Üdv Urak!
2003-as Derbi Senda X-Treme 50-ben hol található az index-automata?
Továbbá cserélném supermoto felnigarniturámat Cross/Enduro garniturára.
Kérésre képet küldök.
ivadam16@freemail.hu
Eladó ez a Technigas E-nox kipufogó rendszer.
Érdeklődni lehet e-mail-ben vagy telefonon(hétköznap délután):
e-mail: nemeth.sanya@hotmail.com
tel.: 06-70/220-2300
derbi sendánál 17.5ös karbiba mekkora fúvóka lenne a legjobb, hogy növelje a teljesítményt, és cseréljek e még valamit a karburátorban (ezek közt értem az alapgáz fúvókát és hasonlókat) hogy jobb legyen az egész motor?
Sziasztok! Eladóvá vált Derbi Sendám. Motorikusan jó állapotban van. Az idomok karcosak, és két idom kicsit törött, de nem új motorról beszélünk. Az ülést 1 hónapja húzattam újra, gumikat is akkor cseréltem. Gumikat most cseréltem, elől Pirelli, hátul Metzeler. A fehér idomok most lettek festve. 75-80KM/H a vége. Csere érdekel. Hétköznap 15 óra után vagyok elérhető.
Már ezt a motort is szétbuherálták elektronikusan? Gratulálok neki!
Hogy mi lehet a probléma sajna nem tudom. Lehet beázás, vagy egy testzárlat, vagy leeset a test valahonnan és azért nincs semmi elektronika. Motor attól még beindul ,csak minden elektronika elnémul. Lehet ott kellene valamit nézni. Egyszerűen a multimétert tedd sípoló hangra. Ez egyik kábelt a váz egyik csavarjára vagy az aksi negatívjára (mondjuk ilyen problémám nem volt és lehet hülyeséget írok de azért próbát megér) ráteszed a másikat pedig pl a világítás test (zöld-sárga) kábelére. Ha sípol akkor más a bibi.
sziasztok lenne 1-kérdésem a derbim se elsö se hátsó semmi sem müködik már az index is nem müködik egyik naprol a másikra elromlott ..lehet hgy nincs töltés..? végülis gyujtásra kapcsolom indul szépen 1 rugásra de a vissza jelzök példa( olaj viz vissza jelzö lámpák) müszerfalon semmi nem villágit de az index sem. a biztositót is megnéztem jó aksit cseréltem benne ( döglött volt)...szóval ki mit tud mondani mi lehet a gond ....a vezeték rajta buherált szal nem hozzá értö csinálta javaslat...? elöre is köszi...ha valaki segitene nekem már nem jut más eszembe...
Hali mindenkinek :) Most 70 a motor vége ugy normálisan hogy nempörgi szét magát.. Henger levan fojtva a kipufogonál. Az lenne a kérdésem ha ezt a fojtást kireszelem, menyivel fog többet menni? gondolom gyorsabban lepörgi magát de azér mégis valamivel többet megy gondolom.. Köszönöm szépen :)
Kész lett. Holnap mennek el érte, és pénteken már vihetem haza. megpróbálom hétvégén beépíteni. Mindent cseréltek rajta. Még a krómos teleszkóp pálcát is. így számla nélkül 21000-ben van.
Sziasztok
Olyan problémám lenne ,hogy miután megyek a motorral pár száz métert ha hőfok visszajelző kivillan.Van 2aksim is mindkét aksinál csinálja.Nem gondolom hogy pár száz méter után már meleg lenne.Mi lehet a probléma?(a hűtőn levő ventilátor nem kapcsol be,vagy nem működik ezt nem tudom)
Na eladnám derbimet.. esetleg valakit érdekelne? Fekete lengővillával van mert a szürke eltört.. Pöcc röff hidegen melegen.. :) ja és borultam egyszer kiseeb kuplungkar van rajt és váltokar elferdült egy picit de nem zavaró..
Tegnap elvitte kollégám a hátsó központi telót a szervizbe. Állítólag max. 20 lesz a javítás. Sajnos szétszerelhetőre nem tudják megcsinálni. Nagyon vékony a telóház. Nem tudnak rá menetet tenni már. Na mindegy. Végül is remélem jól megcsinálják, és lesz egy felújított új teleszkópom. Kedd-szerda körül kész is lesz ha minden igaz.
Vegyél egy koso-t. Hőfokot és fordulatszámot mér!
Nekem is ez van jó cucc: http://www.robogoalkatresz.eu/...
A hűtőventi biztos nem jó? Zárd össze a hűtőn lévő szenzort úgy sem pörög?
Sziasztok olyan lenne a kérdésem hgy a derbi xt 50r a jobb oldalon a hütö mögött van egy ventilátor de nem müködik (ugy vettem)...hgy az lenne a kérdésem amugy 2006 kiadásu..szóval ha leszerelem melegedni fog e a viz .? én ugy gondolom hgy nem ártok vele ha leszerelem a ventilátort...a másik kérdésem hgy 2006 kiadásu derbihez lehete olyan müszerfalat kapni amin van fordulat szám mérö óra mert az én gépemen nincs...
helló ha esetleg érdekel valakit van 1 derbi gp1 250 -esem eladó 2008 as kék színü nagyon szép állapotban 8300 km van benne.nincs piszkálva semmi rajta. 500 kiló az ára.
GPR 125-höz nincsen valakinek első indexpárja?
Köszi!
Valakinek esetleg van fölöslegben hőgombája DERBI EBS050 blokkhoz?
Üdv!
2003-as Derbi Senda X-Treme 50-ben hol található az index-automata?
Továbbá cserélném supermoto felnigarniturámat Cross/Enduro garniturára.
Kérésre képet küldök.
ivadam16@freemail.hu
Eladó ez a Technigas E-nox kipufogó rendszer.
Érdeklődni lehet e-mail-ben vagy telefonon(hétköznap délután):
e-mail: nemeth.sanya@hotmail.com
tel.: 06-70/220-2300
Hogy mi lehet a probléma sajna nem tudom. Lehet beázás, vagy egy testzárlat, vagy leeset a test valahonnan és azért nincs semmi elektronika. Motor attól még beindul ,csak minden elektronika elnémul. Lehet ott kellene valamit nézni. Egyszerűen a multimétert tedd sípoló hangra. Ez egyik kábelt a váz egyik csavarjára vagy az aksi negatívjára (mondjuk ilyen problémám nem volt és lehet hülyeséget írok de azért próbát megér) ráteszed a másikat pedig pl a világítás test (zöld-sárga) kábelére. Ha sípol akkor más a bibi.
Remélem jó lesz, én csak pozitív visszajelzést hallottam róluk. Kár hogy nem lehet menetesre csinálni. Legalább ezt is tudjuk.
Olyan problémám lenne ,hogy miután megyek a motorral pár száz métert ha hőfok visszajelző kivillan.Van 2aksim is mindkét aksinál csinálja.Nem gondolom hogy pár száz méter után már meleg lenne.Mi lehet a probléma?(a hűtőn levő ventilátor nem kapcsol be,vagy nem működik ezt nem tudom)
Tegnap elvitte kollégám a hátsó központi telót a szervizbe. Állítólag max. 20 lesz a javítás. Sajnos szétszerelhetőre nem tudják megcsinálni. Nagyon vékony a telóház. Nem tudnak rá menetet tenni már. Na mindegy. Végül is remélem jól megcsinálják, és lesz egy felújított új teleszkópom. Kedd-szerda körül kész is lesz ha minden igaz.
Nekem is ez van jó cucc:
http://www.robogoalkatresz.eu/...
A hűtőventi biztos nem jó? Zárd össze a hűtőn lévő szenzort úgy sem pörög?
www.mopedrally.hu
De ha rámész az üzenetekre, akkor ott van egy egyéb fül, szerintem ott lesz az üzim. :)