Üdv mindenkinek!
Vettem egy derbi sendát, de elkadtam mert a vezetékeléshez nem értek, ha lenne valakinek egy olyan kapcsolási rajza amin el is lehet igazodni nagyon megköszönném . Ezen kívül mindent meg tudok oldani. Maradt még egy pár alkatrészem is hátha érdekel valakit, pl. kipufogó, tank, olajtartály kiegyenlítőtartály, mind a három hibátlan,
előre is köszi a segítséget
2007-es Derbi GPR 50 folytás eltávolításban tudna nekem valaki segiteni?
Jelenleg minden eredeti benne.
Amit megtaláltam az a kipufogó vakcső.
A karbim eredeti 14-es,abban mit és mire kell kicserélnem?
Van elektronikus folytás, ami a korlátozza a motor maxi-mális fordulatát és ezáltal a sebességet?(pl gyújtás,láttam videót ,ahol a km órában elcsipnek egy vezetéket stb)
szia szerintem ne gyártass le ilyeneket amúgy bronzból szoktak..az a legjobb csapágyanyag....de ha felhívod akövetkező számot akkor lehet hogy tud segítteni rajtad olcsón.. vannak bontott kismotorjai...30 435 1769
Sziasztok!
Lengővilla szilentet akarok cserélni, régi sendában, Tudja valaki honnan tudok rendelni?Esetleg ha nincs, akkor a méreteket valaki tudja? meg miből érdemes legyártatni?
Csak az ami a neten keringő szervízkönyvben benne van. A 2002-es váltós modellekhez. Ha írsz egy mail-t elküldöm Neked, de ha valami más kellene, akkor nem tudok segíteni. :(
Sziasztok lenne egy kérdésem : van egy derbi senda r em és a motort ahogy elindítom azonnal sziszegni kezd a hütőfolyadék tartály kupakjánál a túl nyomás szelepen mitől lehet? És ez mindig ha meleg ha hideg a motor akkor is ,én még arra gyanakszom hogy a hengerfej tömités rosz és kicsit a víz is olajos! Szerintetek?
hibás alaplapom van, annyi, hogy nincs ráforrasztva vezeték, alaplappal együtt, az alaplaphoz nem tudom odaadni, azt az alumínium darabot amire fel van csavarozva. Kell?
Sziasztok,
Érdeklődöm, hogy nincs-e véletlenül valakinek info, a Derbi Senda 50-es motorkerékpár csavarjainak meghúzási nyomatékáról.
A választ előre is köszönöm!
Sziasztok! Valaki segítsen nekem. Szükségem lenne a 2007-es sendámhoz a berugókar mechanikája alatt lévő fém félgyűrűre vagy komplett berugókarra. Egyáltalán mi a neve? hol tudnék ilyet venni? Fontos lenne mert szeretném eladni a motort kategória váltás miatt de így nem szeretném
Vettem egy derbi sendát, de elkadtam mert a vezetékeléshez nem értek, ha lenne valakinek egy olyan kapcsolási rajza amin el is lehet igazodni nagyon megköszönném . Ezen kívül mindent meg tudok oldani. Maradt még egy pár alkatrészem is hátha érdekel valakit, pl. kipufogó, tank, olajtartály kiegyenlítőtartály, mind a három hibátlan,
előre is köszi a segítséget
2007-es Derbi GPR 50 folytás eltávolításban tudna nekem valaki segiteni?
Jelenleg minden eredeti benne.
Amit megtaláltam az a kipufogó vakcső.
A karbim eredeti 14-es,abban mit és mire kell kicserélnem?
Van elektronikus folytás, ami a korlátozza a motor maxi-mális fordulatát és ezáltal a sebességet?(pl gyújtás,láttam videót ,ahol a km órában elcsipnek egy vezetéket stb)
30 605 6883
Lengővilla szilentet akarok cserélni, régi sendában, Tudja valaki honnan tudok rendelni?Esetleg ha nincs, akkor a méreteket valaki tudja? meg miből érdemes legyártatni?
Írj emailt: gaspar@gmail.hu
Érdeklődöm, hogy nincs-e véletlenül valakinek info, a Derbi Senda 50-es motorkerékpár csavarjainak meghúzási nyomatékáról.
A választ előre is köszönöm!
ÍRJ: szotyilow@citromail.hu
http://youtu.be/96TyA9BzKh4