Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

általában semmi nincs rá irva de láttam már olyan 50es hengert is ami 15lovat tudott szóval nem feltétlen de azokba a hengerekben vmilyen felirat áll pl polini evo mhr stb vagyis 50esből is van tuning :D
Az 50-es hengeren rajta van, hogy 49ccm.
A 70 vagy 80-ra nem írnak semmit rá.
De egy kocsival le lehet mérni a sebességet, és ha 70-nél többet bírsz vele menni akkor nagy valószínűséggel 70 vagy 80-as.
A hengert nem akarom leszedni, mert nincs vele gond, talán ha rendberakom a mocit a tesztkör alatt kiderül ! Igaz 63-as hátsó fogaskerékkel nem biztos , hogy 100 felett megy! Még valami ! Van rajta egy két nem gyári tuneR cucc is( kormány, berúgókar) ! Nem találtam róla semmit! Ez is valami tuning márka?
Megméred a dugattyú átmérőjét tolómérővel.Bontás nélkül nem tudom,hogy lehet megállapítani sajnos. :/
Üdv mindenkinek! Ma sikerült vásárolnom egy Gilera SMt-t, s mivel nagyjából azonos a Derbivel, itt érdeklődnék, hogy a Barikit hengerekről van-e valakinek infója! Hogyan tudom megállapítani, hogy 50-es vagy 80-as! Erősebbnek érzem mint egy sima 50-es, de nagyon nem merem meghajtani, mert osztrák import és átnézést igényel!Ezután eladó lesz, s nem lesz drága!
Sziasztok,valakinek a fejidomja le van e szedve és elektronikus rész látható -e?
Lóg egy test kábelem és baromira nem tudom hová való,illetve a távolsági/tompitott átkapcsol,de a visszajelző folyamatosan világít.Már vagy 2 óráj ezt nézegetem,gondolkozok,kisérletezek,de nem tudom hova való. :D
Nem kérem,hogy szedje szét valaki emiatt az elektronikáját,de akinek esetleg szét van kapva az segíthetne! :)
Köszönöm!
Köszönöm
6,5 deci megy a váltóhoz
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a motornál hogy válasszam meg az utazó sebességet? Teszem azt megy 85-90-et akkor 60-70 közt utazó az nem tesz kárt hosszabb úton se a motorban ?
Fékezéskor,köszönöm!:D
Tényleg azt szerettem volna kérdezni,hogy a blokkba hány deci olaj megy bele?
És a vastagabb vázas Derbik olajtartályába hány deci olaj fér?(Belefér vajon az egy liter?)Köszi!
Köszönöm a tájékoztatást az áramfelvételről!
Nekem nincs önindítóm,akksi nélkül is ketyeg a vas,viszont azt hiszem nem túl nagy Amperszámú.
Köszi!
hali!

találtam hebot, szval ez nem érdekel, ksözi :)
Szerintem ennyi pénzért szinte ingyen van.Gondolom ütés érzékenységet lehet állítani,addig visítson míg felteszik a mocit egy utánrohanóra.A távindítás,meg egyéb csilli villi szerintem felesleges.
Egy dolgot érdemes megnézni mégpedig a készülék nyugalmi áramát,mert a kis 3-5 Ah-ás akkukat hamar le lehet cuppantani.Nyugalmi áramfelvétel ne legyen több 0,05 A-nál.
Nyikorog vagy fékezéskor csikorog? Ha nyikorog akkor a teljes tisztítás után én rezes vagy kerámia tartalmú hőálló fékpasztával meg szoktam kenni a csúszó felületeket,sőt még a dugattyú és betét érintkező felületét is érdemes.Ha pedig csikorog fékezéskor akkor túl kemény,rossz minőségű lehet a betét.
Mitől nyikoroghat a hátsó fékem?(fékbetét új)
RESONE
Megjött az alkatrész,remélem jó lesz,Köszönöm szépen!
Széles utat!
Köszönöm a választ, és linkelnél egy olyat nekem, ha megkérlek? :) köszönöm
Áá mind1 :) Ha még 5x leírnánk,. akkor is 5-en megkérdeznék, hogy mi mennyibe kerül.
A felnik kb mennyibe lennének .?
Ahogy alább írták: "Nem ír vissza, hívd fel!"
Üdv megint!
Senda ebs.blokkhoz 70-80ccm-es hengerszett esetleg mennyibe kerülne?
Üdvözlöm!
Sm szett mennyibe kerülne Derbi Sendához?
rendben :)
köszi