Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Nekem erősített főtengely kellene, van e neked, és ha van mennyibe kerül?
hali! derbi blokk alkatrészek 2006-tól,70-es hengerszettek makulátlan állapotban 35000ft,tuningkipufogó metrakit 20000,technigas 25000ft 06304906559
Autósboltban próbálkozz, van talán vagy 100 Ft db-ja :D
Üdv Srácok!

Én innen szoktam rendelni, sok cucc van náluk és jó áron :
http://www.robogoalkatresz.eu/...

Nekem is lenne egy kérdésem. Műszerfalba kellene a kis 12v-os izzó. Ti hol szerzitek be?Az itthoni elektró boltokban néztem, nincs sajnos.
Sziasztok Tudnátok segíteni?
Derbi Senda X-treme-hez(remélem jól írtam) keresek dugattyút 70ccm-es D:50-es átmérőjű dugattyút,a motorszám EB5050-nel kezdődik
Csak javítani van nálam a dugattyú összetört benne
Malossi henger és dugó volt benne,de eléggé drága a tulajnak a malossi dugó (25e),nem tudtok esetleg más gyártót?
Két gyűrűs a dugó
Már nincs meg a blokk
új fajtához nem tudsz valamit?
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy 97-es derbi senda r50-re jó-e az aprilia sx50 07-es kipufogó rendszere. Mind kettő bal oldalon megy és képen hasonlónak megegyezőnek látszik, de jó lenne tudni pontosan is.
szia
régihez való 70-es nagyon megy, 42-e
hány köbös ez a hengerszett, és új fajta derbihez megy e? és mennyibe kerül? :D
képet tudnál róla küldeni?
polini 24-es talán igy bovdenestöl 20e polini nem kopintás, picit koszos de különben nem régi
tudna valaki egy oldalt mutatni, amin jó árba jó minőségű 70ccmes henger van új fajta derbi senda hoz?
kipufogód milyen van?
Karbi mekkkora,mennyibe kerül,bowdenes a szivatója?
ok
a polini karbi a szivo csonk polini légszürö a tiedhez is jó
Erről csak annyit hogy a pénz beszél, a kutya ugat... Kinek lenne érdeke magasabb oktánszámú benzint olcsóbban adni? Biztos nem a MOL-nak..
Autószerelő ismerősömék mérték még kb egy éve. Papirokkal igazolni nem tudom, de zokszó nélkül elhiszem neki.
Köszi de 50-esből van nekem is 2 hengerszettem :D
ahoz csak 50-es arsálom van de az is nagyon megy
képet
Pedig valóban a MOL benzin az egyik legjobb minőségű benzin.Ettől függetlenül lehetnek gyanús mol kutak.Egyébként nem a benzin fagyott meg, hanem a tankodban kicsapódó pára gyűlt vízzé.
ehez van minden karbi kipu főtengely
EBS050 blokkos!
uj vagy régi blokkoshoz?
Nem tudom ki hogy van vele, de hogy én MOL-os benzint nem tankolok évek óta... Sajnos egyszer volt olyan szerencsém, hogy belefagyott a tankba és a karbiba a benzin, pedig csak -5 fok volt...
"a jó magyar 95-ös benzin (ami bemérve jó esetben 92-93as oktánszámmal rendelkezik)" - ezt alá tudod mérésekkel támasztani? Milyen bemérésekről írsz? Nem kötekedni akarok, komolyan érdekel.

Ezzel foglalkozó tudósok ugyanis ellentétes véleményen vannak. A MAMI honlapján a "Kutatások"-nál elérhető a benzinteszt, amiben 10-féle Magyarországon forgalmazott benzint vizsgáltak mindenféle szempontból, a Tesco kúttól a prémiumbenzinekig. Ami az oktánszámot illeti, idézem: "Minden benzin oktánszáma megfelelő. Sőt, a legtöbb esetben magasabb, néha jelentősen magasabb az előírtnál!" Pl. a sima 95-ös MOL benzinnél 96.7-et mértek.