El lehet kérni ezekért a gumikért némi pénzt ? Illetve előre hátra milyen gumit ajánlanál ( laza enduros( földes út, inkább aszfalt) aztán egyenlőre nem b@szogatlak a kérdéseimmel :)
2 hete hozta a kereskedő állítólag osztrákoktól , óra szerint 7 ezer km van benne , fojtások most lettek kivéve , olaj kevés volt előttem töltötte fel a boltvezető olajjal ( kialkudtam) meg kérésemre fagyállóval töltötte fel.Vizet miért cseréljek ? Ha jól látom az ujabb yamaha dt-kbe is ez a blokk van ? Nagy vissza esés lesz 25 ős 4t után teljesítményben de meguntam már a rendszám nélküliséget meg a folyamatosan jelentkező szerelgetést.
A blokk neve: D50B0
Ugyan ezt rakják a mostaniakba is. A lényeg, ha keresel akkor 2006 utánni Sendába kérjél alkatrészt. A Teleszkóp más ügy. Ott lehet szét kell szedned és megnézned a szimering méretét és aztán venni. de szerintem a Fórumon megmondják ennek a méretét ha a teleszkóp márkáját leírod. Motorilag egyezik A Senda bármelyik tagjával. A DRD hátsó rugóstag és a lengővilla ami más az X-treme-től. Hogy melyik Apriliába teszik ezt a blokkot? Szerintem mindegyik 50ccm-es SM-be és endúróba-ba. Illetve persze a Derbi GPR is ezzel a blokkal szerelt, csak a váltó mechanizmusát cserélték fel a Sendához képest.
Kereskedő szerint 2008 as , de a kerékben meg a bovdeneken 2006 áll , őszerinte akkor gyártották és 2008 ban lett forgalomba helyezve.Melyik áprilliákba rakják ezt a blokkot illetve ha alkatrészt keresnék hozzá hogyan kérjem ? A mostani új derbikbe ( 2010-2013) is ezt a blokkot rakják ? :)
Ez egy 2006 utánni X-treme. A blokkot 2006-ban megváltoztatták. Az Apriliákba is már ezt a Derbi blokkot építik bele. Szóval valamit elárúl az Aprilia húzása.
Valaki meg tudja nekem mondani a GPR-ben milyen folytások találhatóak,és hogy hogy lehet azt kiiktatni?
Kettőt tudok az egyik a kipufogó amin nekem egy 8-10cm csonk log le behegesztve,ez igy korrekt?
A másik a karburátor amit tudok.Esetleg még hol lehet ilyen?
köszi
leélt, felújításra szoruló derbit keresek! győr-moson-sopron megye és környékén. deltabox vázasok érdekelnek inkább. cserébe tudok adni egy malaguti f12 70 ccm robogót jó állapotban van. kiraly-trabi@hotmail.com e-mail címre várom az ajánlatokat.
Elég nehéz megmondani melyik. Az tuti, hogy 2000-2006 közötti. Derbi Senda R. De hogy x-treme vagy x-race, azt nem tudom. Fura a fordított teló rajta. A DRD-n és a régi Sendakon illetve a Bultacón fordított. De a tied nem DRD. Nézd meg a féknyereg hátoldalán mi van beleöntve dátum. A körüli lehet. ha 03 akkor lehet 2003 2004 2005-ös pl.
Mennyi volt?
A blokk neve: D50B0
Ugyan ezt rakják a mostaniakba is. A lényeg, ha keresel akkor 2006 utánni Sendába kérjél alkatrészt. A Teleszkóp más ügy. Ott lehet szét kell szedned és megnézned a szimering méretét és aztán venni. de szerintem a Fórumon megmondják ennek a méretét ha a teleszkóp márkáját leírod. Motorilag egyezik A Senda bármelyik tagjával. A DRD hátsó rugóstag és a lengővilla ami más az X-treme-től. Hogy melyik Apriliába teszik ezt a blokkot? Szerintem mindegyik 50ccm-es SM-be és endúróba-ba. Illetve persze a Derbi GPR is ezzel a blokkal szerelt, csak a váltó mechanizmusát cserélték fel a Sendához képest.
Keresek belső jeladós Ducati energia gyujtást(akár többet is) megvételre! Alaplap,lendkerék,cdi.
Írj emailt! szotyilow@citromail.hu
http://aprod.hu/hirdetes/derbi...
Kettőt tudok az egyik a kipufogó amin nekem egy 8-10cm csonk log le behegesztve,ez igy korrekt?
A másik a karburátor amit tudok.Esetleg még hol lehet ilyen?
köszi
Elég nehéz megmondani melyik. Az tuti, hogy 2000-2006 közötti. Derbi Senda R. De hogy x-treme vagy x-race, azt nem tudom. Fura a fordított teló rajta. A DRD-n és a régi Sendakon illetve a Bultacón fordított. De a tied nem DRD. Nézd meg a féknyereg hátoldalán mi van beleöntve dátum. A körüli lehet. ha 03 akkor lehet 2003 2004 2005-ös pl.