Milyen belsőt kell venni a hátsó kerékbe ? ( 110/80 as 18" ) , milyen fékolaj való a Sendákba ( 2007 körüli évjárat) ? Itthon van bontatlan fékolaj valami Dot4 típus azt hiszem.
Ha jol tudom a fals miatt nem akar leállni, akkor felpörög a motor teljes fordulatra és mint írtad, csak lefullasztani lehet. Inkább a gyujtáskapcsolót szétszedném és VD40-el utánna féktisztítóval megszornám. Lehet összehúz valahol és nem áll le. Ja a gyertyapipát leveszed akkor sem áll le?
Sziasztok
Az mitől van ,hogy motorozás közben ráhúzom a gázt a motor el kezd fulladozni?
Arra gyanakszom ,hogy valahol fars levegőt szív ,légszűrőt többször is megnéztem ,bilincset meghúztam,talán szimeringes lehet?Hidegen,melegen könnyen indul ,hidegen kicsit füstöl.
Tegnap délután kb. 3 hónapos téli álomból felébresztettem a 2003-as Derbi Senda X-Treme SM motoromat, indult is viszonylag hamar, aztán mentünk is egy kört a határba, de mikor le akartam állítani a következőt tapasztaltam: járt tovább a motor, csak lefullasztani lehetett, illetve volt olyan helyzet is mikor leállt, de csak 3-4 másodperccel a kulcs elfordítása után. Első pillanatban 2 dolog jutott eszembe; vagy a gyújtáskapcsolónál van vmi kontakthiba, vagy pedig valami esetlegesen lerakódott koksz ízzott fel a hengerfejben és öngyulladással járt tovább a motor. Valaki már tapasztalt hasonlót? Mi lett rá a megoldás? Köszi!
hali! szedd szét a karbit,fültisztítópálcikával pucold ki a beeresztőszelep fuvókáját,a szelepet fogd be furógépbe,és kb.1000-es csiszolópapíron-olajosan csiszold meg! ez mindig bejön!AMÚGY DERBI MOTOROKHOZ SZINTE MINDEN VAN!06304906559
Sziasztok
Az mitől van ,hogy amint kinyitom a benzin csapot a túlfolyón ömlik ki a benzin?Mi a fenén állítsak ,hogy jó legyen?
Valaki segítsen mert egész nap ezt próbálom orvosolni,full ideg vagyok már kb 3percenként gyújtók rá.
Hello.Derbi ebs blokkon hogyan lehet beállítani a váltót?lefelé kissé nehezen veszi,van hogy nincs meg az üres,nagyobb gázfröccsre egyszerűbben sebességbe ugrik.
Szia!
Igaz nekem nincs eladó ducati gyújtásom de van egy 125-ös cagiva sst
aminek a kivezetéseit 4 szál nem ismerem. Ha tudsz kérlek segíts mert egy derbi senda vázba építettem be. Van egy piros egy fekete és két barna amiből az egyik jelölt. Esetleg ha tudod mit hova kell kötni és ezt megosztanád velem azt nagyon megköszönném.
Érdeklődnék, hogy esetleg Derbi Senda R tipushoz, idomok, nincsenek-e elkallódva valakinek ?! :/
Elég FONTOS lenne..:)
Köszönöm!
Az mitől van ,hogy motorozás közben ráhúzom a gázt a motor el kezd fulladozni?
Arra gyanakszom ,hogy valahol fars levegőt szív ,légszűrőt többször is megnéztem ,bilincset meghúztam,talán szimeringes lehet?Hidegen,melegen könnyen indul ,hidegen kicsit füstöl.
Az mitől van ,hogy amint kinyitom a benzin csapot a túlfolyón ömlik ki a benzin?Mi a fenén állítsak ,hogy jó legyen?
Valaki segítsen mert egész nap ezt próbálom orvosolni,full ideg vagyok már kb 3percenként gyújtók rá.
Tudunk, csak mail cím nélkül nehezen tudjuk elküldeni.
koza.maci@citromail.hu
Igaz nekem nincs eladó ducati gyújtásom de van egy 125-ös cagiva sst
aminek a kivezetéseit 4 szál nem ismerem. Ha tudsz kérlek segíts mert egy derbi senda vázba építettem be. Van egy piros egy fekete és két barna amiből az egyik jelölt. Esetleg ha tudod mit hova kell kötni és ezt megosztanád velem azt nagyon megköszönném.
szotyilow@citromail.hu