Igen köszi akkor tuti nincs fojtva mert nem gyári a kipu rendszer!
Tuning kipu meg csak nincs fojtva:D
A tisztítást meg fogom csinálni:)
Gyertyát milyet ajánlotok bele?
Fojtás általában a kipufogóban van, a leömlő környékén. Nekem onnét vágták ki. És valamit reszeltek is benne. Általában a kipufogót fojtják. De szerintem ha 90-et megy, akkor abban már nincs fojtás, maximum más áttét kellene, esetleg fojtáskivételkor nem cseréltek fúvókát, mert nekem bővítették. Vagy még egy karbi tisztítás és állítás megoldhatja a gondot, ha akadozva pörög ki. Remélem valamit segítettem.
Hali srácok!
Egy két dolog érdekelne engem.
Vettem egy 99-es GPRR-t!
Gyári 50-es metrakit kipuval és 80-90nél többet nem akar menni.
pedig az óra szerint mikor 90-el megyek 9500-at forog a gép!
De afölé nem igazán pörög max 10k ha egyenesbe szélcsendvan!
Kérdésem az lenne tudtok-e segíteni mi lehet az oka hogy nem nagyon akar kipörögni(álló helybe is max 11k)?És elég lassan meg darabosan pörög 9k fölött!
Karbi beállítás ilyesmi?
Jah és folytás hol lehet ezekbe a gépekbe?
(Blokkja ugyanaz mint a 2003-as Senda SM-nek)
Jah és akarok rá egy 70-es hengert:http://citybike.hu/spd/KT00118... erröl mi a vélemény?
Előre is köszi a válaszokat!
Amúgy ő lenne az:)
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A Balansztengely beállításában.
Most szedtem szét a 98-as sendám és Csak gondolom,hogy a főtengely és a balansz tengely fogaskerekein levő jelölésnek a blokk öntvényen levő háromszög öntési forma felé kel állnia. Jól gondolom?
Léci aki tud segítsen bizonytalan vagyok. És hol kapok lendkeréklehúzót mekkora a pontos mérete. (19x1)?
Tömítés készletet merre keresek. Netán tud valaki olyan helyet ahonnan egyszerre megtudom rendelni a cumokat.
Minden válasz előre köszi.
htgabi
A képen látható formájú hengerfejtömítést keresek Derbi Fenixhez!
Vagy ha valaki tud valami céget ahol jó minőségben tudnak csinálni az is jól jönne!
ebay-en ez ami a képen van 10€ plusz posta (ami nem tudom mennyi)
csak ha valaki tud olcsóbban az jó lenne :|
Az első kerék változtatása egy viszonylag agresszív változást jelent, hiszen nem véletlenül kisebb, mint a hátsó. Kevés fog van rajta. Egy 11 fogas keréken durvább változás 1 fog, mint egy 50 fogason, Szerintem a 4 fog változás az durva. Simsonon nekem 1 fog a kis lánckeréken elég volt ahhoz, hogy 4-edikben ne tudjon leforogni, mert már nem bírta.
Mekkora teljesítményt és végsebességet nyerhetek illetve veszthetek
ha az első fogaskereket kicserélem 11-esről 15-ösre de a hátsót hagyom 53-masként ?
Köszönöm válaszod.
Mikor szét lett húzva a blokk akkor a főtengelyhez nem volt nyúlva mert a csapágyak jók voltak. Lehet az nincs helyzetben mert a blokk remeg mikor ráhúzom a gázt. De már megszoktam. Kerék sem volt a legjobb, de az már orvosolva lett.
Tuning kipu meg csak nincs fojtva:D
A tisztítást meg fogom csinálni:)
Gyertyát milyet ajánlotok bele?
http://aprod.hu/hirdetes/robog...
infot emailban: badboys79@citromail.hu
Egy két dolog érdekelne engem.
Vettem egy 99-es GPRR-t!
Gyári 50-es metrakit kipuval és 80-90nél többet nem akar menni.
pedig az óra szerint mikor 90-el megyek 9500-at forog a gép!
De afölé nem igazán pörög max 10k ha egyenesbe szélcsendvan!
Kérdésem az lenne tudtok-e segíteni mi lehet az oka hogy nem nagyon akar kipörögni(álló helybe is max 11k)?És elég lassan meg darabosan pörög 9k fölött!
Karbi beállítás ilyesmi?
Jah és folytás hol lehet ezekbe a gépekbe?
(Blokkja ugyanaz mint a 2003-as Senda SM-nek)
Jah és akarok rá egy 70-es hengert:http://citybike.hu/spd/KT00118... erröl mi a vélemény?
Előre is köszi a válaszokat!
Amúgy ő lenne az:)
van több derbim is eladó ha valakit érdekelne, és vannak alkatrészeim is szinte bármi
06705911723
Most szedtem szét a 98-as sendám és Csak gondolom,hogy a főtengely és a balansz tengely fogaskerekein levő jelölésnek a blokk öntvényen levő háromszög öntési forma felé kel állnia. Jól gondolom?
Léci aki tud segítsen bizonytalan vagyok. És hol kapok lendkeréklehúzót mekkora a pontos mérete. (19x1)?
Tömítés készletet merre keresek. Netán tud valaki olyan helyet ahonnan egyszerre megtudom rendelni a cumokat.
Minden válasz előre köszi.
htgabi
1061 Bp. VI. Jókai tér 3.
Tel.: 20/9615074
(Alumínium és klingerit tömítés is)
:: Tömítések Almási Tamás
1061 Bp. VI. Jókai tér 6.
Tel.: 269-2986
Nyitva tartás: H-CS: 7-17, P: 7-16
(Csak alumíniumtömítés)
Vagy ha valaki tud valami céget ahol jó minőségben tudnak csinálni az is jól jönne!
ebay-en ez ami a képen van 10€ plusz posta (ami nem tudom mennyi)
csak ha valaki tud olcsóbban az jó lenne :|
Ölég ótvaros
Derbi gpr 125 nuder-hoz kellene nekem kuplung bowden.
Milyen tipusú motorral egyezik meg?
Néztem cagiva mito
http://italmondo.hu/shop/4-bow...
és
yamaha dt 125ösét
http://www.bercsekft.hu/motoro...
Szerintetek melyik lesz jó hozzá?
ha 70-es hengert raksz a gépre akkor rakj csak 15-öst :D
ha az első fogaskereket kicserélem 11-esről 15-ösre de a hátsót hagyom 53-masként ?
Derbi senda első főfékmunkahengere kompatibilis-e a derbi gpr motorra ?
Köszönöm válaszod.
Mikor szét lett húzva a blokk akkor a főtengelyhez nem volt nyúlva mert a csapágyak jók voltak. Lehet az nincs helyzetben mert a blokk remeg mikor ráhúzom a gázt. De már megszoktam. Kerék sem volt a legjobb, de az már orvosolva lett.