Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok

volt itt 1 veszprémi srác akinél volt 1 csomó moci bontva nem tudjátok a számát megadni?
ha van akkor postán el tudnád küldeni az jó lenne .. egyébként menyiért adod a 2öt?
Segitség. Az miért van hogy az indexek + müszerfal csak néha müködik megyek vele 30 km müködnek 5 percet tovább megyek megint semmi ez miért lehet?
hogyan küldjek?
hello hütővízhez alulra nincs véletlen eladó cső alulra az alsó 2 kellene! ?
Helló!
Megérdeklődhetem hogy hol lehet kapni ilyen matricát?:)
Nincs valakinek eladó jó membránlapja?
Hát persze nemlátod milyen szép egy karc sincs még rajt az ülés meg bőr tiszta uj amugy nemsokára viszem az ülést kárpitoshoz és le lessz szépen fujva
Neked is új a fényezésed és az ülésed?
Nekem is kinyulik annyira
Szép lett! Bár számomra egyetlen 1 dolog ami furcsa... a hátsó dob nem nyúlik túlságosan ki az ülés alatti idom alól? De lehet csak azért tűnik nekem úgy, mert nekem hiányzik az az idom. :D
Az idomokat otthon lecsiszoltam, de a szórógittezést meg a fényezést már festő csinálta.
Jáááj szép Ha megkérdezhetem hogyan tudtad ilyen szépen lefesteni légyszives ird le nekem sehogysem sikerül
Sziasztok!
Szerintetek milyen lett?
sziasztok derbi fenix alkatrészeket keresek ha valakinek van meg venném.első sárvédő,műszerfal órákkal vagy anélkül oldal idom a zár felőli .köszi
Másnap vízbe csiszolod és mehet rá a szín.
Sziasztok
Szeretném kérdezni ,hogy műanyag elemet ha alapozó spray-el lefújok utána kb menyi idő múlva lehet a rendes festéket ráfújni?amikor már tapintás száraz vagy várjak vele másnapig?
Mennyit érhet a Derbi... :))
És miután mindezt megvetted és felfabrikáltad a vasra, széles mosollyal felgyújthatod magad, mert annyi pénzért akár motort is vehetsz :D
Mutass olcsóbbat...Tedd rá az ötvenesedre és úgy fog menni mint egy 450 es RMZ!
Viccet félretéve, tuningolni csak úgy érdemes, ha minden optimális, nagy karbi, nagy szívócsonk, nagy henger, nagy kipu, és ekkor számít igazán a sportlégszűrő.
5000-ért egy ilyet? :D vad nagyon. mennyivel fog vele többet menni?
Pl egy sportlégszűrő is eladó. 5.000ft.
Sziasztok,
Derbihez való fesszabályzó eladó. 5.000ft.
van mág pár apróság, írd meg mi kellene.
Sziasztok :D Valaki tud eladó sport kipufogót senda sm-re ?
Akkor neked is jól be van állítva az olajzód. Én is külön olajzással használom, és csak reggeli szovatós indításnál füstöl, utána egyátalán nem látszik. Pedig rendesen kap a henger olajat. Kevesebbet is eszik mint ha benzinbe kevernéd, tovább elég.