Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Most már látszik. Van még egy kuplungkosaram. 4000+posta. Ha Pesten hétköznap jársz akkor személyesen hétköznap 7:00-15:00 között oda tudom adni ha kell.
Enduro , elol 21 es hatul 18 de én utcan fogom használni ( terepre nem megyek vele , aszfalt gumikat vettem ra ) utcai áttétel kell.
Endúró vagy supermotó?
Mekkora kerék van hátul.
Hátul 53 as van ez rais van irva elol ha jol számoltam 11.A hatso lanckerek coljat hogyan erted ? Kiput meg ahogy irtad ugy lesz vele eljarva.
Pont ugyan ilyen hengerem van. (ez nem fojtott henger)
A rezó szétvágása. A rezót vékony korongal, középen a hasnál vágjátok el. Pont ott ahol van egy dudor körben, végig annak a közepén. A másik végét pedig pont a hegesztés közepénél. A rezó összerakásakor, összehegesztés előtt, rakjátok fel a motorra és úgy pöccintsétek meg pár helyen, hogy az egész kipuff jól álljon majd a motoron. Lesz benne egy katalizátor és a rezó oldalán lesz perfolált lemezből hangtompító. Mindent szedjetek ki belőle mert úgy lesz jó a rezó hatásfoka. Légyszi számold meg a motorodon a lánckerekeid fogszámát elöl és hátul. Illetve hány colos a hátsó lánckereked? Köszi!
Üdv! Itt látható a problèma.
Kiput elvittem ma szakihoz , eltávolítja a vakcsövet és a katalizátort , dobhoz készít tömítést ( motorosboltban 2 ezer) kiégeti a rezot mondtam neki teljesen nyitott legyen.
Megyek kiszaladok és körbe fotózom hátha úgy többet látsz .Ma voltam unixban vettem a váltóba olajat 80w90 es Api gl4 est Jó lesz bele ?
A hengeredrol a kepek nem sokat arulnak el de en ugy latom mintha seged kipufogo nyilas lenne rajta. Ha ez valoban ihaz akkor egy eleg jo hebgered van.
Erdekel.Co hegesztovel fogjuk javitani , családban az van.Nyugtass meg a hengerem ugye nem szűkített .Koszi
Ha meghajtod a motort akkor felforr a hűtővized?
Vagy a vizkeverő nem forog, vagy a termosztát nem nyit.
Az a legegyszerűbb és leghatásosabb módszer, ha a vízkeverő fedelét leveszed és rárúgsz a motorra, aztán a lapátnak forogni kell.
A termosztátot kiveszed és beleteszed valami kicsi edénybe.
Annyi vizet teszel bele, hogy ellepje és elkezded gáztűzhelyen melegíteni. Aztán ha már jó forr a víz akkor a termosztátnak ki kell nyitnia.
A katalizátor a rezó hasában van.
Eltávolítani egyszerű viszont több helyen is meg kell vágni a rezót, ezért ha esztétikusra szeretnéd akkor ne nyúlj hozzá ív hegesztővel.
Persze ha érdekel akkor leírom, hogyan tudod kiszedni belőle a fojtást.
Ez a karbi 17,5 es ? Az ülés hátlapján van egy kis információs címke azon PHVA 17,5 van írva .A kipu dob -ban van fojtás ? Vagy a vakcsövet meg a katalizátort kéne eltávolítani ?
Ez ugye nem a szűkített henger ? Katalizátor hol szokott lenni a kipuban és hogyan kéne eltávolítani ?
Sziasztok!

Mi lehet a gond ha a hűtő vizem nagyon felmelekszik? Most lett ùj vizpumpa szimering cserélve. Ha csak szépen pötyögök vele akkor is gyorsan felmelekszik az egesz.
szia 1 pár 8-e membrán 6-e
szia csak sima müszerfal van
Üdv!
fordulatszámmérős derbi műszerfal érdekelne!
A membrán mennyi?
A kuplung kosár törött el. Szépen fogalmazva. A felső fül ha megnézed feljebb áll mint a többi. Elrepedt.
Szia
érdekelne hogy 1pár oldalsó és 1pár tankidomot mennyiért adsz és ,hogy fordulatszámmérős műszerfalad van-e?
sziaztok derbit bontottam élég sok mindenem van
Szia! Mi törött el? Tudsz képet felrakni róla?