Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sárvár
Valakinek membránja olcsón? inkább a 6 ablakos érdekelne
Heló hova valósi vagy ?
sziasztok! eladó vadonatúj karbonos, ledes mini indexek! 12db erős fényű leddel!
ár: 6e/4db
06705911723 hivj fel
becsüld meg
Sziasztok!
A sendának ugyan az a gyújtása mint a GPR 50nek?
Ha nincs szikrája akkor ebben van CDI mint a robogókba vagy ebben máshogy van a szikra pl úgy mint a simsonokba?Bocs a hülye kérdésemért de tudok jó áron egy gpr50et amin nem jó a szikra!
Remélem csak a gyertya,gyertyakábel,pipánál lesz gond!
Segitségeteket előre is köszönöm!
Üés miatt irtam ujat nézd meg köszi
5000 pézért valakinek? tárcsával ajándék gumival...
sziasztok,...volna egy derbi felnim tárcsával jó állapotban ajándék gumival.. 5000ftért...
szia.... gabor8181@freemail.hu üdv
Amugy érdekel az ülés
Azért egy e-mail cimet irj :D
Bocs de nekem olyan kellene amiobe van naracssárga minta :) Amugy ha megyegyezünk olcsobban szóba jöhet
szia van egy korrekt ülésem ..nem érdekel olcsón?
Na végre nagyjábol kész még ülés sárvédő lefestés szebben (Ha letudom szedni)....
Üdv. Nem tudna nekem valaki küldeni Derbi Hunterhez való kapcsolási rajzot, vagy segíteni abban, hogy mitől nincs szikra vagy esetleg valami tapasztalat a gyújtással kapcsolatban. Előre is köszönöm a vaálaszokat Joca
sziasztok nem voltam még itt de lehet lesz egy Derbi Bulcatom Enduro feeling valami velemeny rola?
sziasztok.....derby és rieju illetva aprilia rx alkatrészek olcsón eladók.... ülés 4999 csak a gyári huzat kerülne 10 be sztem....
tank sapival idomokkal csappal 6000ft
teló 4000 stb stb és sok apróság még ami nincs a képen.... 30 605 6883 írj bátran szivesen csinálok képet bármiről...kérdezz csak...
Helló srácok!
Valaki nem tudja hogy hol lehet Pest közelében Sendához(50-es vashenger) hengerfejtömítést kapni? Nagyon fontos volna!Előre is köszi
Az első képen lévő kellene, de esetleg a második is jó
Szívesen.
Sziasztok! Valakinek nincs Derbi Sendához (1998) eladó fejidom, meg jobbos tankidom?
Köszönöm a tippet!
csak jó lesz akkor :)
Mostmár egész jó, főleg hogy a tűt is fentebb állítottam...