Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért 2T hogy pörögjön.Egy 50ccm-estől szép az a 80km/h,szerintem ne bántsd.
14-53 as az áttétel.. de igyis elég gyenge már
hajtás csere. Előre egyel nagyobb, hátra egyel kisebb. Bár akkor lomhább lesz. De végre kb 10km/h-t nyersz.
Nekem is ráz 70 nél elkezdi de nekem azért van mert a gumi im szarok van benn egy hupli és elég rendesen bevibrál .. nem nézted gumik nem szálszakadásosak stb.. :)
Megoldottam a problémát megint megy a motor,, nemtudom edig miért nem ment.. :D megjavult magától .. Nos Akkor az én motormnak 80 km/h a vége de akkor már nagoyn pörög... Milyen cuccok, dolgko kellenének ahhoz hogy 90-100 at kihozzam belőle? 50 es amugy gyári...
Sziasztok! iszonyat módon rezeg a motorom , annyira ,hogy a zsír új tükröket elállítja. egy 2003-as derbi senda normál utcai gumikkal.A km meghajtó rossz de kb olyan 90-nél kezdi el vagy amikor nagyon tépem a száját. valakinek vmi ötlet? köszönöm előre is!
szia

de pontosan milyen típus kell?
Most asszem b9es van benne ha jól emlékszem.
viszont megfigyeltem hogy a dugó teteje befeketedett, de amióta nem indult és sokat szórakoztam vele lejött a fekete réteg, ez normális?
Nem akarom átégetni a vadiúj dugót.
komplett szett: did lanc, jt lanckerekek, en innen rendeltem
http://www.m0moto.hu/meghajtol...
Akkor a lánc a szar
Hány szemes lánc kéne?
És köszönöm szépen a segítséget.
Dee amugy nemis megy anyira mint korábban.. Ma állítottam alapjáratom és mintha egy picit jobban is menne .. de ezt nem értem hogy miért megy igy jobban ugyhogy ha lehet valami jó ötleteket légyszi.. köszi :)
Láncot meg lánckereket szerintem bármelyik motoros webáruházban kapsz.pl.:motoroswebáruház
Egyszerű,így nézd:
Nah leellenőriztem ahogy mondtad hát nem tudom én vagyok a béna vagy a lánc ilyen szar de ennek az eltávolodása vagy 1-2cm
Szval nem tudja valaki hol lehet láncot és lánckereket venni? hány szemes lánc kéne?(125cc-s motorra javasolt láncot 70cc motorra tenni érdemes?tovább bírja?)
nincs benne..xd
már vettem is bele egy újat ! :D
így van ! :)
nincs benne aksi, és ez miatt kotyelt ! :D

köszönöm ! ;)
ma megtankoltam először csurig mióta jó az olajpumpa (visszakötöttem) hazajöttem vele 30 km.-t 2 liter puff.. Eddig 2 literből mentem 90 km-t ,,, csövezések rendben nem gyilkolom a gépet..
Értem köszönöm a segítséget.
A lánc azért trutyis mert amikor befújom láncspray-vel utána minden ráragad ezzel nem tudok mit csinálni..
Mennyi az a sokkal több? Elég valószínűtlen hogy az olajzástól többet egyen. Ha csak nem extrémen szorul az olajpumpa,hogy fogja a motort is. Vagy valami csövezést összecseréltél a karbinál.
A kép az jó. Én ezt a lánckereket elég hegyesnek látom.Úgy ellenőrizd,hogy a hátsó lánckeréken felfekvő láncon megfogsz egy szemet és eltávolítod a lánckeréktől.Az eltávolodás mértéke több mint 3-4mm akkor láncszett csere javasolt.Amúgy a láncod elég trutymós ez nem nagyon használ neki.
Na felmerült még egy probléma... Most hogy visszakötöttem az olajzót hirtelen elkezdett sokkal többet fogyasztani a motorom.. Valakinek valami ötlete hogy ez miért lehet?
Sziasztok
Megtudnátok mondani ,hogy a motoron a lánc és lánckerék ellenkörzésekor mi az amit nézek?Hogy állapítsam meg milyen állapotban van?(láncot:mennyire nyúlik,rendben de mi az ami még normális és ami már nem +itt van egy kép a hátsó lánckerékről, ez milyen állapotban van?)
Abba tehetsz már 10-t is. Ha járatni kell akkor 9-es, de ha nem akkor mehet a 10-es
Sziasztok

97-es derbi gpr, 70ccm be milyen gyertya kell?
Veszel egy méter benzincsövet, vagy olajcsövet. Rádugod az akkumulátor jobb oldalán levő túlfolyóra, és elvezeted szépen a motor aljára. Ott rögzíted szépen és máris kész.
Sziasztok!
A Sendám lengővillája ismét ledobta a festéket a savas akkuból származó savnak köszönhetően és elkezdett rozsdálni is.
Az idén egyszer már rendbe volt téve.Hozzáteszem egyfolytába ontja a savat.
A kérdésem az lenne hogy érdemes-e jobb minőségű zselés akkumulátort beletenni? Netán túltudja tölteni és tönkremehet? Esetleg vegyek egy jobb minőségű savas akkumulátort? Aki tud segíteni kérem segítsen!Többet nem akarom szétkapni a motort emiatt
Vagy az aksi kuka, vagy nincs letestelve rendesen. Bár akkor a venti is lassabban pörög ha nincs testelve rendesen.