Szia! Nekem 14/53 áttét van és 85-90 közt kell hogy menjen. Szerintem ekkora megfelel, mert ha még kisebbet raksz hátra, végén úgy kell belöknöd, hogy elindulj
Sziasztok ulyvagyok derbisként,és sajnoss eldobtam a vasat és tört az elemem nam tudnátok segiteni kitöl tudnék olcson oldal elemeket szerezni Derbi sendámhoz ez egy sima sendra,nagyon várom a válaszaitokat remélem tud nekem valaki segiteni sziasztok.
Sziasztok új vagyok a Derbisek körében. Problémám az lenne hogy vettem egy 97-es Derbi Sendat és nem akar 65-nél többet menni. 14-es karbi van rajta. Elöl 14 hátul pedig 62-es fogaskerék. Milyen fogaskereket javasoltok hogy a 80 utazó meglegyen és meg maradjon a nyomaték is. Vettem rá egy 17,5 karbit de még nem raktam rá. Előre is köszönöm a válaszokat. Remélem valaki tudja a megoldást a problémámra.
Hali valaki rámérne pls az akkumulátor sarukra járatás közben? Úgy kellene h az akksuról le kéne húzni a pozitív ( piros ) kábelt és arra rámérni alapjárat illetve egy magas fordulaton h mennyi feszültséged ad le. Előre is köszi aki megméri nekem.
Sziasztok!
Szeretném segítségetek kérni.A tegnapi napon motorral mentem melózni és nem hajtottam meg különösebben a motort, utazó sebességgel 70-75-el mentem mivel kb 85-90 körül van a vége.A motorral odafele menet semmi gond nem volt, ellentétben a vissza úttal.A motor kigyorsításoknál egy bizonyos fordulat felett(kb 10K felett) szokatlanul elkezdett rezonálni és nem egészséges hangok hallatszottak.Ettől függetlenül a motor ugyanúgy húz és 10 ezer alatt észre sem veszed a rezonanciát ám felette elég csúnyán berezonál.A motort sosem használtam hidegen minden indulás előtt legalább 2-3 percet járt hogy melegedjen.Valami ötlet mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Segítségeteket kérném olyan ügyben,hogy a Sendámon folyamatosan világít a vízhőfok és a tank visszajelző.Mi okozhatja,hol keressem a problémát?
Lehet az aksi lemerült. Akkor is szokott minden visszajelző világítani és indexeléskor pedig gyorsan jár.
Szeretném segítségetek kérni.A tegnapi napon motorral mentem melózni és nem hajtottam meg különösebben a motort, utazó sebességgel 70-75-el mentem mivel kb 85-90 körül van a vége.A motorral odafele menet semmi gond nem volt, ellentétben a vissza úttal.A motor kigyorsításoknál egy bizonyos fordulat felett(kb 10K felett) szokatlanul elkezdett rezonálni és nem egészséges hangok hallatszottak.Ettől függetlenül a motor ugyanúgy húz és 10 ezer alatt észre sem veszed a rezonanciát ám felette elég csúnyán berezonál.A motort sosem használtam hidegen minden indulás előtt legalább 2-3 percet járt hogy melegedjen.Valami ötlet mi lehet a probléma?
Segítségeteket kérném olyan ügyben,hogy a Sendámon folyamatosan világít a vízhőfok és a tank visszajelző.Mi okozhatja,hol keressem a problémát?
Mennyiért árulod?
Küldhetnél képeket az email címemre.
Keresek kipufogót Debi Senda SM50-re (2004-évj)!
Lehet gyári vagy sportdob is akár.
Nem érdekel valakit?
Ezt írd be a keresőbe.
Az AIRSAL 70ccm-es hengerről tud valaki véleményt írni? EBE-EBS blokkba szerelhetőről.