Sziasztok
Valaki nem tudja derbi sendához(régi blokkos) hol tudok alul vezetet kipufogót venni? ha jól tudom van valamiféle Scr vagy hasonló márkájú,de sehol nem találok.
Már fent vagy egyszer ez a kép de bocsi csak ez volt A láncvédőn látszódik az a sok olaj kipufogobol csöpög oda. Mit tegyek hogy ne legyen ennyire olajos kipuf? Pedig kiégettem de még most is esetleg valami tipp?
Sendához van eladó első, hátsó kerekem lánckerékkel, féktárcsákkal, valamint egy fordított első teleszkóp, és egy hátsó lengővilla rugóstaggal együtt. Kérésre képeket küldök!
A kuplung oldaldekli közepétől kicsit lentebb van egy csavar. Azt kicsavarod és ha kibuggyan az olaj, akkor bőven jó. Lehetőleg függőlegesen, saját kerekén álljon a motor amikor nézed.
Valaki nem tudja derbi sendához(régi blokkos) hol tudok alul vezetet kipufogót venni? ha jól tudom van valamiféle Scr vagy hasonló márkájú,de sehol nem találok.
Viszont keresek régi 1998-99-hez km meghajtót ami a tengelyen van a keréken.
A kuplung oldaldekli közepétől kicsit lentebb van egy csavar. Azt kicsavarod és ha kibuggyan az olaj, akkor bőven jó. Lehetőleg függőlegesen, saját kerekén álljon a motor amikor nézed.
Sztem k**va jó lett