vennék azaz cserélnék 1999-2002 közötti derbi sendára! nem kell hogy fiatal legyenés üzemképes de 6 sebis derbi kéne és tudnék adni cserére egy sachs madass replicát.
80-as pitbike blokkos ha érd írom a részletet.
üdv!
2004 es derbi senda x-treme motorra keresek víztartályt!
ha valaki tud az kérem segítsen sűrgős!
ja és valaki nm tudja honnan tudok rendelni vagy venni azt a koptatót ami a lengővilla tövén van?
előre is köszönet!
Hali!
Csak tolásra? Rúgásra semmi? Próbáld meg nagyobb lendülettel berúgni. Gyertya milyen van benne? Nekem egy normálisabb hosszú menetes NGK gyertya sokat lendített beindításon és az erején.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy Derbi Senda típusú motorom. Valamilyen oknál fogva csak tolásra van szikra. Kivettem a gyertyát megnéztem tiszta. Próbáltam másikkal is. Valakinek esetleg ötlet? Előre is köszönöm.
Kedves Motorosok!
OKt.13-án ellopták a Derbi Gp1 Revolution nagytestű, lánchajtásos, középmotoros sportrobogóm. Elég ritka feltűnő darab, alig van az országban. Vázszám VTHPR1A1A5G230211 jobb hátul gravírozva.
ez hülyeség sehogyan :DD max telot puhitsad és jolesz. nekem a régi senda van 2001 es az kényelmes amiken ültem sm és a többi ilyen vékony üléses mint kényelmetlen
Sziasztok olyan lenne a kérdésem hgy a derbi senda xt reme 50 R tipusu gépen ennyire kényelmetlen az ülés ez borzaszto nem tudom hgy a sm változaton is ilyen kényelmetlen ...hgy lehetne kényelmesebbé tenni ?
80-as pitbike blokkos ha érd írom a részletet.
2004 es derbi senda x-treme motorra keresek víztartályt!
ha valaki tud az kérem segítsen sűrgős!
ja és valaki nm tudja honnan tudok rendelni vagy venni azt a koptatót ami a lengővilla tövén van?
előre is köszönet!
Csak tolásra? Rúgásra semmi? Próbáld meg nagyobb lendülettel berúgni. Gyertya milyen van benne? Nekem egy normálisabb hosszú menetes NGK gyertya sokat lendített beindításon és az erején.
OKt.13-án ellopták a Derbi Gp1 Revolution nagytestű, lánchajtásos, középmotoros sportrobogóm. Elég ritka feltűnő darab, alig van az országban. Vázszám VTHPR1A1A5G230211 jobb hátul gravírozva.
Köszönet: sultanz.
Nem ez az, de ilyen.
Lehet hülye kérdés, de szerintetek létezik olyan X ccm-es 4-ütemű blokk, ami belemegy egy Derbi GPR 125-ösbe az erededi 2 ütemű Yamaha blokk helyére?