Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabd meg ! Ez eszembe se jutott !
Bár lehet hogy a kuplungot is ki kéne engednem, vagy feljebb kéne válltanom ? :D
De a viccet félretéve ez nekem is szar... :(
szerintem egy kisebb lánckerék megoldaná a problémát, kb 50-53 hátra meg 14-15 előre
Végre egy kreatív sufni tuningos ember!
köszi hogy meg kerested de már megoldottam a dolgot. amúgy éppen kicsavarás közben tört el mert be volt rohadva, de mind1 ma kifúrtam toltam bele egy csavart meg rá egy anyát és már jó is
Az a 71 fog nem túl nagy egy kicsit?
45 a vége? Próbáltad már, hogy elengeded a féket menet közben? Nekem sokat segített.
Na előtúrtam a garázsban azt a karmantyút, vagy mi a szar az Majd holnap ha összefaragom az enyémet, meg nem lesz szar idő, akkor délután beugrok vele miskolcra. De még majd írok, hogy mikorra érek be kb. Amúgy, mivel menetes az a tengely, akkor miért nem próbáltad meg kicsavarni?
Akkor jó ! Már nem tudnám visszarakni.. :) Megvolt a hegesztés, és reménykedtem hogy többet megy majd a mostani 45 ! km/h -nál...
Nem jött össze.
Valaki segíthetne ha ismeri ezt a motortipust.
Röviden: Derbi Senda R 50 ccm. Most lett egy kissé felújítva. Új henger, dugattyú, gyürű. PHBN 17,5 karbi. Hátul 71 ( ! ) fogas "fogaskerék koszorú".
Már a 60-70 km/h nak is örülnék, de ez a csigatempó amit produkál, ez kiidegel.
Az gyári alkatrész (fojtás, vagy szűrő, vagy a szösz tudja mi lenne az pontosan), de hidd el, hogy nem kell az neked bele. Csak súlytöbblet, meg egyel több dolog, ami zavaróan zöröghet menet közben.
Sziasztok ! Tudnátok segíteni ?
A minap lekaptam a kipufogómat tisztítás céljából. Észrevettem hogy valami erőteljesen zörög benne a felfelé ívelésnél ( nem tudom hogy írjam le pontosan hol... Ahol a cső belemegy a táguló részbe ). Hát gyerünk gondoltam van hegesztőm elő a fűrészt. szétvágtam, és kiesett belőle egy ilyen "alkatrész" .. EZ MI LENNE ? Vagy csak a szerelőm ( aki NAGYON NEM OLCSÓN javít, és szinte kéthavonta viszem a gépem.) :( gondoskodik a szerelési problémákról ?
Ez a darab szinte passzol a csőbe, és ha a sejtésem igaz akkor el is tömíti jelentősen ). Előre is köszönöm a válaszokat, és az ötleteket !
nem más szinte mindene
az jó lenne és a hétvégén akkor bemennék miskolcra és meg bizniszelhetnénk mert így nem igazán merem húzni neki a gázt
ha jól látom ez a hátsó fékkarnak a sallangja, majd holnap délután meglesem a garázsban, hátha van ilyen is a motyók között és ha jársz miskolcon valamelyik nap, akkor az árát majd letudjuk a paprikában 2 dl kólában.
van valakinek egy felesleges ilyenje?
Heló, a motorhispania furia megegyezik a derbi bizonyos cuccaival? mert kéne egy jópár cumó !
hello . vennek derbi fenix 70 cc komplett hengert ... aki arul vagy tud ajanlani weboldalt , telefonszamot , e-mailt ahol talalhatok..legyen szives szoljon..koszonom
Srácok!
Kezembe akadt egy Senda ülés, a kis műanyag hátrafelé nyílik.
Szinte új állapotú!
Helló!

Keresek derbi senda (fordított telóhoz) villanyakat,de nem a képen láthatót(98-ast),hanem az újabbik,vastagabb félét(2001-est).A teleszkóp fenti szára49mm,az alsó 50mm.
Akinek van ne tartsa magában.0630/8532476
Üdv:Herczeg Szabolcs
Üdvözletem, kuplung csere esedékes a 96-os senda 50R-emen.
Az lenne a kérdésem, hogy itt is van különbség az újabb blokkos, és a régebbi derbi blokkos között? Mert találtam 5 ezer körül lamella szettet az SPD-nél, de elbizonytalanodtam, hogy melyik is van nekem. Gyári derbi blokk, 96-os, olyan hengerrel, amin oldalt van a vízcső.

http://www.robogoalkatresz.eu/...

Erről lenne szó, ha valaki tudja, hogy jó e ez az én blokkomba, az ne tartsa magában. Köszönöm a segítséget.
hali! valakinek derbi hunter kipuja?
Valaki reszelt már nikasilos henger kipufogó nyílást? A nikasil rétegnek nem lesz baja ha ésszel van ccsinálva?
Ducati energy gyújtás jó a derbire? és a leonnelli trafóra rátudnám kötni vagy nnak is ducatinak kell lennie?
hi!
találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogyha rákapcsolom a lámpát akkor baromira leesik az alapjárat és le is áll a motor kisvártatva?
oké hogy kicsit esik az alapjárat de ez nagyon.
akku épp nincs benne.
2001-es senda.
Üdv.!
Igen megvan még
Meg van meg a moci?
Sziasztok
Olyan problémám lenne ,hogy az első fék lámpa kapcsoló kijött a helyéről és sehogy se megy úgy vissza ,hogy ott is marad.
Ezeket bele kell csavarni? mert ha igen akkor sztem bele tört.A pöcök amivel kapcsolja a féklámpát megvan,talán azon lenne a menetes rész?!