Sziasztok. Érdeklődnék, hátha tud valaki végre segíteni. Derbi predátorban lévő blokkot miben használják még? Melyik másik robogó blokkjával lehet helyettesíteni? Köszi a válaszokat
Erre találták ki a lánckenő sprayt.Én castrolt használok minden tankolásnál,kb 300 km-enként.Nem kell rá sok,belső felére kell fújni,felesleget letörölni.Hagyni kell,hogy elpárologjon belőle az oldószer. Legjobb ha motorozás után megtisztítod a láncot,majd így még a kissé langyos láncra mehet a spray,aztán mehet a gép a garázsba aludni.
Egyébként ezért lenne ildomos egyszerre cserélni mindent:Első-Hátsó-Lánc
Hogy egyszerre kopjanak,mivel egy jobban kopott alkatrész egy új alkatrésszel nem úgy passzol,mint az új az újjal,kopott a kopottal.Kenjed a láncodat rendszeresen!És mindig a megfelelő láncfeszesség legyen beállítva! :)
Eladó sorba került egy dellorto SHA 14-es karburátor és egy supermoto első kerék michlein gumival 90/90 18. A karbi 5000 szívócsonkkal.A kerék 7500.Képet e-mailban küldök.
Meghozták ma 11 óra körül a lánckerekem. Nagyon jónak tűnik, majd kiderül mennyit bír. Azt figyeltem meg, hogy a gyárinak a fogai hegyesek, ezé pedig le van majdnem teljesen simítva, miért van ez ?
Sziasztok,midőn a videót nem tudtam letölteni,és éjjel nem is keresgetném neten,ide tudom beágyazni,fél perc felhőtlen kacagás mindenkinek jár..bár én 4x néztem meg!
Karburátor alapjárat állítás szakszerűen!:
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy a Derbi Sendában a váltótengelyen lévő ollórugót, ami a középállásban tatja a kart, hol tudnám beszerezni? Mert az enyémben lévő eltörött... Válaszokat előre is köszönöm!
Múlthét csütörtökön megrendeltem az első 14-es lánckereket az általad linkelt oldalról. Láttam írták már, hogy 2 nap alatt kiszállították. Nekem még nem jött meg. Mivel vitték nektek? Mert ha póstás biciklis akkor szerintem 4 óra körül megjön, remélem nem kell napokat várnom még, szeretném lerendezni már a fojtás ügyet
Van vkinek eladó hengerfejtömítése?
http://www.kepesmotor.hu/zar_r...
'05 Derbi Senda X-race-re SM szett mennyi lenne? Sport kipufogód van eladó? pl: hebo
kézvédő mennyi?
Norbi
Hogy egyszerre kopjanak,mivel egy jobban kopott alkatrész egy új alkatrésszel nem úgy passzol,mint az új az újjal,kopott a kopottal.Kenjed a láncodat rendszeresen!És mindig a megfelelő láncfeszesség legyen beállítva! :)
https://www.facebook.com/photo...
Karburátor alapjárat állítás szakszerűen!: