Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, hogy nem tudtam eddig válaszolni, de nem voltam netközelben. Már sikerült vennem, de azért köszönöm! :)
szia..... szerintem ha nem szedtél még szét vill
át akkor bízd szerelőre mert ha koszt hagysz a villában és nem tiszta teljesen akkor kikophat és gondokat okoz azt kikell nagynyomással oldószerrel fujatni.....és utánna pormentesen összerakni....a linket sztem megint rossz
de elvileg csak szimi meg olaj
Showa villát raktál fel, a Derbik egy részében is Showa van, legalábbis pl. a 98-as R-ben, de hogy van-e különbség a Rieju-hoz képest azt nem tudom. Derbiket szereltek még Marzocchi és Paioli telókkal is.

De igazából én nem akarom megvenni, bocsi, csak azért érdeklődöm, mert úgy tűnt hogy értesz hozzá és csináltál már ilyet; nekem meg szintén elfolyt az olaj most már mindkét oldalon, és mérlegelem, hogy mennyiből lehetne rendbe rakni, meg mit kell hozzá venni. Olaj megvan, szimmering szett milyen kell bele, és hol lehet kapni, az pl. jó méretre amit linkeltem? Akkor azon az egy pár szimmeringen kívül más nem kell (csak olaj)? Vagy van még valami a szettben?

Bocs hogy ennyit kérdezek, még sosem szedtem szét telót, és a robbantott ábrán meg van még egy csomó tömítés meg alátét meg ki tudja mi. http://www.oemmotorparts.com/o...

Ha te vagy valaki tudna segíteni villa szétszedésében akkor megköszönném.
szia.....várjál már egy kicsit én itt rieju villát raktam fel....neked derby kéne ugye?....
szia..egy sazimmering szettet kell meg olajat és ennyi...... annyi van még a telóval hogy az alján a féknyereg felfogatást valaki megreszelte vékonyabbbra mert szerintem más nyerget akartak rárakni és vákonyabb a felfogatása..de lefotózom és küldök képet...
Na rossz lett a link, mégegyszer:

italmondo.hu/shop/11-futomu-alkatreszek/1107-teleszkop-
szimering-porvedo/1791-athp40fork455134-teleszkop-szimering-32*43*105.h
tml
És az mit jelent, elengedett a szimmering és elfolyt az olaj? Ha javítani akarom, kell hozzá venni mondjuk egy ilyet (ld. link) meg olajat és kész?

http://italmondo.hu/shop/11-fu...*43*105.html

Vagy kell még valamit cserélni rajta, porvédőket stb. újra lehet használni, vagy azokból is újat kell venni egy ilyen teleszkópfelújításnál?
akkor 4000 ft volna....
És az ár feléből mennyit engedsz?:DD
A senda R... azok jok aszfalton és terepen is engem még nemis hagyott cserben sose
Sziasztok, lenne egy kérdésem felétek. Lenne egy derbi senda amit barátom vett. Eladó esküdött, hogy a gyújtásvezérlő ment el kakkantani. Kérdésem lenne, hogy a zöld kábel ami a gyújtás tekercsétől jön fel abba kb hány voltot kell mérni? Ellenállása az jó. 1.be tolva magas fordulaton 40V jön le. Szeretném kizárni az alaplapot. Mivel a gyertyán van szikra csak kicsi.
Hali, tanácsot, segítséget kérnék abban, hogy milyen típusú, évjáratú és kivitelű Derbit érdemes venni? (Használat: aszfalt és földút, tehát valami olyas kellene ami mindkét terepen megállja a helyét). Kb. 150-180 ezerből.
A válaszokat előre is köszönöm.
http://italmondo.hu/shop/25-la... én ezt a fajtát vettem szerintem egész jól birja,nyulni nyult de eltépni még nem sikerült:D
Sziasztok, a segítségeteket kérem, van egy Derbi sendám és láncot akarok rá venni, milyen méretet vegyek, hány szemű legyen, milyen márkát érdemes venni.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.Mekkora szimering kell egy Senda SM 50 2004-es évj. moci első teleszkópjába?
szia...akkor úgy néz ki hogy csak gyárilag is csak az egyikben van...szóval akkor csak szimmeringes....
köszi az infót....
Csak az egyikben van rugó.
Nekem nincs fölösleges (csak egy használhatatlan, ami nem forog, de azzal nem sokra mennél :)), én is Kukoda Attilától vettem, akkor még volt neki több is, 3500 Ft, ami postaköltséggel együtt valóban 4-5000 Ft körül volt. Olcsóbban én sem találtam. :(
Köszönöm!

Sokat segítettél. Sajna még nincs km meghajtóm, de legalább tudom hogyan kell felrakni ha lesz. Neked vagy valakinek jó árban nincsen?
4-5000ft-ért adják de annyit nem áldozok rá. Addig megyek GPS-el.

Zsolt.
Úh, ne haragudj, múlt héten szabadságon voltam és nem voltam gépközelben.

Igen, egyébként jól írod, ez a helyes sorrend, én is megszenvedtem vele, de csak így megy fel jól. Amikor a végén meghúzód a tengely végén az anyát, akkor a távtartó és az alátét összeszorítja a meghajtó belső részét (nem a forgót) annyira hogy ne mozogjon.
De érezni ,hogy csillapít? Csak az egyikbe van rugó,asszem a balba,de nem kéne egy ujjasnak lennie a másiknak se.
Az miért van hogy jobb oldali teleszkópomat simán kis ujjammal visszatolom? miért lehet ez olaj hiányzik belőle? vagy rugotörés vagy milehet?
szia... annyi volna h szimmeringes....és nemtudom h mindkettőbe kell e rugó de az egyikből hiányzik...
Helló!
Telónak van vmi hibája?