A képen látható Gilera KK 125 típusú motort cserélném el egy Derbi Fenixre.
A gilerán az első bal index burája hiányzik, és a Bal hátsó indexet meg fel kell fogatni, vagy csere, mert eldőlt a motor, és letörött róla.
Ezen kívül más problémáról nem tudok.
De már ment vele más is akinek ugyanilyen motorja van sport kipufogóval és ő is azt mondta hogy ilyet még nem látott hogy ennyire "fordulaton " induljon meg ....
Sziasztok , segítségeteket szeretném kérni . Arrról lenne szó ,hogy nem rég vettem az eddig gyári 2003-as Senda sm-re egy Barikit BRk sportkipufogót. Az lenne a gondom vele ,hogy alacsony fordulaton szinte alig megy , de amint eléri a 8 ezres fordulatot nagyon megindul . Milehet a probléma ?
Sziasztok
Szeretnék rendelni a motoromhoz sport légszűrőt csak nem tudom melyik lenne jó rá ami 30°,45° vagy 90°-ban hajlítót és ,hogy 19es karbihoz mekkora csatlakozás kell rá.
+1 valaki megtudná mondani mivel fúvókákat is nagyobbítani ,hogy a dellorto 19es karbiba gyárilag mekkora fúvókák vannak?nem minden áron akarom csak azért szétszedni ,hogy megnézzem
Ez a baj hogy nem találok, magát a munkahenger is meg a féknyerget is apróért vettem csak nem volt kar aztán kéne, csak még nem ért ide addig meg nem tudom hogy milyen lenne jó hozzá azért kérdem.
Szeva! Ha találsz hozzávaló univerzálisat akkor biztos jó, de inkább vadássz valamelyik aukciós oldalon, vagy valahol. Szoktam látni szinte apróért. :D
A képen látható Gilera KK 125 típusú motort cserélném el egy Derbi Fenixre.
A gilerán az első bal index burája hiányzik, és a Bal hátsó indexet meg fel kell fogatni, vagy csere, mert eldőlt a motor, és letörött róla.
Ezen kívül más problémáról nem tudok.
A Hangja brutális, alagútba meg aztán hajaj...