Uh, komoly. Persze attól is függ mit értenek felújítás alatt. De most visszakerestem a beszélgetést, az illető akitől hallottam a cégről az egy XJ900-as hátsó teleszkóppárját újjíttatta fel, és alakíttatta át menetesre, és a kettő együtt volt 20.000 körül. Ez nem sok ha azt nézzük, bontottan is min. 3-5x az ára egy telópárnak, újonnan meg végképp horror...
Vagy azóta nagyon felmentek az árak, vagy az illetőnek volt valami haverja a cégnél...
A kerekek küllői között lehet látni a féknyereg hátulján a gyártási évet. Kb közepén egy kör és benne 97 vagy 98 vagy 99 stb.
de a fék kar vagy a kuplungkar alján is megtalálható, ha nem cserélték még ki.
Van két darab TPO DR 70-es hengerszett eladó. Az egyik bejáratva 800km-el 22000. A másik 18000. Sajnos a második mennyi km-t ment azt nem tudom, viszont új henger miatt lett eladó mindkettő, és a második is elég jól hajtotta a kis GPR-t.
Képeket kérésre küldök.
ohh jolvan még nemszedtem szét, csak van itthon egy "tartalék" kaptam motorhoz, aztán ott alul kicsavartam abból kijött , :D a felsőt nem bántottam ne legyen csunya de akkor ksöz :D
sziasztok, egy kérdésem lenne, szerettem volna keményíteni az első teleszkópon, de a csavart alul nem tudom, kicsavarni, mert csak forog... valami ötlet?
Szia! Ha teló felújítással próbálkoztok, és sehogy nem boldogultok, talán érdemes profi segítséget igénybe venni, ha gondoljátok keressétek fel őket: http://karaszy.hu/hu/szolgalta...
Teljesen egyedi igényeket is vállalnak. Volt olyan ismerősöm, aki szintén ilyen sajtolt, elvileg szétszedhetetlen, szerelhetetlen hátsó telót vitt hozzájuk, na azt nem csak teljesen felújították, hanem megcsinálták menetesre, hogy a későbbiekben szét lehessen szedni. Biztos hogy a GPR hátsó teló sem okoz nekik problémát...
Az árukat nem tudom, állítólag nem vészes, de ez gondolom az egyedi igények alapján alakul, talán érdemes rászánni a pénzt, bár nem biztos, hogy olcsóbb mint egy bontott teló.
A hátsó ülés az mint a fehér holló. Ezen is sufni ülés van. A hátsó lábtartót 4000-t odaadom a kettőt. Nem eredeti alu a lábtartó része, hanem egy zártszelvényből készített, de érdekes módon jól szuperál és nem is rontja le a látványt. De a kengyel az eredeti. Esetleg egy kis festés ami ráférne. Képet készítek róla az a biztos. A teleszkóp visszarúg. Szerintem az már nem igazán jó rajta sajnos.
Na most nekem akadt némi elektronikai problémám... ha indexelek vagy jobbra, vagy balra mind a 4 index villog. De viszont ha kiszedem a visszajelző izzót, akkor meg hibátlanul működik... valami ötlet a megoldásra? :D (2000-es évjáratú bultaco)
Üdv! eladó a képen látható 12V-7AH- s zselés aksi . Rendesen működik vele a világítás, irányjelző, kürt, féklámpa. Ha érdekel írj. (az én motoromba hosszú lett.)
Méretei: Magasság: 9,3cm
Szélesség: 6,5cm
Hosszúság: 15,2cm
Ha érdekel írj itt, vagy kispeter10@indamail.hu-ra. Ár: 2000Ft+ Pk. Debrecenbe személyesen is átvehető.
Vagy azóta nagyon felmentek az árak, vagy az illetőnek volt valami haverja a cégnél...
A kerekek küllői között lehet látni a féknyereg hátulján a gyártási évet. Kb közepén egy kör és benne 97 vagy 98 vagy 99 stb.
de a fék kar vagy a kuplungkar alján is megtalálható, ha nem cserélték még ki.
Képeket kérésre küldök.
Ha az alsó nem jön ki, akkor szard le, nem szétszedni akarod! :D Felülről tekerd ki a csavart ha csak rá akarsz tölteni. Úgy egyszerűbb. :D
http://karaszy.hu/hu/szolgalta...
Teljesen egyedi igényeket is vállalnak. Volt olyan ismerősöm, aki szintén ilyen sajtolt, elvileg szétszedhetetlen, szerelhetetlen hátsó telót vitt hozzájuk, na azt nem csak teljesen felújították, hanem megcsinálták menetesre, hogy a későbbiekben szét lehessen szedni. Biztos hogy a GPR hátsó teló sem okoz nekik problémát...
Az árukat nem tudom, állítólag nem vészes, de ez gondolom az egyedi igények alapján alakul, talán érdemes rászánni a pénzt, bár nem biztos, hogy olcsóbb mint egy bontott teló.
nem egyszerű ehhez a típushoz alkatrészt találni :)
A hátsó ülés az mint a fehér holló. Ezen is sufni ülés van. A hátsó lábtartót 4000-t odaadom a kettőt. Nem eredeti alu a lábtartó része, hanem egy zártszelvényből készített, de érdekes módon jól szuperál és nem is rontja le a látványt. De a kengyel az eredeti. Esetleg egy kis festés ami ráférne. Képet készítek róla az a biztos. A teleszkóp visszarúg. Szerintem az már nem igazán jó rajta sajnos.
Zsolt
A hátsó teleszkóp jó állapotú a gpr-be?
valamint érdekelne gpr hátsó ülés ha megvan és a
két hátsó lábtartó
Na most nekem akadt némi elektronikai problémám... ha indexelek vagy jobbra, vagy balra mind a 4 index villog. De viszont ha kiszedem a visszajelző izzót, akkor meg hibátlanul működik... valami ötlet a megoldásra? :D (2000-es évjáratú bultaco)
meszaroslaj@freemail.hu
Méretei: Magasság: 9,3cm
Szélesség: 6,5cm
Hosszúság: 15,2cm
Ha érdekel írj itt, vagy kispeter10@indamail.hu-ra. Ár: 2000Ft+ Pk. Debrecenbe személyesen is átvehető.