Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen oda :) zagyvarékason. Itt az email címem : apriliarx50es@citromail.hu ide irj vissza :)
Derbi rabasa fékmukahengerhez keresek kart van valakinek?
2000 ft-ért nem adnád ? Am hol laksz ?
semmi baja nincs,törés sehol .repedés sehol nincs rajta.
Ugye nem törött meg semmi baja nins mert ha nincs akkor kéne :D
Hali! Kevesebb olajat adj a benyához. Elméletileg ezek is 1:50-es keverékkel üzemelnek a legjobban és kevesebb fog lerakódni a kipufban és a végén.
Helló!Hívd föl az előtted kommentelőt Kukoda Attilát neki vannak kipufogói.
U.I:ha van valakinek használtan JÓ állapotban érdekelne
Sziasztok
Valaki nem tudja derbi sendához(régi blokkos) hol tudok alul vezetet kipufogót venni? ha jól tudom van valamiféle Scr vagy hasonló márkájú,de sehol nem találok.
HALI!derbi sendához 1995-2007-ig szinte minden van! 06304906559!
Igen persze meg. 1850FT ha jól emlékszem az utánvétel költsége.
Postát megtudnád oldani utánvételel?
Már fent vagy egyszer ez a kép de bocsi csak ez volt A láncvédőn látszódik az a sok olaj kipufogobol csöpög oda. Mit tegyek hogy ne legyen ennyire olajos kipuf? Pedig kiégettem de még most is esetleg valami tipp?
Sendához van eladó első, hátsó kerekem lánckerékkel, féktárcsákkal, valamint egy fordított első teleszkóp, és egy hátsó lengővilla rugóstaggal együtt. Kérésre képeket küldök!
Sendahoz van pár alkatrész. Megtalálható az adatlapomon.
Viszont keresek régi 1998-99-hez km meghajtót ami a tengelyen van a keréken.
Szeva!

A kuplung oldaldekli közepétől kicsit lentebb van egy csavar. Azt kicsavarod és ha kibuggyan az olaj, akkor bőven jó. Lehetőleg függőlegesen, saját kerekén álljon a motor amikor nézed.
heló itt a kép, ára pedig 2500Ft
Lánc védőről képet ? és mennyi ?
Sziasztok! Valaki nemtudja, hogy Derbi Sendába (1998) hogy lehet megnézni, hogy mennyi hajtómű olaj van benne? Előre is köszi! :)
50-est
Sziasztok ! Keresek komplett %0-es blokkot baráti áron régi sendába
Sziasztok ,eladó 12-es első és 72-es hátsó lánckerék :) 2003as derbi senda xtreme-ről. Eladó lehet még láncvédő és hátsó sárvédő.
Nem,a képen lehet úgy látszik (szerintem nem). Mint minden képen ez is más
Nem inkább réz? :D
Arany frissen mázolva
Sztem k**va jó lett