Sziasztok Tudnátok segíteni?
Derbi Senda X-treme-hez(remélem jól írtam) keresek dugattyút 70ccm-es D:50-es átmérőjű dugattyút,a motorszám EB5050-nel kezdődik
Csak javítani van nálam a dugattyú összetört benne
Malossi henger és dugó volt benne,de eléggé drága a tulajnak a malossi dugó (25e),nem tudtok esetleg más gyártót?
Két gyűrűs a dugó
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy 97-es derbi senda r50-re jó-e az aprilia sx50 07-es kipufogó rendszere. Mind kettő bal oldalon megy és képen hasonlónak megegyezőnek látszik, de jó lenne tudni pontosan is.
Erről csak annyit hogy a pénz beszél, a kutya ugat... Kinek lenne érdeke magasabb oktánszámú benzint olcsóbban adni? Biztos nem a MOL-nak..
Autószerelő ismerősömék mérték még kb egy éve. Papirokkal igazolni nem tudom, de zokszó nélkül elhiszem neki.
Pedig valóban a MOL benzin az egyik legjobb minőségű benzin.Ettől függetlenül lehetnek gyanús mol kutak.Egyébként nem a benzin fagyott meg, hanem a tankodban kicsapódó pára gyűlt vízzé.
Nem tudom ki hogy van vele, de hogy én MOL-os benzint nem tankolok évek óta... Sajnos egyszer volt olyan szerencsém, hogy belefagyott a tankba és a karbiba a benzin, pedig csak -5 fok volt...
"a jó magyar 95-ös benzin (ami bemérve jó esetben 92-93as oktánszámmal rendelkezik)" - ezt alá tudod mérésekkel támasztani? Milyen bemérésekről írsz? Nem kötekedni akarok, komolyan érdekel.
Ezzel foglalkozó tudósok ugyanis ellentétes véleményen vannak. A MAMI honlapján a "Kutatások"-nál elérhető a benzinteszt, amiben 10-féle Magyarországon forgalmazott benzint vizsgáltak mindenféle szempontból, a Tesco kúttól a prémiumbenzinekig. Ami az oktánszámot illeti, idézem: "Minden benzin oktánszáma megfelelő. Sőt, a legtöbb esetben magasabb, néha jelentősen magasabb az előírtnál!" Pl. a sima 95-ös MOL benzinnél 96.7-et mértek.
Nekem erősített főtengely kellene, van e neked, és ha van mennyibe kerül?