el addig hogy megnézzem , hétfőn jönnek meg elvileg az alkatrészek , hétvégén haver elhozza a kiput a mestertől.Azt jövőhetén valahogy neki állunk .
Nemtudom , nem néztem
Most mekkora főfúvóka van benne?
Az enyémbe egy 80- as van.
Én használtan vettem , de az előző tulaj rakott rá egy komplett sport kipufogó rendszert és valószínűleg a karbit is kicserélte egy dellorto 21 -esre (gyárilag 17-es van benne)
Sziasztok valakinek nincs egy Senda xtreme víz kiegyenlítő tartálya ?
Katalizátor kivétele meg a vakcso eltávolítása eseteben a karburátor hozza kell fuvokazni , allitani ?
Eleg frankón megy a motorod ezzel az attetelel is .Folytasok elletek távolítva ?
A derbi senda 50 -esemen elöl 13 , hátul 53-as lánckerék van , ha előre 14-est hátulra 52-est rakok akkor nagyobb lesz a végsebessége ?(most 90-et megy)Lesz a motorban annyi nyomaték , hogy kihasználja a gyorsabb áttételt?
Sziasztok ! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok , hogy ez a hengerfej jó lenne-e egy gyári hengerre ? Ez a hengerfej egy 70-es top hengerről való . Illetve keresek 50-es hengerszettet. Akinek van kérem jelezze !