Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó tárcsával felnivel gumival együtt 5000ft 30 605 6883
Teljesen gyári a gép, csak az első 11-es lánckerék helyett van 14-es van.
Koszi a valaszt. Nekem amugy hatra 48-ast javasoltak de eleg kicsinek taertottam en is. Neked mekkora karbi van rajta?
Szia! Nekem 14/53 áttét van és 85-90 közt kell hogy menjen. Szerintem ekkora megfelel, mert ha még kisebbet raksz hátra, végén úgy kell belöknöd, hogy elindulj
Sziasztok ulyvagyok derbisként,és sajnoss eldobtam a vasat és tört az elemem nam tudnátok segiteni kitöl tudnék olcson oldal elemeket szerezni Derbi sendámhoz ez egy sima sendra,nagyon várom a válaszaitokat remélem tud nekem valaki segiteni sziasztok.
Azért írtam, lehet kimerült az aksi. Ha lemerül akkor olyan mint ha nem lenne benne nem?
Ezt a jelenséget akksi nélkül is produkálja,úgyh nem hinném,h az akksi lehet a gond.
Sziasztok új vagyok a Derbisek körében. Problémám az lenne hogy vettem egy 97-es Derbi Sendat és nem akar 65-nél többet menni. 14-es karbi van rajta. Elöl 14 hátul pedig 62-es fogaskerék. Milyen fogaskereket javasoltok hogy a 80 utazó meglegyen és meg maradjon a nyomaték is. Vettem rá egy 17,5 karbit de még nem raktam rá. Előre is köszönöm a válaszokat. Remélem valaki tudja a megoldást a problémámra.
Nekem akkor volt ilyen mikor az első motortartók megrepedtek,mikor esett vissza akkor is berázta mint az állat.
Lehet megadta magát a hajtókar csapágy. Sógorom pont így járt. Egyszer csak elkezdett rezonálni aztán már a hangja is feretelmes volt.
Az index nem villog gyorsan?
Lehet az aksi lemerült. Akkor is szokott minden visszajelző világítani és indexeléskor pedig gyorsan jár.
Hello meg van még az index? van benne valami védő elektronika vagy csak a ledek sorba ill párhuzamba kötve?
Hali valaki rámérne pls az akkumulátor sarukra járatás közben? Úgy kellene h az akksuról le kéne húzni a pozitív ( piros ) kábelt és arra rámérni alapjárat illetve egy magas fordulaton h mennyi feszültséged ad le. Előre is köszi aki megméri nekem.
Sziasztok!
Szeretném segítségetek kérni.A tegnapi napon motorral mentem melózni és nem hajtottam meg különösebben a motort, utazó sebességgel 70-75-el mentem mivel kb 85-90 körül van a vége.A motorral odafele menet semmi gond nem volt, ellentétben a vissza úttal.A motor kigyorsításoknál egy bizonyos fordulat felett(kb 10K felett) szokatlanul elkezdett rezonálni és nem egészséges hangok hallatszottak.Ettől függetlenül a motor ugyanúgy húz és 10 ezer alatt észre sem veszed a rezonanciát ám felette elég csúnyán berezonál.A motort sosem használtam hidegen minden indulás előtt legalább 2-3 percet járt hogy melegedjen.Valami ötlet mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Segítségeteket kérném olyan ügyben,hogy a Sendámon folyamatosan világít a vízhőfok és a tank visszajelző.Mi okozhatja,hol keressem a problémát?
Add meg az e-mail címed , mert nem találom sehol !
Okés,várom!Köszi!
Igen komplett rendszerem van. A képeket és a többi infot holnap e-mailbe küldöm .
Komplett rendszered van eladó rezóval együtt?
Mennyiért árulod?
Küldhetnél képeket az email címemre.
Heló nekem van jó állapotú gyári hővédőlemezzel :)
Sziasztok!
Keresek kipufogót Debi Senda SM50-re (2004-évj)!
Lehet gyári vagy sportdob is akár.
van egy eladó brembo féknyergem kicsi pénzért, szép állapotban.
Nem érdekel valakit?
Master tuning parts
Ezt írd be a keresőbe.
Facebook-on se találom őket...
Sziasztok!

Az AIRSAL 70ccm-es hengerről tud valaki véleményt írni? EBE-EBS blokkba szerelhetőről.