Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy 2000es deltavázas senda r-en van, szerintetek ez a gyári gyújtása?
Üdv mindenkinek!
Vettem egy derbi sendát, de elkadtam mert a vezetékeléshez nem értek, ha lenne valakinek egy olyan kapcsolási rajza amin el is lehet igazodni nagyon megköszönném . Ezen kívül mindent meg tudok oldani. Maradt még egy pár alkatrészem is hátha érdekel valakit, pl. kipufogó, tank, olajtartály kiegyenlítőtartály, mind a három hibátlan,
előre is köszi a segítséget
Sziasztok!

2007-es Derbi GPR 50 folytás eltávolításban tudna nekem valaki segiteni?
Jelenleg minden eredeti benne.
Amit megtaláltam az a kipufogó vakcső.
A karbim eredeti 14-es,abban mit és mire kell kicserélnem?
Van elektronikus folytás, ami a korlátozza a motor maxi-mális fordulatát és ezáltal a sebességet?(pl gyújtás,láttam videót ,ahol a km órában elcsipnek egy vezetéket stb)
generic trigger x 50 sm és explorer ülés eladó..gyári csomagolásában teljesen újonnan.... 6000ft az új ára 40-50 euro
30 605 6883
szia szerintem ne gyártass le ilyeneket amúgy bronzból szoktak..az a legjobb csapágyanyag....de ha felhívod akövetkező számot akkor lehet hogy tud segítteni rajtad olcsón.. vannak bontott kismotorjai...30 435 1769
Sziasztok!
Lengővilla szilentet akarok cserélni, régi sendában, Tudja valaki honnan tudok rendelni?Esetleg ha nincs, akkor a méreteket valaki tudja? meg miből érdemes legyártatni?
Hello, Igen érdekel, megköszönöm! Mail: takacsgabor72@citromail.hu
Csak az ami a neten keringő szervízkönyvben benne van. A 2002-es váltós modellekhez. Ha írsz egy mail-t elküldöm Neked, de ha valami más kellene, akkor nem tudok segíteni. :(
Tudnátok linkelni olyan webáruházat ahol kaphatok 2006-2008 közti sendához első hátsó fékbetétet ?
nekem is ez volt a baj, és hengerfej tömítést kicseréltem és már nem csinálta a sziszegést.
Sziasztok lenne egy kérdésem : van egy derbi senda r em és a motort ahogy elindítom azonnal sziszegni kezd a hütőfolyadék tartály kupakjánál a túl nyomás szelepen mitől lehet? És ez mindig ha meleg ha hideg a motor akkor is ,én még arra gyanakszom hogy a hengerfej tömités rosz és kicsit a víz is olajos! Szerintetek?
*lendkerékel együtt :D
hibás alaplapom van, annyi, hogy nincs ráforrasztva vezeték, alaplappal együtt, az alaplaphoz nem tudom odaadni, azt az alumínium darabot amire fel van csavarozva. Kell?
Alaplal-Lendkerék minimum. Hibás is alaplappa is érdekel.
Csak lenkerekem van 2db is. Az kell?
Keresek ducati gyujtást,akár több darab is érdekel!

Írj emailt: gaspar@gmail.hu
Sziasztok,
Érdeklődöm, hogy nincs-e véletlenül valakinek info, a Derbi Senda 50-es motorkerékpár csavarjainak meghúzási nyomatékáról.
A választ előre is köszönöm!
Sziasztok! Valaki segítsen nekem. Szükségem lenne a 2007-es sendámhoz a berugókar mechanikája alatt lévő fém félgyűrűre vagy komplett berugókarra. Egyáltalán mi a neve? hol tudnék ilyet venni? Fontos lenne mert szeretném eladni a motort kategória váltás miatt de így nem szeretném
Nekem van hozzá újban is korrekt áron!TeL:06 70 459-6036
Drbi senda bontott alkatrészei 2003.-as évj.-tól eladókPostai úton is Debrecen.Tel:06 70 459-6036
Keresek belsőjeladós Ducati nergi a gyujtást.

ÍRJ: szotyilow@citromail.hu
Eladó egy láda derbi cumó. Van benn kb 2 bontott blokk. Tuning főtengely, váltók, deklik stb.... 20 forint egyben az egész! 70/6321-829
az lenne a gondom hogy alacsony alapjáraton kopogó hangot hallok, szerintetek mi lehet?
http://youtu.be/96TyA9BzKh4
halii... az lenne a problémám hogy tegnap néha ilyen tized másodpercekre elment a lámpám de ritkán. Ma beindittom és semmi lámpa... miért lehet ez?
Szerintem bőven meg ér ez a motor 80-at. De igaz attól függ hogy mennyire van jóaállapotba.