Rendben, köszi. Hát nekem ezt a szalonban mondták, hogy a gyári 11-es helyett egy 14-est érdemes feltenni. Ezt a kötelező szerviz és fojtáskivétel során meg is csinálják.
Szevasztok! Tud valaki segíteni,van egy kis bibi egy Derbi senda 80-as géppel! A probléma,hogy eggyik pillanatról a másikra menet közben elkezdett dadogni a motor és gyenge lett! Pöccre indul,rövid gáz rántásokra jól reagál de ha hosszabban huzod akkor dadog és nem pörög ki rendesen! Gyertya kicserélve,karbi kipucolva,légszűrő szintén a helyzet pedig nem javul
Még új a láncod így nem kell komplett szett.Szerintem a 14-es egy kicsit túlzás lesz,de te tudod. Itt válogass,majd rákeresve magyar boltban lesz. jt lánckerék
Nem tudom, hogy érdemes-e láncszettet rendelnem, mert csak egy 14-es fogaskerékre lenne szükségem. Amúgy persze, é is így járatom/tam. A szalonban is mondták, szépen nyugodtan mennyek vele. De már nagyon unom a járatást
Ja ezt akartam még írni, ha nincs pénzed, de viszonylag jó védelmet akarsz, érdemes lehet a használt cuccok közt szétnézni, ha csak itt a Képes Motoron rákeresel a 20.000 Ft alatti kabátokra, kidob 2 oldalt, és tényleg vannak köztük minőségi cuccok is, pl. Dainese vagy IXS kabát, és van amelyik egy szezont ment, vagy annyit se (persze állítólag :)).
Full láncszettet ebben a pillanatban rendeltem le.Hívd fel őket telefonon,9től dolgoznak.
Hogy járattad be a motort?Nekem is járatós lesz ismét,és nagyon sokfélét olvasni a járatásról,én szerintem a nagypapis módszernél maradok meg!Te is így csináltad?
Sziasztok!
Most, hogy a motor járatás közepén vagyok, úgy gondolom ideje lesz rákeresnem egy 14-es első lánckerékre az eredeti 11-es helyett. Milyen márkát érdemes vennem, és melyik a legjobb ár/érték arányban? 2013-as legújabb modell a vas, esetleg tudna valaki linkelni olyan oldalt, ahol keresgélhetek ? Köszönöm előre is a segítséget!
No csak mit találtam!Láncszettet ennyiért nem igen kapsz minőségit mint itt és van Fékbetét is meg pár nyalánkság Derbihez!Csókolom olyan 5ezret spórolok ha innen veszem a láncszettet! http://www.m0moto.hu/specials....
Sziasztok!
NEkem olyan problémám és kérdésem volna,hogy a motoromat újra kell építeni mint minden évben és ez olyan 150-170 ezer Ft-ot jelent.Emiatt nem szeretném holmi fos csapágyakon és szimeringeken elspórolni a jóságot tőle!Viszont egy kibaszott KOYO csapágyra is vártam 4 hónapot mire ideért.(5 csapágyboltban nem lehetett kapni csak SKF-et).
Most a lényeg az,hogy a szimeringgel ugyanígy jártam.Elvileg a főtengely jobboldalára 20x35x7-es kell, míg a baloldalára 20x35x7/5,5-ös.Na most egész neten nincs ilyen 20x35x7/5,5ös csak 20x35x7/6os.Viszont az Italmondon Derfi főtengely szimering Viton ,mind2 oldalinak ugyan az a méretezése http://italmondo.hu/shop/27-mo...*35*7-derbi-fotengely-le
ndkerek-feloli.html
Erre vártam 2 hónapot a 2 hét helyett,mire kiderült,hogy nem lehet kapni határozott ideig!
NA a lényeg az hogy nekem van itthon 170FT/db-os noname 20x35x7 es szimeringem ami szimpla ajkú,szimpla rúgós , 2 darab,szerintetek összerakjam vele a blokkot?Vagy esetleg rendeljek egy az eladó által kínált szimpla ajkú /szimpla rúgós Viton szimeringet ugyanilyen méretben?
Köszi!
Helló,milyen célból akarsz kabátot venni?Hogy ne fázzál,vagy ,hogy védjen valami ha netán perecelsz?
Ha a védelemre utazol és van 25 papírod (asszem annyiért vettem),akkor nézd meg a Shox kulcscsont védős protektorát.Igaz alá,felé öltözni nem egyszerű,de nekem sok fájdalmat megspórolt már!Ha újrakezdhetném a motoros éveimet,azzal kezdeném és most jó lenne a bal vállam!
TEssék találtam is neked 15 ért! http://www.kepesmotor.hu/prote...
Sziasztok!
Hatalmas segítséget szeretnék kérni.Van egy '96-os Derbi Sendám nem pörög ki rendesen,szerelő szerint gyujtás lesz..
Van hozzá egy szervíz könyvem amit Pajor Gergő küldött,szerettem volna kimérni a tekercseit az alaplapon de teljesen más adatokat kaptam mint ami abba van.
Ha valaki akinek régi sendája van rámérne a tekercsekre a következő módon azt megköszönném!
Tehát a következő adatokra lenne szükségem:
Piros-Föld
zöld-föld
fehér-sárga közti ellenállás adatok kellenének.illetve a gyertyakábel és föld közti.
Köszönöm előre is!
Köszönöm a véleményt és a segítséget Át gondolom megnézegetek még 1-2 -öt aztán majd eldől. a kabát említettél és linkelted olyan van ismerősömnek és tényleg jó kis "cucc" de igazából én nem szeretnék meg nem is igazán tudnék annyiért kabátot venni még1szer köszönöm sokat segítettél :)
Valószínű nincs olyan ruha, ami minden körülmények közt jó. A nyári dzsekinél nincs jobb a kánikulában, de azt nem lehet egész évben hordani. Én amikor vettem, olyat szerettem volna, amit bármilyen időjárási körülmények közt lehet viselni, ezért preferálom a hosszú Cordura kabátokat. Ha ilyet szeretnél, nemrég ajánlotta valaki az Acerbis-t, mint jó ár-érték arányú márkát. 30-35 közt már vannak igazán jó minőségű és tartós kabátjaik, pl. a motoline-nál:
Másik ami még nekem nagyon bejött, az a Roleff, azért is akadt meg rajta a szemem a bembomotor-nál. Abszolút alulértékelt márka, azaz jóval többet tud az áránál, feleségemnek olyan van kesztyűben is, kabátban is, talán a nadrág is az. Német cég, és tényleg minőségi darabokat gyárt, teljesen normális áron, nekünk jó tapasztalataink vannak vele (nyilván nem próbáltuk az összes kabátot, de magamnak simán vennék Roleffet).
Üdv ! Bocsi hogy megint én :D
Egy fórumon olvastam erről a bizonyos 16 ezer Ft-os Shox ventex nyári motoros kabátról és azt irta egy úriember h a karján végig és hátán hálós suzinte át látni rajta. na most én ilyet igazából nem szeretnék mert akkor annyi erővel vehetnék egy protektor inget is azon is átlátni lehet hogy kissé "fura" izlésem van de hát ezvan :D Amúgy valaki tudna még esetleg ajánlani 1-2 kabátot amik jó árban vannak és szerinte megéri ?
Köszönöm
Ez nagyon jól esett olvasni valamiért
köszönöm a hozzászólást amúgy:)
igen alapvetően én is ugy gondolom ahogy irtad hogy nem ezen kéne spórolni , csak azt tudom felhozni "ugymond" mentségemre hogy most gyűlt csak össze egy elég kis összeg amiből a motorra is kéne költeni ugyanott szeretnék egy kabátot kezdésnek . Viszont ha valmai drágább kabátot néznék nem maradna a motorra . azt hosszab roleff cordura kabátot is néztem viszont abba esélyes h nyáron "melegem" lesz Még1 szer köszönöm a megerősítést hogy akkor mindenképp megéri még ha az olcsó kategóriába is tartozik
Bocsánat a helyesírási hibákért csak sietnem kell s nincs időm át nézegetni
Full láncszettet ebben a pillanatban rendeltem le.Hívd fel őket telefonon,9től dolgoznak.
Hogy járattad be a motort?Nekem is járatós lesz ismét,és nagyon sokfélét olvasni a járatásról,én szerintem a nagypapis módszernél maradok meg!Te is így csináltad?
Most, hogy a motor járatás közepén vagyok, úgy gondolom ideje lesz rákeresnem egy 14-es első lánckerékre az eredeti 11-es helyett. Milyen márkát érdemes vennem, és melyik a legjobb ár/érték arányban? 2013-as legújabb modell a vas, esetleg tudna valaki linkelni olyan oldalt, ahol keresgélhetek ? Köszönöm előre is a segítséget!
http://www.m0moto.hu/specials....
.html
NEkem olyan problémám és kérdésem volna,hogy a motoromat újra kell építeni mint minden évben és ez olyan 150-170 ezer Ft-ot jelent.Emiatt nem szeretném holmi fos csapágyakon és szimeringeken elspórolni a jóságot tőle!Viszont egy kibaszott KOYO csapágyra is vártam 4 hónapot mire ideért.(5 csapágyboltban nem lehetett kapni csak SKF-et).
Most a lényeg az,hogy a szimeringgel ugyanígy jártam.Elvileg a főtengely jobboldalára 20x35x7-es kell, míg a baloldalára 20x35x7/5,5-ös.Na most egész neten nincs ilyen 20x35x7/5,5ös csak 20x35x7/6os.Viszont az Italmondon Derfi főtengely szimering Viton ,mind2 oldalinak ugyan az a méretezése
http://italmondo.hu/shop/27-mo...*35*7-derbi-fotengely-le
ndkerek-feloli.html
Erre vártam 2 hónapot a 2 hét helyett,mire kiderült,hogy nem lehet kapni határozott ideig!
NA a lényeg az hogy nekem van itthon 170FT/db-os noname 20x35x7 es szimeringem ami szimpla ajkú,szimpla rúgós , 2 darab,szerintetek összerakjam vele a blokkot?Vagy esetleg rendeljek egy az eladó által kínált szimpla ajkú /szimpla rúgós Viton szimeringet ugyanilyen méretben?
Köszi!
Ha a védelemre utazol és van 25 papírod (asszem annyiért vettem),akkor nézd meg a Shox kulcscsont védős protektorát.Igaz alá,felé öltözni nem egyszerű,de nekem sok fájdalmat megspórolt már!Ha újrakezdhetném a motoros éveimet,azzal kezdeném és most jó lenne a bal vállam!
TEssék találtam is neked 15 ért!
http://www.kepesmotor.hu/prote...
Hatalmas segítséget szeretnék kérni.Van egy '96-os Derbi Sendám nem pörög ki rendesen,szerelő szerint gyujtás lesz..
Van hozzá egy szervíz könyvem amit Pajor Gergő küldött,szerettem volna kimérni a tekercseit az alaplapon de teljesen más adatokat kaptam mint ami abba van.
Ha valaki akinek régi sendája van rámérne a tekercsekre a következő módon azt megköszönném!
Tehát a következő adatokra lenne szükségem:
Piros-Föld
zöld-föld
fehér-sárga közti ellenállás adatok kellenének.illetve a gyertyakábel és föld közti.
Köszönöm előre is!
Derbi GPR 1997-hez km spirált lehet valamelyik más motor km spiráljával kiválltani Csak a bovden a rossz. A ház az jó.
http://www.motorline.hu/?order...
Másik ami még nekem nagyon bejött, az a Roleff, azért is akadt meg rajta a szemem a bembomotor-nál. Abszolút alulértékelt márka, azaz jóval többet tud az áránál, feleségemnek olyan van kesztyűben is, kabátban is, talán a nadrág is az. Német cég, és tényleg minőségi darabokat gyárt, teljesen normális áron, nekünk jó tapasztalataink vannak vele (nyilván nem próbáltuk az összes kabátot, de magamnak simán vennék Roleffet).
Egy fórumon olvastam erről a bizonyos 16 ezer Ft-os Shox ventex nyári motoros kabátról és azt irta egy úriember h a karján végig és hátán hálós suzinte át látni rajta. na most én ilyet igazából nem szeretnék mert akkor annyi erővel vehetnék egy protektor inget is azon is átlátni lehet hogy kissé "fura" izlésem van de hát ezvan :D Amúgy valaki tudna még esetleg ajánlani 1-2 kabátot amik jó árban vannak és szerinte megéri ?
Köszönöm
köszönöm a hozzászólást amúgy:)
igen alapvetően én is ugy gondolom ahogy irtad hogy nem ezen kéne spórolni , csak azt tudom felhozni "ugymond" mentségemre hogy most gyűlt csak össze egy elég kis összeg amiből a motorra is kéne költeni ugyanott szeretnék egy kabátot kezdésnek . Viszont ha valmai drágább kabátot néznék nem maradna a motorra . azt hosszab roleff cordura kabátot is néztem viszont abba esélyes h nyáron "melegem" lesz Még1 szer köszönöm a megerősítést hogy akkor mindenképp megéri még ha az olcsó kategóriába is tartozik
Bocsánat a helyesírási hibákért csak sietnem kell s nincs időm át nézegetni
este volt én meg már nem tudom magyarul írni :DDD