Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Érdeklődnék, hátha tud valaki végre segíteni. Derbi predátorban lévő blokkot miben használják még? Melyik másik robogó blokkjával lehet helyettesíteni? Köszi a válaszokat
Nem ír vissza, hívd fel!
Nem ír vissza, hívd fel!
Ha valaki tud erre választ adni, lehet még én is beruházok egyre. De a rákötést szakemberre bízom.
Rendben, akkor beszerzek én is. Nem akarom összemocskolni a motort, mert nehéz levakarni róla zsírt, olajat.
Erre találták ki a lánckenő sprayt.Én castrolt használok minden tankolásnál,kb 300 km-enként.Nem kell rá sok,belső felére kell fújni,felesleget letörölni.Hagyni kell,hogy elpárologjon belőle az oldószer. Legjobb ha motorozás után megtisztítod a láncot,majd így még a kissé langyos láncra mehet a spray,aztán mehet a gép a garázsba aludni.
Rendben! Nem tudsz ajánlani valami jó lánckenő anyagot? Mert ha bekenem olajjal, össze fröcsköl mindent, és nagyon gánya lesz...
Helló!
Van vkinek eladó hengerfejtömítése?
Sziasztok,van valakinek ilyen riasztója?Tapasztalatot tud valaki adni?Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/zar_r...
Hali!

'05 Derbi Senda X-race-re SM szett mennyi lenne? Sport kipufogód van eladó? pl: hebo
kézvédő mennyi?

Norbi
Egyébként ezért lenne ildomos egyszerre cserélni mindent:Első-Hátsó-Lánc
Hogy egyszerre kopjanak,mivel egy jobban kopott alkatrész egy új alkatrésszel nem úgy passzol,mint az új az újjal,kopott a kopottal.Kenjed a láncodat rendszeresen!És mindig a megfelelő láncfeszesség legyen beállítva! :)
Na örülök,a gyári azért hegyes,mert elvan kopva.Az is ilyen volt anno,mint az új,csak ahogy kopik úgy hegyesedik. ;)
szeva motorhispania furia-hoz is van alkatrészed?
Láncot nem kentem, csak párszor, mikor láttam, hogy igényli. 1000km-alatt elkopott volna ? Vagy ez a bejáratás miatt ilyen silány ?
Akkor a gyári elkopott,ha kihegyesedett.Lánckenés volt rendszeresen?
Eladó sorba került egy dellorto SHA 14-es karburátor és egy supermoto első kerék michlein gumival 90/90 18. A karbi 5000 szívócsonkkal.A kerék 7500.Képet e-mailban küldök.
Meghozták ma 11 óra körül a lánckerekem. Nagyon jónak tűnik, majd kiderül mennyit bír. Azt figyeltem meg, hogy a gyárinak a fogai hegyesek, ezé pedig le van majdnem teljesen simítva, miért van ez ?
hali!derbi senda motorokhoz 1995-2009-ig minden van!telefon 06304906559
Bazzeg nem rakja be a linket! :/

https://www.facebook.com/photo...
Sziasztok,midőn a videót nem tudtam letölteni,és éjjel nem is keresgetném neten,ide tudom beágyazni,fél perc felhőtlen kacagás mindenkinek jár..bár én 4x néztem meg!
Karburátor alapjárat állítás szakszerűen!:
Valami futár hozta,de nem GLS-es.Telefonálj rájuk,mert sztem akkor valahol hiba van a gépezetben,nekem 1 -2 nap volt mire megjött!
fluxuskondenzátor
Mi ez ? Kalimba ?
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy a Derbi Sendában a váltótengelyen lévő ollórugót, ami a középállásban tatja a kart, hol tudnám beszerezni? Mert az enyémben lévő eltörött... Válaszokat előre is köszönöm!
Múlthét csütörtökön megrendeltem az első 14-es lánckereket az általad linkelt oldalról. Láttam írták már, hogy 2 nap alatt kiszállították. Nekem még nem jött meg. Mivel vitték nektek? Mert ha póstás biciklis akkor szerintem 4 óra körül megjön, remélem nem kell napokat várnom még, szeretném lerendezni már a fojtás ügyet