Bocs a belevauért, de az én angoltudásom szerint, ez dugattyúszett, ami tartalmazza a dugattyút, a gyűrűket, a csapszeget, és a rögzítőket. Semmit nem ír sem hengerről, (cylinder), meg hengerfejről (cylinderhead), meg tömítésről (gasket). Esetleg annyit, hogy As shown in the cylinder kit picture, ami annyit jelent, hogy: mint ahogy a hengerszett képen látszik. Magyarul ehhez a szetthez való dugattyú.
Nem néz ki nagyon szarnak.
De viszont ha jól értelmezem a kit tartalmát, akkor ehhez még kell szerezni hengerfejet, meg hengerfej tömítést. Most így ezzel elgondolkodtattál, lehet nekem is kéne egy ilyen.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy sendának kéne a feszültség szabályzó bekötése. Az újabbik típusról kéne (2006-tól) a hatlábas szabályzó van benne a bal hátsó idom alatt bujkál (általában ). Ha a stekkeről tudna valaki egy képet dobni azt nagyon megköszönném! Előre is köszönöm!
Kösz. Szerencsére már szereltem hasonlót úgyhogy elsőre rájöttem mindenre. Már csak szimreinget kell rendelnem meg a rugó nélküli oldalon valahogy szétszedni a csillapítás részét. Azt nem tudod véletlenül hogyan kell? Mert szerintem a rugó nélküli oldal teljesen halott.
Hogy-hogy el van törve? Egy kis furaton áramlik az olaj. Lehet húzni majd ha tettél bele olajat, de vissza is megy egy kicsit magátol. Illetve mikor teszed össze a kereket akkor le kell húznod mert nem egy magaságban lesz a másikkal.
Kösz a választ megnyugodtam akkor. Azért kaptam szét ugye mert az amelyikben nincs rugó az szimeringes. De abban semmi csillapítás nincs szerintem a csillapítós része el van törve. De ha gondolod csinálok 1 videót hogy hogy mozog.
Akkor egy új információ számodra. A Sendában csak az egyik teleszkópban van rugó. A másikban nincs. Az a visszautat csillapítja. Vagy is ha benyomod a krómszárat akkor könnyen megy be de húzásnál érezni kell, hogy nehezen jön ki.
Na most büdös paraszt leszek, de felnevettem.
De viccet félretéve, hogy a pék f*szába használhatták csóri motort úgy, hogy az első telóból kihagyták a rúgót? Értem én, hogy szakbarbárok voltak, meg minek az oda, meg súlycsökkentés... de csillapításhoz akkor is jól jött volna nekik, vagy legalább most neked. Mindenesetre azért kitartás!
Ez a hengerszett.