Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nincs benne! a vízszivattyú is münködik rendesen! levan légtelenítve!
Nálam akkor csinálta mikor elnyomódott az akksi vezetéke és nem érintkezett rendesen, vagyha nemvolt benne jó az akksi.
Sziasztok senda g 97-es évjárathoz keresek km meghajtót.
vagy rossz az aksi, vagy nincs is benne.
Remélem valaki tudna nekem segíteni ! :O
Nálam az a baj, hogy a visszajelzők(olaj, víz, üzemanyagszint) állandóan világítanak, és erre szeretnék megoldást találni :/
Egy 2003-as Derbi Senda R típusú motorról beszéltem.

A válaszokat, segítséget előre is köszönöm !
Sziasztok derbikhez gyujtótrafók, CDI-k, fesszabályzók, relék eladóak!
Valamint akad még 1 malossi sportlégszűrő is.

érd 06 20 351 2316 vagy üzenetben
És még az lenne nem töltödik vissza az akkumlátorom mi lehet a gond?
Igen.. énis láttam egykét motoron és megtetszett.. és ezért fordultam hozzátok ismét.... Nos akkor valakinek valami ötlete?
Hát ezen egyszer gondolkodtam én is, nekem is tetszik, utána olvasgattam, és mindenhol lehurrogták az embert ha ilyet akart csinálni. Egy videón láttam youtube-on, hogy pont derbin volt hangszóró a hátsó sárvédő alatt, és mp4 szerű lejátszóról kapta az adást. Jól ki volt találva, csak menet közben nem igen hallanál belőle semmit. Viszont a parkolóban nem unatkozol legalább.
Én imádom a jeges utat :DDD szöges gumi fel és nemcsuszik... Amugy az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnák valamiféle zenét csinálni motorba? hangfalakat hogyan tudnám rákötni akksira és hogyan bírná? köszönöm...
Én igen. Ha hó van, vagy jegesek az utak, akkor inkább szánkózok, vagy gyalog járok, túl drága volt a vas, és persze szeretem is, hogy összetörjem. Na meg nem tesz annak se jót amikor kilónyi hótömbök fagynak rá a vázra és egyéb más nem oda illő helyekre
Megoldottam a problémát.. Már nem csöpög a kipufogóbol az olaj tiszta,, köszönöm aki segített... Amugy télre leszoktátok állitani motort?
Sziasztok, mindjárt itt az iskola, és ugye közeleg a tél is, motoremelő bakot akarok venni a Derbimnek, és olvastam a neten, hogy méret szerint kell rendelni. Mekkora méretet rendeljek, ami jó a motor alá? 2013-as gyártású DRD X-treme 50 SM. Köszi!
Az attól függ, hogy a kerékszetthez akarod alakítani a motort, vagy a kerékszettet kifejezetten a motorhoz veszed? Mert az átalakítás mértéke és végösszege csupán csak ettől függ. :)
sziasztok olyan lenne a kérdésem hgy sm -re szeretném át alakitan a derbimet mit kell kicserélni rajta ? fék kerek elsö villa...? és kb mennyibe kerül.?
Termosztát?
Üdv!
Van nekem egy 2004 es gilera rcr-em (megegyezik a derbi sendával mindene) és nemtudom h most mi a fene baja van de nyomás van a víztartájban és valamiért nagyon melegszik a motor!
Ehez kéne nekem segítség!
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
(a hüvelyrepedés és a hengerfej kizárva az volt az első tippem)
Hali!

Műszerfal világításnak kell lennie. Valószínűleg bele lehet fabrikálni a másik telót. Csak tudni kell, hogy milyen lehet max a szemszélessége és ne legyen sokkal hosszabb a szemtávolsága, mint a gyári.
Sziasztok olyan lenne a kérdésem hgy 2005-2006 kiadásu derbi senda xt 50 R enduro müszar fal villágitás van rajta vagy nekem ki égett s ezért nincs villágitás...? és lehet felszerelni rá állithatos gázos középsö teleszkopot.?
Ha bovdenes akkor a bovden szakadt el. Ha elektromos akkor passz!
Hello mindenkinek. van nekem egy 2007 gpr-em fordulatszámmérö nem muködik igy vettem de ahogy látom ez betegség mi lehet a baja?
Senda telóként vetted? Küldtem emailt is.
Üdv!
képet hamarosan rakok fel róla!
megmondom őszintén most vettem hogy belerakom a régi GPR-embe,
de sajna vastagabb a szára mint a gyárinak és nem fér be a himbarendszerbe.
Szia!

Mi az eladás oka? Mennyit használt? Képet teszel fel róla? Gondolom az apróban gyári állapot van róla kép.
Sziasztok!
Van egy eladó Senda gázos hátsóteleszkópom!
Ha valakit érdekel email: gt540bazsi@gmail.com