Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Eladó egy derbi senda alsó vezetésű metrakit rendszer ha valakit érdekel írjon emailt megbezsélünk mindent képet küldök!
E-mial:gergo13579@citromail.hu
Sziasztok ! egy drd/x-treme berugókart keresnék , ha valakinek van ne tartsa magába :)
Sziasztok azt szeretném kérdezni ,h ti hogyan olddottátok meg a sportlégszűrő elhelyezését. Másik meg h milyen alaku , hány fokos szögűt raktatok be mivel a központi teló sokmindenbe akadályozza az elhelyezést. Persze lehet nem számít sokat de ez 2006 utáni blokkon van.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy 2006-os derbi gp1 revolutionban a gyújtáselektronika(CDI)gyárilag fojtott?
Ha valakit netán érdekelne!

http://www.kepesmotor.hu/derbi...

Zsolt
Most hidegben füstöl enyém is. Lehet sok az olaj. Kevered, vagy önmagát keveri? Ha kevered akkor leüllepedhet az olaj, és sok megy bele mikor beindítod. Vagy ha valamit csináltál a motoron akkor meg beállítás probléma.
Szia!

Minimális rázkódás van a motornak, mivel egy hengeres kétütemű. A motor lehet 2004-es attól független, hogy az alkatrészekbe mi van éppen beleöntve. Álltalában megközelítőleg az az évjárat amit leolvastál. De pl nekem van egy GPR-em amibe mindenhová 1997 van beleöntve, de a gyújtás állórészben pedig 1999. Szóval az enyém ebből kofolyólag 1999-es összerakás. Kiegyenlítő tengely a Sendában nincs, csak az új blokkosban és a régi blokkos GPR-ben van. A Sendábol miért nem tudom, de kihagyták. Próbálj ráhúzni a blokk felfogatásokon. Ha nem javul és egyre jobban fog rázni, akkor hajtókarcsapágy gyanus lesz.
Nem fogyott belőle víz, ugyan úgy szájáig van mint mikor feltöltöttem. Amúgy én is először a vízre gondoltam.
sziasztok
az lenne a gondom hogy nemrég vettem egy Senda R-t és kicsit rázkódik az egész nem annyira feltűnő de azért észre lehet venni, az eladó szerint 2004es de én a féknyergen és az idomban megnéztem és szerintem csak 2002es EBS050-ás blokk van benne és azt szeretném megtudni hogy van e benne kiegyenlítőtengely és ha nincs akkor mitől rázkódhat? a válaszokat előre is köszönöm
Hívd fel, nem szokott válaszolni, de megbízható, rendes, én mindent tőle szoktam venni.
vizet nem eszi? akkor szokott fehéren füstölni, nem?
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni, hogy miért van az hogy, Derbi Sendám elég nehezen indul, ha beindul akkor dől belőle a fehér füst, és 5.-ben már ki se pörög. 6.-kat meg feleslegesen rakok neki, mert csak lefullad. Előre is köszönöm!
és esetleg km-er meghajtód nincs ehhez a típushoz?
hali!robogóhoz nincs semmim!de ha már beírok akkor ducati cdi eladó,mindig van 4000ft!06304906559
új vagyok itt,és őt nem ismerem neki valami elérhetőséget meg tudnál nekem adni.
Szeva!

Kukoda Attilát hívd fel és kérdezd meg. Neki lehet van hozzá cucca. Nála szinte minden van, mint a búcsúban.
derbi gp1 revolutionhoz idomok nincsennek?
sziasztok!
derbi gp1 revolution 2006-hoz idomokat nem tud valaki minden érdekelne.
üdv
Nekem is szét van szedve a moci, éppen alkatrészekre vár :) Full generál lesz, mindent kicserélek a blokkban :) Kíváncsi leszek milyen lesz majd ha beindul :)
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Mi lehet a mocim problémája? Nehezen indul, ha beindul, akkor félgáznál ledadog. Üresben is, és minden sebességben. Szerintetek mi lehet a baja. Karbi ki lett pucolva, új gyertya lett bele rakva. Minden ötletet szívesen meghallgatok, és előre is köszönöm!
Eléggé pang. Én speciális módszert használok a téli pihenőre: aksi kivesz, ülés vissza, kormányzár be, pezsgős dugó bever a kipuffba, aztán rázárom a garázst. Viccet félretéve, nekem atomjaira bontás lesz majd, már ha lesz hozzá hangulatom.
Nagyon pang a csoport. Ki hogyan teszi el télire a motorját(ha elteszi)? Felújítás, stb érdekelne.
Új és használt tuning cucok Illletve gyári alkatrészek kedvező áron.
tel: 30/426-01-32
bekecs2t@gmail.com
Tudom, hogy nem olvas csak irni szokott.
Voltam mar Attilanal szemelyesen, jo srac.
Csak nem gondolta, hogy mar nem annyi az annyi:)