Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rendszámos. Még a rendőr is elhitte hogy 50-es...

Az elképzelhető, mert mondom, szinte már mindent befújtam ami mozgó alkatrész, s a hang meg valahonnan a rugó felső része felől jön...
Szép kis motor!
Rendszámos?

A kollégám említette, hogy lehet a szillent kopott és az nyikorog a teló felső rögzítésén.
Pesti vagyok.
Hát, első ránézésre nincs a vázon semmi sérülés. Csináltam pár kpet, de sajnos most nincs időm, hogy ismét levegyem az idomokat, de az alatt sem láttam semmit. (Igaz, nem vagyok szakértő...)
Szia!

Nagyon jó lett a teló .
Szépen veszi a bukkanókat. Valami csavart is behegesztettek, mert elvileg valahogy gáz is van benne, meg olaj.
merre laksz? Képet tennél fel a motorról? Ja meg vizsgáld át a vázat, nincs e repedés rajta.
Hát sajnos látatlanban nem tudok segíteni. Valaki nyomkodja, és te meg hallgatod közben honnan jöhet a hang.
Igen, itt is kb. úgy van...
Most jöttem fel a garázsból, leszedtem az idomokat is, s mindent, ami mozog befújtam... De csak nem marad abba a nyikorgás. Lehet nem is onnan jön, mintha kicsit feljebb, a rugó felett lenne valami...
Sziasztok.
Van egy sendam és a segítségeteket kérem hogy hogyan kell a karburátort helyesen beállítani rajta.
még annyit az előzőkhöz, h cseréljek e még valamit a karbiban(alapgáz fúvóka,...) h nagyobb legyen a teljesítmény?
Sziasztok!

új fajta derbi sendám 17.5ös karbija le van fujtva egy lemezzel a levegőbemenetnél (szinte alig kap levegőt, 4 db lyuk van rajta, amit 5ös fútóval fúrtak), azt ki akarom venni, és nem tudom h hányas főfúvókát rakjak bele, ha most 0.7es van benne, és azt se tudom h M5 v M6- os kell bele. Ha valaki tudna segíteni megköszönném :D
Nem a teló csatlakozását hanem még lejjebb. Nem tudom a 125-nél hogyan ,de az 50-es GPR-nél nem közvetlen a lengővillához csatlakozik, hanem egy himbarendszeren keresztül.
Engem elsősorban supermoto felnigarnitura-csere érdekelne.
Megoldható?
Hát inkább egyenletesen áll vissza...

A rugó alsó csatlakozásánál már befújtam, de mintha fent nyikorogna. Lebontottam az idomot, befújtam fent is, de csak nem hagyta abba...
Pár alkatrész van még Sendához és sok GPR-hez.

http://aprod.hu/hirdetes/derbi...
A rugóstag alján van a himbarendszer és azoknak a csatlakozásánál fújd be. 2-3 csavar csatlakozás van. Szerintem a legalsó ami nyikorog. Nekem 5T nyomásra jött szét. Össze volt rohadva a csavar és a csapágy is.
resone-@freemail.hu
szia
ha lenyomod ugy ugrik fel vagy egyenletesen vissza ál?
igy
egy szezont sem ment nem birta a tengely uj ára 83-e volt
szia
15+e fék nélkül,ok? ez korrekt?ezek nagyon komoly enduro kerekek
A két kerék mennyi lenne? (korrekt árat írj)
Szia!

Te vagy az eladó, mondj rá egy árat.
Illetve a másik kérdésem, hogy (mivel most vettem és még nagyon kezdő vagyok...) a központi rugóstagnál valami nagyon nyikorog. A rugónál fújtam rá WD40-et, de nem lett jobb.

Szerintetek hol lehet még a hiba?
Tudsz esetleg egy linket ahol megnézhetem?
derbit bontottam ha valakit érdekel irjon