Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.Meg van még a fejidom?Postázni tudnád?
Hali,

Hátra 53-as lánckereket, előre 14-es és több lesz a végsebessége, de lassabban fog gyorsulni (ha hátul kisebb, elől pedig minél nagyobb akkor a végsebessége több lesz).
https://www.youtube.com/watch?...
na hát az a helyzet hogy most január elején került hozzám a moci és új lánckerekek voltak rajta azzal gond nincs is csak amikor elhoztam hosszú volt a lánc és vettem ki egy szemet, be volt állítva fasza volt meg minden utána megint nyúlt egy kicsit és tegnap megint beállítottam kimentem vele és utána megint meg volt nyúlva és félek hogy megfogja enni a kereket vagy ez még használható? mennyire szoktam megnyúlni? ha ez nem jó milyen láncot ajánlanátok? most KMC van rajta állítólag új lánc volt amikor elhoztam
szia nálom 1 évet de nem volt uj , a motoron sokat dob az biztos 25-e
06705911723 délután inkább
Egy telefonszámot tudnál írni?
Egy baloldali tank idomom van még hozzá 5000ft meg egy jobb oldali hátsó idomom 5000ft
Elvileg megbüntet, de gyakorlatilag majd meglátod :D
Szia! Most nézem csak, hogy neked nem is Sendád van, akkor nehezen hozható össze gondolom az Aprilia felnikkel...
Mennyit volt használva? Ára? :)
a tankidomok és az oldalsó idomok megvannak még?
Hali. Nagyon Fontos! Ha vannak a kerekeken világító szlepsapkák (kék) megbüntetnek?
girela ugyan az
ez 2 tg rendszerem van derbire
lenne egy eladó delorto 16-os manuális szivatós karbim eladó.
mindene megvan, csak egy főfuvóka kell bele, az meg ugye mindenkink más méret kell:D
iá:7,5e
rumpibandi@gmail.com
Gilera smt 50 (derbi senda 2004 jellegű,EBS blokkos) re keresek sport kipufogórendszert sürgősen! E-mail: bakoadam95@gmail.com
A tank melletti két oldalsó idom, és esetleg egy fejidom.
Képet tudnál feltenni? Használt vagy új?

Köszi! :)
Hello. Milyen fordulatra van hangolva? Gilera Smt 50-re szerinted fel lehet rakni? (Derbi EBS blokkos)
Köszi a segítséget, de sajnos nem ez a gond, az elsők között ezt néztem meg, de ott minden rendben, és nem találom az okát sehol...
Amikor felkapcsolom a világítást, elkezd balra indexelni, de nem villogva, hanem folyamatosan világít(ha ugyanerre indexelek, akkor meg villog a benzin, víz, olaj lámpája...) Lehet hogy a gyújtáskapcsoló?
Sziasztok! Eladóvá vált Derbi Sendám.
Motorikusan jó állapotban van. Az idomok karcosak, és két idom kicsit törött, de nem új motorról beszélünk. Az ülést Júliusban húzattam újra, gumikat is akkor cseréltem. Elől Pirelli, hátul Metzeler gumik vannak, de egyik sem kopott. A fehér idomok most lettek festve. 70-75KM/H a vége. Csere érdekel. Hétköznap 15 óra után vagyok elérhető.
Ára:100000
mi kel pontosan?
kipu kel?
van nekem
talán a müszerfal vezérlés saruit nézd át