Dehogy fog csöpögni! Nekem még régi sendám van metrakit kipuval,magam keverem a benzint bele nincs is szivattyúm,4 éve van nálam a motor tavasszal mikor egész télen nincs hajtva akkor szokott enyhén olajos lenni de az első nagyobb motorozás után elhagyja,holnap képet is csinálok neked.
Napi használatban van szóval nem lenne jó ha szét kellene szedni hogy megcsiszoljam.... Egész nap megy.. Mondjuk fogok minden héten egy rongyot letörlöm és kész... de megprobálom továbbra is pontosan keverni hátha nemm fog fojni köszsönöm a segitséget
Ha bedöglene és nem kapna olajat hamar észrevennéd,és ha 1x meg ragadna a dugó attól még nem kéne hengert - dugót cserélni,velem történ már ,hogy nem kapott olajat párszor meg is ragadt a dugom de csak le kellet csiszolni és mehettem,persze jobb az ilyet elkerülni.
65000 ftért eladó 80 köbcentinél nagyobb de gyárilag 50 es am6 os blokkos tuning hengeres és karburátoros rieju rr 50 30 605 6883 csak a blokkja 65-70 ftot ér alapban...
És ha visszakötöm olajzót nemfog?
De attol félek hogy ha az olaj szivattyu bedöglik akor bajlessz. Nem mai motor szoval félek hogy egyszer cska megáll és besül a motor... Ezért keverem inkább én..
Ha magad kevered a benzint akkor fog is csöpögni az olaj.Az összes simsonból is csöpögött.
Ezek nemhiába szivattyús olajzósak hisz a 30-100 -as keverékig is terjedhet a szabályzás.
"Viszont hosszú távon nagyon megéri, főleg ha aztán még otthoni környezetben meg tudod magad is újítani."
Ez az. Nem az a poén, hogy lesz utána egy jó teleszkópod, hanem hogy utána lesz egy szerelhető teleszkópod, amit már otthon javítgathatsz az idők végezetéig. Ha veszel egy bontottat, ami ki tudja meddig működik még, azt ha elromlik dobhatod el, és megint vehetsz másikat.
Persze ha valaki évente vesz másik motort, azt nyilván nem érinti ez a probléma, ezt persze meg tudom érteni.
Esetleg csak átalakítást nem lehet kérni, felújítás nélkül...?
Persze. Ismeri szerintem mindenki Attilát. Én is rendeltem már tőle ezt-azt és panaszom sosem volt rá. Talán, hogy most már csak utánvétesen küldi. Régebben utalás után küldte sima csomagban is. Csak kíváncsiságból néztem utána a dolognak. Persze elvihetem személyesen és nincs posta illetve az ÁFÁt talán el lehetne hanyagolni is, ha a szerviz is benne van a dologban. Viszont hosszú távon nagyon megéri, főleg ha aztán még otthoni környezetben meg tudod magad is újítani.
Kukoda Attilát hívd fe és veszel használtan. Nem kell rögtön e-bay :D forumon keressrá és megtalálod a számát. Én is mindíg oda megyek ha alkatrész kell mert minden szépen megtakarítva a polcra van felrakva meg rossz használhatatlan alkatrészt nem is ad el.
Hát azért nem... Kíváncsiságból utánanéztem, egyrészt nem nagyon van, másrészt egy leharcoltat kapsz 13e körül, ahol az eladó bevallja, hogy ismeretlen előéletű, balesetes motorból származik, ki tudja meddig működik... Postaköltséggel együtt ez is 30e körül van. http://www.ebay.com/itm/derbi-...
A másik teljesen új, Hagon teló GPR 50-hez, 2 év garanciával, szállítással együtt 120e Ft fölött van az ára. http://www.ebay.com/itm/NEW-HA...
Ezeken kívül csak 125-öshöz találtam hátsó telót... Tényleg ennyire nincs alkatrész?
De attol félek hogy ha az olaj szivattyu bedöglik akor bajlessz. Nem mai motor szoval félek hogy egyszer cska megáll és besül a motor... Ezért keverem inkább én..
Ezek nemhiába szivattyús olajzósak hisz a 30-100 -as keverékig is terjedhet a szabályzás.
Túl sok az olaj. Ne 1:40-es arányt, hanem 1:50-est adj neki és nem fog csöpögni a dob végén.
Szerintetek ,hogy mutatna?Scr alul vezetett kipu+giannelli felsö végdob(giannelli csak esztétikai célból lenne fent)
Derbi Senda SM 2004(EBS050)-hez keresek komplett sport kipufogó rendszert,vagy gyári rendszert,a hátsó hangtompító kivételével.
Ez az. Nem az a poén, hogy lesz utána egy jó teleszkópod, hanem hogy utána lesz egy szerelhető teleszkópod, amit már otthon javítgathatsz az idők végezetéig. Ha veszel egy bontottat, ami ki tudja meddig működik még, azt ha elromlik dobhatod el, és megint vehetsz másikat.
Persze ha valaki évente vesz másik motort, azt nyilván nem érinti ez a probléma, ezt persze meg tudom érteni.
Esetleg csak átalakítást nem lehet kérni, felújítás nélkül...?
http://www.ebay.com/itm/derbi-...
A másik teljesen új, Hagon teló GPR 50-hez, 2 év garanciával, szállítással együtt 120e Ft fölött van az ára.
http://www.ebay.com/itm/NEW-HA...
Ezeken kívül csak 125-öshöz találtam hátsó telót... Tényleg ennyire nincs alkatrész?