Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol, mennyiért és mien állapotban?
talán tudok segiteni
van nekem
vennék azaz cserélnék 1999-2002 közötti derbi sendára! nem kell hogy fiatal legyenés üzemképes de 6 sebis derbi kéne és tudnék adni cserére egy sachs madass replicát.
80-as pitbike blokkos ha érd írom a részletet.
üdv!
2004 es derbi senda x-treme motorra keresek víztartályt!
ha valaki tud az kérem segítsen sűrgős!
ja és valaki nm tudja honnan tudok rendelni vagy venni azt a koptatót ami a lengővilla tövén van?
előre is köszönet!
Keresek eh ez a típushoz indexet meg kuplung kart.
Derbi Senda lengővilla szilentet honnan lehet rendelni? Köszi a segítséget előre is.
Érdekelne VÁLTOKAR, KUPLUNGKAR, FÉKKAR, esés következtében eltüntek :) akinek van kérem irjon köszönöm.
köszi
Hali!
Csak tolásra? Rúgásra semmi? Próbáld meg nagyobb lendülettel berúgni. Gyertya milyen van benne? Nekem egy normálisabb hosszú menetes NGK gyertya sokat lendített beindításon és az erején.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy Derbi Senda típusú motorom. Valamilyen oknál fogva csak tolásra van szikra. Kivettem a gyertyát megnéztem tiszta. Próbáltam másikkal is. Valakinek esetleg ötlet? Előre is köszönöm.
sziasztok hol tudok derbi senda xtreme 50 R hez hátsó lámpaburkolatot venni ...? motorozás közben elhagytam...
aaa
Kedves Motorosok!
OKt.13-án ellopták a Derbi Gp1 Revolution nagytestű, lánchajtásos, középmotoros sportrobogóm. Elég ritka feltűnő darab, alig van az országban. Vázszám VTHPR1A1A5G230211 jobb hátul gravírozva.

Köszönet: sultanz.
Nem ez az, de ilyen.
Valakinek van Senda x-race 06-évjárata és gyári rendszerrel rajta . Lenne pár kérdésem hozzá
ez hülyeség sehogyan :DD max telot puhitsad és jolesz. nekem a régi senda van 2001 es az kényelmes amiken ültem sm és a többi ilyen vékony üléses mint kényelmetlen
30000-t tudsz új központi telót? Hol láttad?
majd elfelejtettem kérdezni létezik kényelmesebb középsö teleszkop derbire.? jó tudom ez enduro gázos telo kb 30000ft körül vagy olcsobb létezik...?
Sziasztok olyan lenne a kérdésem hgy a derbi senda xt reme 50 R tipusu gépen ennyire kényelmetlen az ülés ez borzaszto nem tudom hgy a sm változaton is ilyen kényelmetlen ...hgy lehetne kényelmesebbé tenni ?
Biztosan elbírja a gyári, de előte a főtengelycsapágyakat mindenképp újakra cserélném, illetve élettartam rövidüléssel feltétlen számolni kell.
Üdv!

Lehet hülye kérdés, de szerintetek létezik olyan X ccm-es 4-ütemű blokk, ami belemegy egy Derbi GPR 125-ösbe az erededi 2 ütemű Yamaha blokk helyére?
Új fajta derbi sendában kell e cserélni főtengelyt ha rakok bele 70es hengert, vagy azt még elbírja a gyári?
Ott van a száma. Hívd fel mert írni nem fog, csak hirdeti a cuccokat.
Megtudnátok mondani h az új fajta derbi sendák piaggio vagy derbi blokkosak?
vagy írd meg a számod, és akkor felhívlak, és megbeszéljük