Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség!

A kilométerórát és környékét le tudná valaki nekem a régebbi R-es Sendán? 2000 elötti. És ha a teló is benne lenne a kormánykiflivel azt is kérném szépen? Köszi!
Külföldről lett behozva és gyárilag ez volt rajta + tele van még folytással :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_senda_r_50-6958402
Hello Mindenki! Eladóvááá vált! Bővebb információ a linkben
http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_senda_r_50-695840
2
Ha valakit érdekel a motor 06203951382 es számon elér engem, az oldalon megadott szám a fateré az is hivható, de ezen személyesen engem értek el.
Hello Mindenki! Eladóvááá vált! Bővebb információ a linkben

Ha valakit érdekel a motor 06203951382 es számon elér engem, az oldalon megadott szám a fateré az is hivható, de ezen személyesen engem értek el.
Kör fűrészeltél akkora lánckerékkel ? :D Gondolom erő volt a vasadba rendesen.
Sziasztok érdekel valakit egy 72es hátsó lánckerék ? :)
Akkor jó. Ha tudod miről van szó, akkor nem kell képet küldened, csak mondom az alapján könnyebben el tudtam volna magyarázni. Sok sikert hozzá!
Nem tudom, nekem a dobhoz nem nyúltak, 14!53-al 85-90-et megy. Nekem szerintem a dobban nem lehet fojtás, mert ha kivenném akkor több mint 100-at menne. És szerintem teljesen gyári, tuningmentes motorhoz képest az sok lenne.
Heló am ara a csöre gondoltam amit te mondasz csak rosszul fogalmaztam. Am csak a hétvégén tudok képet küldeni róla. Ám köszi mindenkinek hogy íen segítő készek vagytok
És még azt szeretném kérdezni hogy milyen ledet vegyek hogy a motort megvilágitsam?
Ezekben a dobokban lehet valamiféle fojtás?
Enyémen 15-53-as áttét van rajta és avval 90 körül megy. De a dobot is érdemes mert elégé sokat fog a motoron kivettem és úgy megy mint a golyó.
Szerintem a dobot teljesen felesleges szétbarmolni. Nekem sem nyúltak hozzá a szervizben. Viszont 14/53 áttéttel jól hasít. Nem azt a csövet ami összeköti a leömlőt a rezóval, hanem a leömlőnél van egy cső, elnyúlik egymagába, és a vége el van kalapálva. Azt kell levágni, ha neked nincs olyan, akkor elméletileg levágták, de ha szemből lefényképezed a leömlőt, akkor megmondom neked, hogy mit kell levágni.
Ja meg ha szeretnéd h gyorsabban menjen akk vegyél rá egy 14-es első fogas kereket.
A dobban is van 1 fojtás levágod a 2 felét és kalapáccsal kivered. (Kurva nehéz kiverni) Majd rakjál bele 1 perforált csövet és gyapotot hangtompítás érdekében
Helló köszi a linket, ak légyegében le kel vágni a pufogorol azt a csövet ami ösze köti a leömlöt a rezóval?! Így már értem. Ezekben a 2007-es modelekben máshol nincs fojtás? Köszi a válaszokat!
Hali!
Erről beszélt. Remélhetőleg megjelenik a link:
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Helló adok egy emailt ha meg kérlek meg adod a tel számod? Mert nem nagyon értem a dolgot, igy jobban meg tudnák beszélni. Cimem: robin36@freemail.hu elöre is köszi
Szia!
Elméletileg neked is van egy vakcső a leömlőnél, aminek el van kalapálva a vége. Ezt vágd le úgy, hogy a maradandó lyukat be tudd hegeszteni. De pontosan hegeszd be, hogy ne fújjon ki a kipufogó. Esetleg ha valahol még szűkítve van a leömlő, azt meg fogod látni, mert szedd le a kipufogót és úgy csináld. A szűkítést reszeld ki, és láss csodát, repül majd a gép.
Helló,
nekem van egy Arrow márkájú.
Szia,
azt hiszem nekem van olyan telóm, amit keresel.
Derbi Senda DRD Pro bonott alkatrészek eladó:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Igen, Kukoda Attilától vettem egy kiváló állapotban lévő használtat. Ha akarod megkeresem neked a számát, bár itt a fórumban sokszor kiírta, könnyen vissza lehet keresni.