Nem kell neked olyan,a gyári előírt gyertyánál jobbat max egy nemesfém elektródásat érdemes venni. Ilyen körbeszikrás übergyertyánál felszökhet úgy a szekunder csúcsfeszültség,hogy elcsöppen a picike trafód.
Sziasztok!
Lassan viszem vissza a motort fojtáskivételre. Gondolkoztam rajta, hogy vajon, mennyivel lesz erősebb a motor mint most? Kb mit várjak tőle? Lesz még egyszer ilyen erős?
Egyik ismerősömnek Derbi X-treme-je van, kb 3-4 éve vette újonnan. És az ő motorjának "vékonyabb" hangja van, mint az enyémnek most fojtottan még. Fojtáskivétel után mennyivel lesz mélyebb ?
Nekem 2000.12.hóban gyártott EBS-050-es blokkos Senda van Technigas kipufogóval és én is észrevettem,hogy más Derbiknek mélyebb a hangjuk,de szerintem amiket én hallottam azok azért mélyek,mert sportlégszűrőjük lehet!Illetve a HEBO kipuknak van jobb hangjuk videókon,de hogy élőben milyen...
Viszont láttam egy vidit talán Derbi volt,az meg rendesen fütyült,mintha turbó lenne benne :D
Derbi senda drd pro 50 sm motorba hol tudnék pólus nélküli gyertyát venni?
Vízpumpa tengely mennyi?és mennyire kopott?
06304053450
Főleg a 14-es első lánckerékkel micsoda erő lesz benne.
Jó lesz de 50ccm-es marad ám.
Lassan viszem vissza a motort fojtáskivételre. Gondolkoztam rajta, hogy vajon, mennyivel lesz erősebb a motor mint most? Kb mit várjak tőle? Lesz még egyszer ilyen erős?
Féktárcsák és lánckerék felfogatása más a derbinek ?
Köszi
Viszont láttam egy vidit talán Derbi volt,az meg rendesen fütyült,mintha turbó lenne benne :D
Ha jól tudom 2006tól új blokkosak.