Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_gpr_125_nude-6751451 Vigyétek!
Nem kell neked olyan,a gyári előírt gyertyánál jobbat max egy nemesfém elektródásat érdemes venni. Ilyen körbeszikrás übergyertyánál felszökhet úgy a szekunder csúcsfeszültség,hogy elcsöppen a picike trafód.
Üdv! Van valakinek eladó km meghajtója és spirálja?
Sziasztok.
Derbi senda drd pro 50 sm motorba hol tudnék pólus nélküli gyertyát venni?
helló sziasztok talán mostanában vásárolnék egy derbi gp1 250cm2 es robogót van itt közötettek olyan akinek van és van némi tapasztalata vele szemben?
Fejidomod lenne eladó?
szia már csak az első kerék van
ÜDv. Az supermoto szett mennyi?
üdv van 2000e ft tengej lapátal
Helló!
Vízpumpa tengely mennyi?és mennyire kopott?
üdv már nincs
Sm szett mennyi ?
derbi xtreme 50 .derbi senda .bontot motor blok alkatrészek eladók
06304053450
Apriliaba való nincs?
Értem. Akkor majd kapaszkodok ahogy tudok. Nem lenne jó, ha nélkülem rohangálna a főúton.
Persze olyan lesz,hogy vigyázz nehogy meglógjon aztán leessél
Főleg a 14-es első lánckerékkel micsoda erő lesz benne.
Jó lesz de 50ccm-es marad ám.
Sziasztok!
Lassan viszem vissza a motort fojtáskivételre. Gondolkoztam rajta, hogy vajon, mennyivel lesz erősebb a motor mint most? Kb mit várjak tőle? Lesz még egyszer ilyen erős?
Hívd fel őt telefonon, itt nem fog válaszolni
Üdv ! Belelehetne ezt faragni egy rieju rr 50-be 06?
Féktárcsák és lánckerék felfogatása más a derbinek ?
Köszi
hali !derbi senda supermoto szett szép állapotban 25000ft 0630 490 6559 ha póstázni kell fóliában küldöm,látod mielőtt fizetsz!
sziasztok! Valakinek nincs Derbi Drd gyári légszűrője , vagy csonkja?
Egyik ismerősömnek Derbi X-treme-je van, kb 3-4 éve vette újonnan. És az ő motorjának "vékonyabb" hangja van, mint az enyémnek most fojtottan még. Fojtáskivétel után mennyivel lesz mélyebb ?
Nekem 2000.12.hóban gyártott EBS-050-es blokkos Senda van Technigas kipufogóval és én is észrevettem,hogy más Derbiknek mélyebb a hangjuk,de szerintem amiket én hallottam azok azért mélyek,mert sportlégszűrőjük lehet!Illetve a HEBO kipuknak van jobb hangjuk videókon,de hogy élőben milyen...
Viszont láttam egy vidit talán Derbi volt,az meg rendesen fütyült,mintha turbó lenne benne :D
Helló!
Ha jól tudom 2006tól új blokkosak.