szia
derbi xtremehez (2008) érdekelne hogy idomokat menyiért adod pl két hátsó és egy hátsó sárvédö meg első idom ?
karburátort :
benzin csap :
indexek
és most kb enyi válaszodért elöre is kösz de ha neked nem baj telefonos egyesztetés könyeb lene .
Sziasztok DERBISEK! Olyan kérdésem lenne, hogy a 2007 es blokkban lévő főtengely megegyezik e a régebbi fajtával? Aki tudna segíteni annak nagyon megköszönném!
Sziasztok! A derbi gp1 revolution 2006-os évjáratú 50-es szürke színének gyári színkódjára lenne szükségem, ha valakinek megvan legyenszíves rendelkezésre bocsátani! Előre is köszönöm.
tekerd le a km spirál hollandiját vagy a km óráről, vagy a keréknél a meghajtó csigáról és huzd ki a belső spirált, ha valamelyik vége nem négyszögletre nyomott akkor eltört.
a csingából meg kell hogy lógjon rá merülegesen egy kis fül ami a kerékagyva akad, ha az letört akkor meg az a baj.
Ma mentem pár kört a motorommal és azt vettem észre hogy nem müködik a sebességmérő. Eddig nem volt vele semmi probléma most viszont nemjó. Mi lehet a baja? Valami ötlet? A műszerfal világitás/jelzők működnek.
(Derbi Senda Xrace 2009)
hi!
lenne egy eladó senda kerékszettem, elég koszos, kicsit viharvert a felni, rendesen meg kell pucolni, de amugy jók, tip top gumikkal, elsőn rajta a féktárcsa.
van egy hátsó villám is, ezt nem ártana festeni, de amugy jó.
és eladó egy komplett első fékrendszer(AJP), a kar és a fékkapcsoló nincs benne.
ha valakit érdekel keressen.
késübb lesz több bontott cucc is, majd teszegetem fel, akár blokk alkatrészek is.
rumpibandi@gmail.com
ár kérdésében nyitott vagyok, ha normális összegért vinnétek.
mondjuk nézzétek meg menniyért találtok máshol és akár az alatt eladó.
Hello. Vennek egy uj v hasznalt henger derbi rabasahoz , es uj dugattyut bele. Ha lehet ra illeszteni nagyobb hengert is mint 49cc akkor erdekelt lennek az irant is.
derbi xtremehez (2008) érdekelne hogy idomokat menyiért adod pl két hátsó és egy hátsó sárvédö meg első idom ?
karburátort :
benzin csap :
indexek
és most kb enyi válaszodért elöre is kösz de ha neked nem baj telefonos egyesztetés könyeb lene .
Derbi gpr nude (2007-es)nem müködik a fordulatszámmérö,ez betegsége,javitani lehet vagy cserélni kell?
a csingából meg kell hogy lógjon rá merülegesen egy kis fül ami a kerékagyva akad, ha az letört akkor meg az a baj.
köszi!
Ma mentem pár kört a motorommal és azt vettem észre hogy nem müködik a sebességmérő. Eddig nem volt vele semmi probléma most viszont nemjó. Mi lehet a baja? Valami ötlet? A műszerfal világitás/jelzők működnek.
(Derbi Senda Xrace 2009)
lenne egy eladó senda kerékszettem, elég koszos, kicsit viharvert a felni, rendesen meg kell pucolni, de amugy jók, tip top gumikkal, elsőn rajta a féktárcsa.
van egy hátsó villám is, ezt nem ártana festeni, de amugy jó.
és eladó egy komplett első fékrendszer(AJP), a kar és a fékkapcsoló nincs benne.
ha valakit érdekel keressen.
késübb lesz több bontott cucc is, majd teszegetem fel, akár blokk alkatrészek is.
rumpibandi@gmail.com
ár kérdésében nyitott vagyok, ha normális összegért vinnétek.
mondjuk nézzétek meg menniyért találtok máshol és akár az alatt eladó.
csere nem értdekel.
keress mailon:
rumpibandi@gmail.com
Érdekelne a Sendához való kipufogó, de csak a hátsó dob része.
Előre is köszi