Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt valamivel olcsóbb.

http://motorwebaruhaz.hu/catal...
Sziasztok
Valaki nem tudna olyan linket adni ahol tudok első teleszkópvédőt rendelni?
Elírták.

Szíívócsonk gumi elvileg.
Persze. Ha kell, akkor majd szóljál.
Meg érdeklödm a kölyöktöl akié a moci,hogy kel-e neki.Majd a hét vége felé jelentkezem.Remélem igy oké neked.
Ha valakinek lenne egy eladó hátsó lámpája az legyen szives küldeni képet :)))
Ohh köszi szépen de ugye ez a karbi és a szívócsonk közé való ugye ? Mert az a neve h légszűrőcsonk gumi közben nem ott van ahol a légszűrő . Bocs ha hülyeséget írok de 14 éves fejjel azért ..
Szia!

http://www.robogowebshop.hu/sz...

Náluk szokott lenni
Lengővillába való gumi perselyt honnan lehetne szerválni ? köszi
valakinek nincs tippe h honan szerezek be egy ilyet? Ez a karburátort és a szívócsonkot köti össze. Motoros boltban is voltam nem tudtak segíteni. Esetleg ha valakinek van ilyen használtba azt is szívesen megvenném . Még az Érdi márka kereskedéshez nem jutottam el de a weboldalukon sajnos nincs fent ilyen És nagyon sürgős lenne mivel most csinálom a jogsim és saját motorral kéne forgalomban vizsgáznom de így sajnos csúszhat is
Sziasztok!
Ide írok mert hátha találkozott már valaki ezzel a hibával. Szóval az alany egy Derbi Fenix abból is a 4 sebességes verzió. A napokban elszakadt a kuplungbowden, legyártottam újra az már jó. De olyan mintha nem venné a sebességeket mert a váltó és a főtengely között nincs kapcsolat. Szóval beindítom és egy helyben végig tudom kapcsolgatni a fokozatokat de a motor nem megy sehová pedig a kuplunghuzal nincs is rajta/bekötve így legalább le kellene fulladnia. De ha tolom akkor sem adja át a hajtást a főtengelyre a hátsó kerék. Valaki tud erre ötletet mondani mi lehet hátha előjött már másnak is Sendán vagy valamelyik elterjedtebb típuson...
Köszi előre is
Persze, szívesen. Este felrakom a képeket.
Szia!

Még egyre megkérhetlek?
A km meghajtót is le tudnád fényképezni, az első keréknél?
Köszi.
Létezik, hogy 99-2000-es Sendaba nem tettek balace tengelyt?
Most szétszedtem de a blokk nem volt még szétszedve mert ez látható a kupplung csavar rögzítő alátétén sértetlen. És hiányzik belőle a balace tengely, illetve van két jelölés, hogyan kell együtt állni a főtengelynek és a balace tengelynek, de a főtengelyen lefő fogaskereken nincs jelölés, csak a blokk belselyében.
MRX-ről való, de ha jók az emlékeim a Derbi-n is ilyen van. karral 4500, kar nélkül 3000Ft +posta, igaz nem Debrecenben, hanem Tiszalökön.
O.K. Félreértettem amit írtál, azt hittem van egy 50-es blokkod, meg külön 80-as hengerszetted. Így nekem nem pálya, 50-es folytatlan hengeres blokkot szeretnék venni. Köszi a választ.
Debrecenben vagy a közelben ismer valaki bontott Derbi Senda x-race-t?Kellene egy index kapcsoló.Ha komplett balos kapcsoló van az sem gond.
A kipu mar elkelt.
Szia,
Athene 80as, teflonos dugattyuval, kivalo allapotban,a blokk2007es, eros, jo kompresszioval. 62000 a ketto.
Helló!
Komplett blokkot mennyiért adod? Milyen hengerszett van rajta? Kipu?
Van még egy kép.
Malossi márkájú tuningos..
Helló,
az nálam maga a szívócsonk! Malossi, 4.500ft. Lásd kép.
Van még sokminden!
Digitális km óra, spriál, meghajtószerkezet.
SM szett.
Komplett blokk.
80-as Athene hengerszett.
21. Dellortho karbi.
stb stb.
Hello olaj és benzinálló csövet raktam oda.